2012 Şubat Anneleri

eşim bende yollamıcam erkin koray gibi yapcam diyo

evet ciddi ciddi kilo almam lazım.yiyorum reflümü hiçe sayıp herşeyi yiyorum.daha demin kurabiye yedim canınız çekmesin.aklınıza gelebilecek herşeyi ama olmuyor .inan var ya kilo veremeyenlerin yaptıklarından fazlasını yapıyorum metabolizma hızlı çalışıyor ondan mı acaba ?

Bir iki zorlanirsin 3 gun sonra alisir erken yatmaya,cocuklarda bile en gec 9:30 diyolarki bunlar daha bebek dr 8:00-8:30 yatis diyor,

inşallah yoksa ben bayılacam uykusuzluktan.

22 kg aldım.şimdi kendi kilomunda altındayım.49.100 kgyim akşam yemeğinden sonra tok halimle tartınmıştım .galiba dediğin gibi metabolizma hızlı çalışıyor birde çok hareketliyim ben.hele birde bebekler olunca hızım iki kat arttı malesef.attığım adımları sayamıyorum.

sağolsun eşim hatalarında söyler ve mahçup olur söz dinlemediğinde ama ben hata etsem ki nadirdir onun doğrularına terstir bu hata oluyor onun için çenesi durmaz bende eşime derim ki sen hatanın babasını yapıyorsun ben sana bu kadar hiddertlenmiyorum canın sağolsun diye bir iki söyleniyorum geçiyorum.bari hatalarından ders alsan diyorum gülümsüyor sarılmaya kalkıyor....bende o.... tövbe tutar mı diye bir laf vardır bizim oralarda sen çok fenasın diyorum

canım ben bitane koydum oğlumu yatırdım alçaktı bağırdı kızdı
kaldırdım bi yorgan daha koydum yatağını koydum yatırdım beyendi
iki yorgan koydıum
üşüyosa bitane daha koy bakalım değişecekmi
uyku tulumunu kullanalı beri memo hapşurmuyo artık
gün içinde hapşuruyodu şimdi geçti
gece bende rahat uyuyorum

canım mozp sanırım yanlış hatırlamıyosam o sormuştu doktoruna hiçbir faydası yok demişti
muhallebi dediğimiz pirinç unu suyla pişirip içine pekmez meyve ceviz devamsütü vs.. ekleyip yediriyoduk
ben kaşık maması veriyorum muhallebiye göre daha besleyici diye düşünüyorum

kabak havuç kuzu eti ve aşurelik buğdayı haşlıyorum
az buğday koydum çorbasına
önümüzdeki haftada mercimek koyucam ilkkez

canım ben bi ara kullandım ama dr.a sordum hiç bir faydası yok dedi
ben onun yerine bebelac'ın yulaflı biskivüli kaşık maması kullanıyorum,hem daha doyurucu hemde devam sütüde içeriyor
ayrıca bunu yedirip uyuttuğum zaman çoğunlukla sabaha kadar deliksiz uyuyo

slm...
çook yorgunum..sabah 7.30 da uyandık oğlumla,daha doğrusu uyandırıldım,bu saat oldu daaha yeni uyududa bende oturdum azıcık.
zor yetişiyorum artık,bugün mutfaktan çıkamadım.bize ayrı,eşime ayrı ,oğluma ayrı yemek yaptım.ütü,ev işi,vs...her günüm böyle geçiyor.
kendime hiç vakit ayıramıyorum,saçım başım dağınık bi haldeyim,uyusunda duşamı girsem,orayı burayımı toplasam,ne yapsam diye kafayı yiyorum.e uyanınca malum hep benimle oynamak sitiyor yada ben peşinde olmak zorunda kalıyorum emekliyor her yere girip çıkıyor.
60 kiloyu gördüm çok şükür.daha doğrusu 60-61 arası.23 kilodan 5 kilo kkaldı.
bebişleriniz iyidir inşallah.dün bi ara girip okudum,yazamadan çıktım,hasta olan bebişlere geçmiş olsun.allah şifa versin..

öpüyorum...görüşürüz...

bebeğim geceleri sürekli uyanan bi bebek oldu.1.5 saate bir uyanıyor.akşamları 8-9 arası uyuyor erken uyuyyor ama tam bende yastığa başıma koyuyorum,uyanıyor,sonra bütün gece ara ara hep mızmızlanarak uyanıyor.gece sadece 2 kere uyanana oğluma 6.ayın ortalarından beri bişeyler oldu. uykusuna..

ben süt sağıyorum oğlumda yanımda hamağında uslu uslu oyuncaklarıyla oynuyo
ama aklı fikri bilgisayarda
şu bilgisayarı bir ele geçirse çok merak ediyo
birazdan amutunu yiyecek
bugün pazar var taze palamutun 3 tanesi 10 liraya düşmüş gidip alsakmı diye düşünüyorum

dişten heralde benimkide öyle
geçen mozpun dediği gibi yatınca diş jeli sürdüm sabaha kadar uyudu bende dinlenmişim
ama düngece unutmuşum sürmeyi çok mızlandı saat başı uyandı

hep aynı napcamı şaşırıyorum bende
ama geçici dönem işte

Al hugocuk al, 3 palamut 10 lira. burada ikisi 15 lira

kızlar bir sat önce bi facia dan kıl payı kurtuldu oğlum.odada ev itoparlıyım dedim.oğlanda dışarı gitmek için ağlıyodu.yere koydum .tam poşeti aldım göz kırpıp açmam la oğlan sürünüp ütü masasının bacağını tutup çekti.nasıl hamle yaptıysam tuttum ütü masasını yoksa allah korusun altında ezilecekti.kolum boynumdan kopup ayrıldı sanki.

