2012 Şubat Anneleri

selam kızlar
temizliğe girişeyim dedim ama pek bi hevessizim nasıl olcak anlamadm
mozp dişiniz hayırlı olsun canım

hugo sizinde kepçeleriniz hayırlı olsun canım

mozp dişiniz hayırlı olsun canım
darısı başımıza memo daha çıkaramadı

teşekkür ederiz teyzeleri

migrosta bu hafta sonu bir bebek bezi alana 2. bez % 40 indirimli. prima aktif bebek 66 olanlar (4 numara) tanesi 318 tl ye geliyor. tüm bezlerde indirim var.

iyiymiş bana yakın...benim sıpamda diş çıkardı bize hayırlı olsun yokmu?bugün tülleri perdeleri yıkadım camları sildim gelemdim kusura bakmayın şimdide eşim işten geldi baktım şöyle bi dişleri çıkan bebelerin hayırlı olsun bizimkide 1ini patlattı diğeride çıkmak üzere bekliyoruz bay kızlar bizden haberler böyle bu ara oğlum çok konuşmaya çalışıyo anne diyo bakalım daha neler söyleyecek

canım sen oğlanı nasıl sırtına bağlayıpta iş yapıyosun anlatsana
nasıl bağlanıyo neyle bağlanıyo
uslu duruyomu
spora başlamam lazım artık bacaklarım ağrımaya başladı
oğlanı sırtıma bağlayıp koşucam artık başka yolu kalmadı

selam kızlar..

bir komşum bana uzuun bir ip vermişti, örgüden halat gibi. çocuğu küçükken bağlıyormuş sırtına, her işini yapıyormuş. ramazanda 20 kişiyi iftara almıştım diyor. ama ben hiç bağlamadım, korktum.

benim de dizlerim çok ağrıyor, neden acaba? dizlerimi bükerken, bir de yerden kalkarken çok ağrıyor.

benim kaslarım acıyo bacaklarımda çok ödem var şiş çok rahatsız ediyo

mrb kızlar nasılsınız....bizde 1 ay oldu 2 diş cıkardık üçüncü yolda ama bizimki üstten degil yine allttan cıkan dişlerinin yanındaki dişleri cıkıyo .....bizim oğlanın her işi acayip zaten....bende 2 aydır kaynanamın yanındayım tammmmmm 4 kilo vermişim ....1 ay daha kalsam hamilelik öncesi kiloma dönecem nerdeyse burası yaradı bana....ekim 10 da evimize geceicez artık cok şükür ....cok sıkıldım burda biran önce eve gitmek istiyorum....eve gidince daha sık görüşürüz....özledim herkesi...kendinize ve bebişlerinize iyi bakın öptüm hepinizi....hoşçakalın

Son düzenleme:

hayırlı olsun canım oğlunun dişi, umarım sorunsuz sıkıntısız atlatırız bu dönemi

memo ek gıdaya çok düştü
elinden gelse emmeyecek sıpa
birde diş sıkıntısı var
meyveleri pek seviyo serin serin
gittim mama aldım
şu bir yaşına kadar günde en az 500 süt olayına kafam takıldı bizimki o kadar içmiyodur mamayıda bırakmıştı zaten
artık sabah içinee kahvaltılık koyduğum kaşık maması
öğlen meyve
akşam sebze
onuun dışında emerse meme emmezse devam sütü

slm hugocuk nasılsın
memoş nasıl yoruyor galiba anneyi
neler yapıyorsunuz spora başladın mı canım kilo durumları nasıl

nette birşeyler okuyordum, şuna rastladım. bebelerin dişleri çıkmaya başladığı için böyle bir durumla karşılaşmamız olası. sizinle paylaşmak istedim :

"Bebek emziriliyorsa bazen göğüs uçlarını ısırabilir. O zaman “Hayır” diye kesin bir tonda konuşarak, memeden birkaç dakikalığına uzaklaştırılabilir. Isırılması istenmediğini öğrenecektir. "

biz gülünce oyun zannediyor sıpalar

ömerciğin hiç diişi çıktımı

bir de derler her bebek farklıdır. nasıl da aynılar bence

- hepsi meme ısırmayı oyun sanıyor.

- bu dönemde hepsi mi priz ve kablolarla oynar ya? evet hepsi

- hepsi mi terlik yalamaya bayılır. kesinlikle

- kumanda hepsine mi tatlı gelir.

- çamaşır makinesini bu dönemde izlemeye bayılıyorlar.

sizce de bu dönemde hepsi aynı değil mi? bana çok ilginç geliyor. yani 7-8 aylık bebelerin hepsi aynı şeylere ilgi duyuyor.

sizin eşlerinizde diyor mu ne yazıyorsun öyle? yakında kk yı engellyecegim. ki yapmışlığı var. 2 gun giremedim. yalvarmalarım sonucu actı.

Kesinlikle çok haklisin canım aynı şeyler bizde de var. Kumandaya benzeyen renkli tuşlu oyuncak aldım ama ona kanmadı tabi ki :) Kendi ayakkabılarını yıkayıp veriyorum artık, onları ısırsın diye, kendimce çözüm uydurmaya çalışyorum işte böyle. Allah hepimize kolaylık versin, bu cingözlerle başetmek gitgide zorlaşıyor çünkü :)

ömerciğin hiç diişi çıktımı

bir dişimiz yolda, tam dişetini delmemiş ama ucu elime geliyor.

bu akşam bir sorun var ömer'de. akşam yıkadım onu, mamasını yedi. 9'da salladım uyudu. sonra 10'da uyandı, uykusu var sallıyorum ayağımda uyuyor yatağına koyuyorum uyanıyor. şuan da uyanık. deh deh diye konuşuyor. yani saat 10'dan beri bir ayağımda, bir değil. dizlerim ondan ağrıyor zaten.

Evet canim aynen dedigin gibi. Yalniz omercik camasir makinesini daha kesfetmedi, bir ara tanistirayim oglumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…