- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #72.161
sağol canım.yulaf ezmesi dediğin hani marketlerde genelde kahvaltılık mısır gevrekleri,nesfit olan reyonlarda bulunan yulaf ezmesimi,yoksa bebekler için özel olarak satılan bir yulaf ezmesimi bu?
az önce cezveye sütü koydum,ocağa koydum,geldim tarife tekrar bakıyım dedim,o sırada süt kaynamış,taşmış,ocak batmış,kokuya koştum!(((
iş çıktı bana!:))sirkeyii koydum,hemen kesildi.ufalandı.bekletip süzdüm,bildiğimiz lor gibi oldu.
şimdi bunun zararı yoktur dimi?inek sütünden yapıılmış oluyorya o yüzden?
kızlar ne yapıyorsunuzda bebekler tombiş :)ben istiyorum doğum kiloları nasıldı bizimki erken geldi 2970kg
ELEFERA basta öyle dusunuyordum,ıkıncı de yapayım arkasından dıye..Ama beklemedıgım kadar lohusa
depresyonuna gırdım,annemlerın apartmana tasınmıstım orda fazla beklentımın sonucunu alamadım,herşey
bana kaldı zorlandım,eşim de aılem yanımda dıye işleri fazla yapmaz oldu bunlar ve aldıgım fazla kılolar benı
yordu ..Sımdı 10 kıılo fazlamı wermeye calısıyorum ,gercekten bu suureclerı tekrar etmek istemıyorum..
Yıpranan ben oldum boş yere dusunsene 7 ,5 ayda yenı toparlanıyorum ..Seneye işime dönecegım ve bır daha
da cıkmak ıstemıyorum ..
CATLOWER hııc anlamadıgım konular bunlar maalesef..:)ama sıze gelebılırım canım cektı dıyetteyken bunları yemek
HUGOCUK ben de o dıs kasıma bıskuvısını ılk 2 dısı cıktıgında almıstım salak gıbı ,cocuk ılk agzına alısta yarısını
kırdı ve bogazında kaldı korkudan öldummmmmşimdiden calıloya mı basladın kızz
Ayyyy çooook tatlı maaşalllahhhhhhhh kız mı erkek mı canım bu tombık
maşallah sütün çok yaramış canım
işte azmettikten sonra insanlar neler başarıyo
emmedi ama anne sütüyle büyüdü yine ve tosun gibi çok datlu
çok taktir ediyorum seni
bazen bende ikinci çocuk olsa nasıl olur acaba diye düşünüyorum bazen manyakmısın kızım diyorum bazende hoş olur ya yüzünü falan hayal etmeye çalışıyorum kızmı olur erkekmi nil e benzermi benim kız aynı baba hatta kucağımda görenler bu kadın bu çocuğu nerden bulmuş gibi bakıyor okadar alakasız benimle yani ikinci yapıcam onuda kendime benzetecem diyorum
playdoh benim kızım da babasına benziyor aynı. ama oğlumu gören annesinin kopyası diyor (biraz ters olmuş, kız babaya, erkek anaya benziyor ama olsun oğlum bana benzemiş ya sonuçta)
Kizlar herkese merhaba iyisinizdir insallah. Ben bugun cok stresliyim. Lojmana tasinali bir hafta oldu burayi temizlettigimiz kadin ustun koru bi temizlik yapmis elimi nereye atsam kir yag.dayanamayip aradim ben bunu sikistirmaya baslayinca kendin temizleseydin diyerek telefonu suratima kapadi. Bende msj yazip tlfnu kapatarak hakli oldugumu gosterdin yaptigin temizligi seni tavsiye edenlerede komsularimada anlaticam ins enayi yerine koymak neymis horursun dedim. Gorseniz her yer les gibi sadese islak bezle uztunden gecmis hiz deterjan kullanmamis. Bu olay beni kudurturken bide cagirdigimiz servisi nizamiyeden almayip geri gondermisler. Bu kurali koyan bastaki okuz bu insanlar islerini nasil halledicekler.burunlarinin dibinde teroristler bomba patlatip iki kisiyi sehit ettiler bunu onleyemediler simdi kic korkusuna servisi karkocuyu iceri sokmuyolar. Bin pismanim buraya tasindigima. Allahlarindan bulsun bizleri zor duruma sokanlar
ben sana geçen gün özelden mesaj yazdım anlattım
hiç cevap vermedin nedenkine :44:
günışığım sağol canım. kereviz çok iyi fikir. kısırla uğraşmak istemiyorum. oğlum zaten durmuyor, uğraştırmalı birşey yapmak istemiyorum pratik olsun. sarımsağını az koyarım, belki sevmeyen olur. ben bayılırım kereviz salatasına. anneme sordum, o da senin gibi, yeter o kadar çeşit, zaten bebeğin var dedi.
merhaba bence misafire kereviz, pırasa gibi sebzeler yapmamalı. riskli. herkes sevmeyebilir. mesela ben kerevizden hiç hoşlanmam.
evet canım haklısın. ben çok sevdiğim için bu aklıma gelmedi. patates salatası ya da kısır çok uğraştırıyor, yeşillikleri yıka, soğan kavur vs vs ooo ömer'le yapamam. hiç durmuyor çünkü. pratik bir salata tarzı birşey önerirseniz sevinirim. yoksa da yapmıcam artık.
Yoğurtlu makarna yada mantı yap yapacak bi komşun varsa ömeri yapana kadar ver oyalasın yada uyut öyle yap mercimek köfteside olur ben misafir gelecekse kafayı yiyorum artık çocukla uğraşmak çok zor oluyo habersiz gelene fıtık oluyorum zaten....
Rus salatasi yap oda hhani ugrastirirda pratik karistirir koyarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?