2012 Şubat Anneleri

deh deh salla salla diyodurr
bu ara memonun kendisi sorun başlı başına çok mızmız uykusu geldimi yıkıyo ortalığı
dişinden kulağını kaşıyo uyanıyo devamlı sinirli huysuz

merhabalar benim oglumda 1 subat dogumlu bi haftadir gecede 10 kere kalkiyo nerdeyse.. yanina uzanip gogsumu verir vermez uyuyo yoksa kiyamet. emiyo ama oyle emzik gibi fazla sut geldigini sanmiyorum. acaba dis huysuzlugumu daha cikmadi cunku yoksa doymuyomu. cok istahlida degil yatmadan yedirebilsem bile cok az yiyo. napsam bilemiyorum bide emekleme sorunumuz var yuzustu yatinca agliyo ama otururken surekli one atiliyo gidemiyo koltuktan tutunup kalkmaya calisiyo yardim etmezsem yine agliyo ben destek verince kalkiyo tutunup oynuyo bi sure. yardim etmeyede cekiniyorum nasilsa destek gelcek diye alisirmi acaba. bilemiyorum napsam kafam baya karisik... annelik cok zor ama yaa :44: yardim lutfeennn

gece susuyor olabilir. özellikle akşam çorba, muhallebi veriyorsan içi yanıyordur. su vermeyii dene.

yardım et ne çıkar, eninde sonunda yürüyecek. zaten belli bir dönemde sana karşı asi olacak, her şeyi kendi yapmak isteyecek. elinle tutmak istediğinde ağlayacak ben yaparım diye

Selam canlar senfatcım önce sana cevap yazayım aynı benim oğlanı yazmışın tv kumandasını gördğü yerde ya yalıyo yada yere atıp peşine gidiyo çamaşır makinem özellikle sıkmaya geçince onu yanında buluyorum seyredalmış şekilde sonra terlik buldumu doğru ağzına ehh diyorum bırakıy ama hepsini yapıyo bizimki bu aralar ağzının içlnden homurdanmayada başladı. Mervecim 2 3 gecedir benimkide sık uyanır oldu sanırım doymuyolar yada dişlerinden olabilir benimkinin altta 1 dişi var diğeri patlamadı çünkü. Kızlar her kulak tutmalarını dişten sanmayın kulak iltihabıda olabilir sık sık tutuyorsa ve hep aynı kulaksa bence kontrole götürün benim oğlanda ben öyle anladım ve antibiyotikle geçti yıkarkkende pamuk koyuyorum kulağına su kaçmasın diye. .... Onun dışında oğluma bugün bebelac ın çavdarlı yulaflısını aldım diğrini bitirdi dayımın kızı zararlı onlar verme diyor ama içinde 13 vitamin var neden zararlı olsun kendi cimriya biraz ondanmı öyle diyor acaba?:) anlayamadım oğlum çok seviyor zaten zararlı olan şeyi neden üretsinler içindekileri okuyorum hep vitaminvar bişey olmaz dimi?

beni unutmuşun
çocuğu sırtına nasıl bağlayıp iş yapıyosun diye sordumdu
detaylı yazsana
ben oğlanı sırtıma bağlayıp koşu bandına binecem

selam kızlar herkese
grip oldum, sabah önce işe sonra dr.a gittim raporluyum bugün evdeydim ama oğlumdan dolayı dinlenmek ne mümkün :2:
dr bana antibiyotik verdi bebeğe zararı yok sütten geçmez dedi ama ben yinede etkisi geçene kadar emzirmek istemiyorum

Ben zaten sık sık yazamıyorum size telefondan girdiğim için oğlan elime aman vermiyo bazen gelemiyorum bende ama eşim bişey demiyor çünkü hemen hemen 2009 dan beri alıştım buraya kafamı dağıtmak için bile gelip size yazıyorum bazen herşeyi unutuyorum bu sayede.kk benim en sevdiğim ve tek üye olduğum site iyiki var... Tabi sizlerde.etrafımızda aynı ay doğum yapmış kişileri bulmak epey zor olurdu sanırım burda hepimiz bişeylere çare bulabiliyoruz en azından ve stresde atıyoruz... Ben facebook o kadar sevmiyorum kk bambaşka.

beni unutmuşun
çocuğu sırtına nasıl bağlayıp iş yapıyosun diye sordumdu
detaylı yazsana
ben oğlanı sırtıma bağlayıp koşu bandına binecem

:)tavsiye etmem ben öyle ısılik ettim oğlanı sırtımdan terlemişti döşü ısılik olmuştu çarşafı tek bir ucundan tut ikiye katla tülbent katlar gibi oğlanın kol altında ortaya getir çarşafı sonra çarşafla sırtına al ve boynundan çarşafı onun sırtında olan ayaklarına kendi kol altından geçirip bağla bir nevi sırt çantası gibi olcak sırtında. Bilmem yazabildimmi geçen peteğin üstünde örtü var çekti üstündeki cam kırıldı bende sırtıma sarıp temizledim o camları anca öyle onu koruyabildim camlardan kırıklardan

geçmiş olsun canım ıhlamura bal karabiber ekle iç çok iyi gelir terletir mikrobu atarsın
öksürük varsada 1 çay kaşığı bala az karabiber dök karıştır yut hemen keser
sütünü sağ
bende demin sağdım rahatladım benimki sabah emdi bidaha emmedi rahatsızlık veriyo

Daha bu büyümeden milet ikinci belki kız olur demiyormu deli oluyorum yaaa ne 2 cisi yaaaa sanki bu büyüdüde o kaldı töbe töbe

saol canım
bakalım son çare bu görünüyo

Ya kızlar bana bi akıl verin eşim kurbanda köye gidelim diyo annesi babası 70 yaşın üstünde oğlumuda görmediler ama ben samsun 12 saat olduğu için otobüsleki ki uçakla gitme şansımız yok gitmek istemiyorum zaten köyde bütün yatma kalkma saatide bozulur nasıl vazgeçirebilirim sizce hemen duygu sömürüsü yapcak onlar yaşlı oğlumu ya göremezlerse bi daha diye bide kaynanam gelsin ev işi yapsın diye dört gözle bekliyomuş ben daha kendi evimi zor temizliyorum napocam bilemedim yaaa offff offff

Canım mozp doktorum bana doğumdan sonra antibiyotik vermişti dikişlerim daha çabuk iyi olsun diye bişey olmaz iç bence doktorlar anlıyo süte bulaşıp bulaşmayacağını

yol çok uzak
onlar size gelsin bebişle zor durmaz otobüste

Neyse ben gideyim oğlana muhallebi yapayım geceye yer belki sakızlı muhallebi ilk defa denicem oynuyo yanımda durmuyo sıpa yine gelirim uyuyunca bay bay

sorma yaa bana o zaten dert oluyor anca gece bilet almam lazımki uyusun durmaz benimki bide çok hareketli evde uyanır uyanmaz oynuyoda bi şekilde vazgeçirmem lazım bakalım napcam

onca saat yolu çocukla çok zor anlat eşine
ağlamaya başladımı napcaksınız oyalanmazda valla
benimki yatağından başka yerde uyumaz o otobüsüde başımıza geçirir zaten yarı yolda atarlar bizi otobuüsten
seneye filan belki olurdu en azından laf söz anlar derdini anlatır ama şimdi çok zor
arabada ağlarsa naparız filan de yatağını arar durmaz de korkar eşinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…