- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #72.861
bir dişimiz yolda, tam dişetini delmemiş ama ucu elime geliyor.
bu akşam bir sorun var ömer'de. akşam yıkadım onu, mamasını yedi. 9'da salladım uyudu. sonra 10'da uyandı, uykusu var sallıyorum ayağımda uyuyor yatağına koyuyorum uyanıyor. şuan da uyanık. deh deh diye konuşuyor. yani saat 10'dan beri bir ayağımda, bir değil. dizlerim ondan ağrıyor zaten.
merhabalar benim oglumda 1 subat dogumlu bi haftadir gecede 10 kere kalkiyo nerdeyse.. yanina uzanip gogsumu verir vermez uyuyo yoksa kiyamet. emiyo ama oyle emzik gibi fazla sut geldigini sanmiyorum. acaba dis huysuzlugumu daha cikmadi cunku yoksa doymuyomu. cok istahlida degil yatmadan yedirebilsem bile cok az yiyo. napsam bilemiyorum bide emekleme sorunumuz var yuzustu yatinca agliyo ama otururken surekli one atiliyo gidemiyo koltuktan tutunup kalkmaya calisiyo yardim etmezsem yine agliyo ben destek verince kalkiyo tutunup oynuyo bi sure. yardim etmeyede cekiniyorum nasilsa destek gelcek diye alisirmi acaba. bilemiyorum napsam kafam baya karisik... annelik cok zor ama yaa :44: yardim lutfeennn
Selam canlar senfatcım önce sana cevap yazayım aynı benim oğlanı yazmışın tv kumandasını gördğü yerde ya yalıyo yada yere atıp peşine gidiyo çamaşır makinem özellikle sıkmaya geçince onu yanında buluyorum seyredalmış şekilde sonra terlik buldumu doğru ağzına ehh diyorum bırakıy ama hepsini yapıyo bizimki bu aralar ağzının içlnden homurdanmayada başladı. Mervecim 2 3 gecedir benimkide sık uyanır oldu sanırım doymuyolar yada dişlerinden olabilir benimkinin altta 1 dişi var diğeri patlamadı çünkü. Kızlar her kulak tutmalarını dişten sanmayın kulak iltihabıda olabilir sık sık tutuyorsa ve hep aynı kulaksa bence kontrole götürün benim oğlanda ben öyle anladım ve antibiyotikle geçti yıkarkkende pamuk koyuyorum kulağına su kaçmasın diye. .... Onun dışında oğluma bugün bebelac ın çavdarlı yulaflısını aldım diğrini bitirdi dayımın kızı zararlı onlar verme diyor ama içinde 13 vitamin var neden zararlı olsun kendi cimriya biraz ondanmı öyle diyor acaba?:) anlayamadım oğlum çok seviyor zaten zararlı olan şeyi neden üretsinler içindekileri okuyorum hep vitaminvar bişey olmaz dimi?
beni unutmuşun
çocuğu sırtına nasıl bağlayıp iş yapıyosun diye sordumdu
detaylı yazsana
ben oğlanı sırtıma bağlayıp koşu bandına binecem
selam kızlar herkese
grip oldum, sabah önce işe sonra dr.a gittim raporluyum bugün evdeydim ama oğlumdan dolayı dinlenmek ne mümkün :2:
dr bana antibiyotik verdi bebeğe zararı yok sütten geçmez dedi ama ben yinede etkisi geçene kadar emzirmek istemiyorum
:)tavsiye etmem ben öyle ısılik ettim oğlanı sırtımdan terlemişti döşü ısılik olmuştu çarşafı tek bir ucundan tut ikiye katla tülbent katlar gibi oğlanın kol altında ortaya getir çarşafı sonra çarşafla sırtına al ve boynundan çarşafı onun sırtında olan ayaklarına kendi kol altından geçirip bağla bir nevi sırt çantası gibi olcak sırtında. Bilmem yazabildimmi geçen peteğin üstünde örtü var çekti üstündeki cam kırıldı bende sırtıma sarıp temizledim o camları anca öyle onu koruyabildim camlardan kırıklardan
Daha bu büyümeden milet ikinci belki kız olur demiyormu deli oluyorum yaaa ne 2 cisi yaaaasanki bu büyüdüde o kaldı töbe töbe
Ya kızlar bana bi akıl verin eşim kurbanda köye gidelim diyo annesi babası 70 yaşın üstünde oğlumuda görmediler ama ben samsun 12 saat olduğu için otobüsleki ki uçakla gitme şansımız yok gitmek istemiyorum zaten köyde bütün yatma kalkma saatide bozulur nasıl vazgeçirebilirim sizce hemen duygu sömürüsü yapcak onlar yaşlı oğlumu ya göremezlerse bi daha diye bide kaynanam gelsin ev işi yapsın diye dört gözle bekliyomuş ben daha kendi evimi zor temizliyorum napocam bilemedim yaaa offff offff
ayynenn
milete düştü tasası
yol çok uzak
onlar size gelsin bebişle zor durmaz otobüste
sorma yaa bana o zaten dert oluyor anca gece bilet almam lazımki uyusun durmaz benimki bide çok hareketli evde uyanır uyanmaz oynuyoda bi şekilde vazgeçirmem lazım bakalım napcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?