- 13 Nisan 2012
- 1.270
- 527
- 323
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #72.841
ömer'e biberon aldım su içmesi için. biberonla tanıştı bugün, çok sevdi, hem oynadı hem suyunu içti.
mozp dişiniz hayırlı olsun canım, benim de elime ucu geliyor ama daha dişetini delmemiş galiba. tam göremedim, açmıyor ağzını. ancak ağlarsa açıyor yaramaz.
selam kızlar
temizliğe girişeyim dedim ama pek bi hevessizim nasıl olcak anlamadm
mozp dişiniz hayırlı olsun canım
hugo sizinde kepçeleriniz hayırlı olsun canım
mozp dişiniz hayırlı olsun canım
darısı başımıza memo daha çıkaramadı
migrosta bu hafta sonu bir bebek bezi alana 2. bez % 40 indirimli. prima aktif bebek 66 olanlar (4 numara) tanesi 318 tl ye geliyor. tüm bezlerde indirim var.
süt meselesi şans meselesi birazda canım ya
bebeklerimiz nasipleri ne kadar o kadarını alıyolar işte
bol bol su iç ve sağ ama bu aydan sonra süt çokta olmazmış zaten
iyiymiş bana yakın...benim sıpamda diş çıkardı bize hayırlı olsun yokmu?bugün tülleri perdeleri yıkadım camları sildim gelemdim kusura bakmayın şimdide eşim işten geldi baktım şöyle bi dişleri çıkan bebelerin hayırlı olsun bizimkide 1ini patlattı diğeride çıkmak üzere bekliyoruz bay kızlar bizden haberler böyle bu ara oğlum çok konuşmaya çalışıyo anne diyo bakalım daha neler söyleyecek
selam kızlar..
bir komşum bana uzuun bir ip vermişti, örgüden halat gibi. çocuğu küçükken bağlıyormuş sırtına, her işini yapıyormuş. ramazanda 20 kişiyi iftara almıştım diyor. ama ben hiç bağlamadım, korktum.
benim de dizlerim çok ağrıyor, neden acaba? dizlerimi bükerken, bir de yerden kalkarken çok ağrıyor.
iyiymiş bana yakın...benim sıpamda diş çıkardı bize hayırlı olsun yokmu?bugün tülleri perdeleri yıkadım camları sildim gelemdim kusura bakmayın şimdide eşim işten geldi baktım şöyle bi dişleri çıkan bebelerin hayırlı olsun bizimkide 1ini patlattı diğeride çıkmak üzere bekliyoruz bay kızlar bizden haberler böyle bu ara oğlum çok konuşmaya çalışıyo anne diyo bakalım daha neler söyleyecek
slm hugocuk nasılsın
memoş nasıl yoruyor galiba anneyi
neler yapıyorsunuz spora başladın mı canım kilo durumları nasıl
cin gibi herşeyi anlayan fazla hareketli bir sıpayla başetmek çok zor
artık sırtıma bağlayıp spor yapacam
nette birşeyler okuyordum, şuna rastladım. bebelerin dişleri çıkmaya başladığı için böyle bir durumla karşılaşmamız olası. sizinle paylaşmak istedim :
"Bebek emziriliyorsa bazen göğüs uçlarını ısırabilir. O zaman “Hayır” diye kesin bir tonda konuşarak, memeden birkaç dakikalığına uzaklaştırılabilir. Isırılması istenmediğini öğrenecektir. "
biz gülünce oyun zannediyor sıpalar
nette birşeyler okuyordum, şuna rastladım. bebelerin dişleri çıkmaya başladığı için böyle bir durumla karşılaşmamız olası. sizinle paylaşmak istedim :
"Bebek emziriliyorsa bazen göğüs uçlarını ısırabilir. O zaman Hayır diye kesin bir tonda konuşarak, memeden birkaç dakikalığına uzaklaştırılabilir. Isırılması istenmediğini öğrenecektir. "
biz gülünce oyun zannediyor sıpalar
sizin eşlerinizde diyor mu ne yazıyorsun öyle? yakında kk yı engellyecegim. ki yapmışlığı var. 2 gun giremedim. yalvarmalarım sonucu actı.
bir de derler her bebek farklıdır. nasıl da aynılar bence
- hepsi meme ısırmayı oyun sanıyor.
- bu dönemde hepsi mi priz ve kablolarla oynar ya? evet hepsi
- hepsi mi terlik yalamaya bayılır. kesinlikle
- kumanda hepsine mi tatlı gelir.
- çamaşır makinesini bu dönemde izlemeye bayılıyorlar.
sizce de bu dönemde hepsi aynı değil mi? bana çok ilginç geliyor. yani 7-8 aylık bebelerin hepsi aynı şeylere ilgi duyuyor.
ömerciğin hiç diişi çıktımı
bir de derler her bebek farklıdır. nasıl da aynılar bence
- hepsi meme ısırmayı oyun sanıyor.
- bu dönemde hepsi mi priz ve kablolarla oynar ya? evet hepsi
- hepsi mi terlik yalamaya bayılır. kesinlikle
- kumanda hepsine mi tatlı gelir.
- çamaşır makinesini bu dönemde izlemeye bayılıyorlar.
sizce de bu dönemde hepsi aynı değil mi? bana çok ilginç geliyor. yani 7-8 aylık bebelerin hepsi aynı şeylere ilgi duyuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?