- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #72.821
Kızlar şu reklamlar hala kafamı karıştırıyor. Benim kızım günde yarim litre süt içmiyor. Çalışmaya başladığımdan beri iyice azaldı süt alımı. Işin gerçeği o hazır sütleri yani devam sütlerini vermek içime sinmiyor, yapay geliyor bana onlar. Artık bizim yediğimiz herşeyi de yiyor zaten. Aç kalınca vereyim desem, zaman kalmıyor, yoğurt , meyve, çorba derken acıkmaya fırsatı kalmıyor bebişin. Siz yarım litre süt verebiliyor musunuz?
kızlarr oğlumun dişi çıktı, sabah gördüm çok mutlu oldum
maşaallah oğluna. inşaallah sıkıntısı azalır geceleri. oğlunun ismi neydi mozp
canım klasik tarifler,bazen de uydurma şeyler işte
soğanı az kavuruyorum yağda, kıymalı yapacaksam kıymayı koyup hemen su ekliyorum azıcık, kıyma yanmasın diye. sonra domatesi biraz kavurup, ne sebze varsa koyup, suyunu ekleyip pişiriyorum. pişince de blendırdan geçiriyorum.
dün domates, taze fasulye, patates ve yarım diş sarımsağı hepsini birden haşladım, blendırdan geçirdim, karnı da açtı, severek yedi.
oğlum kıymayı sevmiyor. kıymalı birşey yapınca 3-4 kaşık zor yediriyorum. biraz daha büyüyünce yer inşaallah.
sen nasılsın hemşire, yavruların nasıl?
benim oğlanın kulakları üzerine yata yata kepçe oldu
çok sevimli duruyo ama kepçe yani
duvarda glgesi öyle komikki uzaydan gelmiş sevimli yaratık gibi minicik suratın iki yanında anten gibi
çoraplarını çıkartmayı öğrendi
çıkartmış yine pijamasınıda sıyırmış yukarı pek bi mutlu olmuş sırıtıp duruyo sırıtık
selam kızlar
temizliğe girişeyim dedim ama pek bi hevessizim nasıl olcak anlamadm
mozp dişiniz hayırlı olsun canım
hugo sizinde kepçeleriniz hayırlı olsun canım
sağol bebikim
buklecim tabiki herkesin sütü çok olmaz ama ben senden yinede bilgi almak istiyorum
kaçkere emziriyosun hala sağıyomusun günde kaç kez sağıyosun
1 sağımda kaç ml sütün geliyo
aşarı yukarı aynımı geliyo miktarı yoksa fark oluyomu
sağım süren ne kadar
canım ben hala eskisi gibi emziriyorum
8 kez falan tabi önceden 10-12 sefer emziriyodum..
canım benim sütüm bebeğim kuvezde kalırken bol sağmaktan arttı bence öyle düşünüyorum
gerçi genetikte sanırım anneminde çokmuş
300-400ml geliyo bi sağımda
tabi ben emzirmeden sağmıyorum canım rahatsız ettiği zaman sağıyorum günde 2 defa sağıyorum atıyorum stoğa yani günde ortalama 750-800 ml emzirmenin dışında sağılan süt
güzel duru
buradaki teyzelerin seni çok seviyor. benim de ömer kadar küçük bir oğlum var. benim oğlumun da ablası olur musun?
maşallah tatlımmmmmmm
nazar deymesin
benim anneminde çokmuştu akarmış hep
ama benim o kadar değil
şimdiki aklım olsa doğum yapar yapmaz sürekli sağardım
bende günde iki kez sağıyorum
karnı tokta olsa sütümü içer sıpa ama em desem istemez kıçını kıvırıp kaçıveriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?