bide napıyosun oğlum dememle başladı ağlamaya.zaptedemedim.bıraktım evi varsın dağınık olsun gelen biliyor iki bebek var diye kızı örümceğe koydum oğlanı pusete beni arabalarını açarken izlesinler diye.açtım arabayı koydum çocuklarıo buralarda gezdirdim.

annemle eşim ise ada da kalma süresini uzatmak için gitmişlerdi.

annem de dua ile gittim dua ile geldim dedi.belki de o dualar korudu kuzumu.

iyi ki annem gelmiş kızlar tam zamanında gelmiş tam ayaklanma zamanları.çok sıkı bir düzen oturtmalıyım kızlar.uykuları bozuldu yemek saatleri bozuldu doğru düzgün yemiyorlar ama güzel kg almışlar.

doktora dedim bu aylar çok normal bi süre böyle devam edecek.gündüzleri 1 saat akşamları 8 de uyut dedi ama nafile ha bire dışarı istiyorlar.vın vıınnn yapıyor oğlan arabaları izlicek.

çok merak ediyorum 7,5 aylık olan bebekleriniz de bu durumda mı ????

eşim diğer bebeklerde böyle mi yoksa bizimkiler mi çok akıllılar diyor.

prematüre doğdukları için nörolojik , göz ve bazı kontrollerden geçtiler hepsi normal çıktı ama merak ediyorum sizlerin bebekleriniz nasıl ????

Bizimki de 4-6ay arası iyiydi geceleri. Emer uyurdu. 7. Ayın başından beri gece olmasın istiyorum. Alt ön iki diş de çıktı ama hala aynı. Bi gece uyuyorsa 5 gece 1 saatte bir uyanıyor. Uzun zamndır 3 saatkeinisiz uyumadım gece.

Gündüz zaten ayrı yorucu. Hiç durmaz oyuncaklarıyla çok ilgilemez sürekli farklı şeylerin peşinde. Bu dönemde geçicek heralde deyip sabır diliyorum. Bütün bebişlerin sağlığı iyi olsunda öyle böyle büyüyecekler.

herkes benimle aynı şeyleri yaşıyo resmen. uykusuzluktan gözlerimin içi yanıyo. ne yapsam saat başı uyanıyo en çok bir buçuk saat. su denedim diş jeli hiç biri faydalı olmadı.işe yarayacağı zaman uyurlar heralde

Benım esımde arı pırınc unu almıs.
ıcıne ıkı olcek bebelac devam sutu eklıyorum, bazen de seftalı.
Cok severek yıyor kızım.

Allah yardımcın olsun, ıkı cocuk ıle bas etmek oldukca guc olmalı.
ınsallah hayırlı evlat olurlar.

Kılo konusunu cok takma kafana, saglıklı olmak cok daha onemlı.
Belkıde kılo almamanın bır nedenı de fazla onemsıyor olman.
Bırak kendı halıne, zamanla belkı farkında olmadan kılo alırsın.

Arı pırınc ununun mu faydası yok, muhallebının mı?

melitta Allah kolaylık versin canım, iki bebişe bakmak zor iş. iyi ki anneciğin yanına gelmiş, yardımcı oluyor sana. kuzenimin de ikizleri var erkek ikisi de. iki yaşına gelince hemen işe girdi rahat etmek için, çocukları da kreşe verdi

uyku durumları aynı bizim de. akşam 7de uykusu geliyor, mecburen uyutuyorum. 20 dk sonra uyanıyor, saat 10'u, 10 buçuğu buluyor uyuması. iki gündür de 8 yerine 7 buçukta uyanıyor.

oğlumun dışarı çıkması sevdası evdeyken belli olmuyor. ama ne zaman ayakkabılar giyilip, evin kapısını açıyorum başlıyor sevinçten çığlıklar atmaya, değişik sesler çıkarmaya.

melitta bebeklerinin isimleri neydi, merak ettim. :93:

çok geçmiş olsun canım rabbim korumuş evladını
benim oğlumda böyle çok hareketli hatta 10 gündür koltuklardan tutunup yürüyo

Arı pırınc ununun mu faydası yok, muhallebının mı?

arı mamanın canım, dr.un söylediği bu
ama gerçekten lezzetli bebeklerde seviyo tadını

Melitta benim oğlanda ütü masasının ayaklarından tutuyor ayağa kalkıp kuvvetini ölçüyor tut masayı bırak ayağa kalkıp tutsun ama ütüye dikkat tabi. Kızlar arı mama pirinç unu faydalı değil üstelik tok tutuyor kilo aldırıyor ama faydalı değil tavsiye etmem onun yerine 7 8 tahıllı ek gıdalar var onlardan aloın irmiklisi meyvelisi var daha iyi olduğunu düşünüyorum kızlar benim oğlum yine grip oldu doktora gittik başkasından geçmiş dedi oda dayısı 9 yaşında onu severken bulaştırdı demekki tylolcold diye grip şurubu verdi antibiyotik verme dedi daha yeni bitirmişti çünkü offf bu çocuk kışın çok hasta olcak gibi napcam bilmiyorum hapşırıyo yavrum

Mozp bende hero baby 8 tahıllı ve bebelac kkahvaltı peynirli pekmezli ek gıdalarını kullanıyorum ama yulaflısınıda çok merak ediyordum doyurucuysa alayım bende merak etmiştim onu.. Ballılara 1 yaşından sonra geçebiliriz kızlar bal yasak 1 yaşına kadar ondan almıyorum neyse ben kaçar yemek yiyeceğim acıktım öpüyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…