- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #72.121
Doğru diyosun aslında çok çok sorunlu bir evliliğim yok ama sinek ufaktır ama mide bulandırırya bizimkide o durum ufak şeyler büyüyor büyütende benim ama napim sinir oluyorum ona yapma dediğimi yapınca.hatasını anlayana kadar bakmicam yüzüne aradı şimdi açmadım telefonu uyuzzz.... Kankalık nereye kadar sürcek bakalım.şimdi kurbanda köye gidelim diye tutdurdu kaynanamda gelsin gelinde iş yapsın diye bekliyo gitmicem inat ettim gitmiyorum bakalım nasıl götürcek gidiyoruz sonra orda bi ton para harcıyo sıkıntı çeken ben beni orda şımarıp hiç dinlemiyo gelincede haklıymışın diyo gitmicem işte inadım inat....
o an sakinligimi koruyorumda sonrasinda cok kotu oluyorum tir tir titriyorum elim ayagim bosaliyor resmen renk falan gidiyor, kolay degil
Benimki yuvarlaniyor done done gidiyor heryere muzurluk icin, dis cikardimi canim, bizim kabardi iyice de daha bisey yok, bayanlar ates nezle falan yapiyormu dis cikartanlar yapar diyolarda dogrumu
alışkanlık oldu hala ütülüyorum ben hem dolap düzenide bozulsun istemiyorum
deniiz bugün hiç uyumuyo ve sinirlerim çok gerildi yani anne olmak hem zor hemde vazen şüpheye düşüyorum ben yetersiz miyim acaba diye geçmiş olsun canım
ben çorabına varana kadar ütülüyorum herşeyini ama siz beni evde görseniz arı gibiyim o yüzden çok vermişim hamile kaldığımda 56kg doğuma 72 ile gittim şuan 53kg düşmüşüm
bende herşeyini ütülüyorum.. hiç bişeyini hazır vermiyorum çorbasıydı, meyvesiydi kahvaltıssıydı,ev işi,yemek hiç oturmuyorum ama kilo veremiyorum anlamadım gitti.. ama annemde yeni ayrı kaldım yavaş yavaş veririm heralde :)
Valla gitmicem görür o..... Sıkıysa gitsin kendi tek başına... Kızlar kızı benim oğlandan bir buçuk ay küçük olan bi tanıdık var hamileymiş şimdi öğrendim allah yaardım etsin nasıl büyütcek allah böyle bişeyle sınamasın bizi yaaa ben kafayı yerim aldırmazda bizim hırtoooo deli olurum allah korusun
Valla gitmicem görür o..... Sıkıysa gitsin kendi tek başına... Kızlar kızı benim oğlandan bir buçuk ay küçük olan bi tanıdık var hamileymiş şimdi öğrendim allah yaardım etsin nasıl büyütcek allah böyle bişeyle sınamasın bizi yaaa ben kafayı yerim aldırmazda bizim hırtoooo deli olurum allah korusun
kızlar kk dan kahvaltı için neler verdiklerine bakıyordum bu tarifi buldum
anne peyniri tarifi:
1 su bardağı sütü(inek sütü) cezveye koy, kaynayınca 1 yemek kaşığı elma sirkesini karıştır, ocağı kapat. zaten kesilecektir hemen. soğuyunca temiz bir tülbentten süz. sürülebilir harika yağlı bir lor çıkacak ortaya. labneyi bilinçli doktorlar önermiyor.
hayatım sen bunu niye takınıtı haline getiriyosunki bu fobiyle cinsellikten sogucan hani dikkat et önlemini al Allah ın izniyle bişey olmaz.benim ablam condom artı geri çekmeyle hamile kaldı digerindede ilaç kullandıgı halde hamile kaldı oda kısmet yani dogumunu yaptı olmuş bi kere.oglunun oynayacagı bi bebiş olur belki cocuklarının halası olur amcası olur kim bilebilir:))ama korundugun sürece bişi olmaz saglık ocagında ria taktır kafan rahat eder yinede sen bilirsin tabiki hayat senin sürekli hani korku dolu cümlelerine denk geldim o yüzden yazıyorum canım.gelende Allah tan yani rızk bereket biz kızımdan sonra çok olgunlaştık eve koşa koşa gelir oldukk
merhaba kızlar birşey soracağım ben şuan suyunu cam biberonda veriyorum ama suluk almak istiyorum birtane almıştım ama o berbat plastik kokuyor hiç kullanamadım eğer siz suluk kullanıyorsanız hangi markayı kullanıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?