2012 Şubat Anneleri

Engel olmamak lazımmış kendilerini keşfediyolar şu sıra çünkü tabi tehlikede dikkat etmek lazım ütüden fırından prizden falan uzak tutuyorum ben. Mutfakta yanımdaysa gözüm hep üstünde.. Benimprizler yukarda hep allahtan bizde kablo sıkıntısı var hep ortada kablolar onlar tehlikeli biraz bende saklıyorum....neyse ben kaçar biraz sakinim sayenizde sağol bennebileyim cnm....

Bu ara daha iyi oğlum gribi geçiyo ısıliğide bugün solmuş sanırım ılık duş işe yaradı allaha şükür kalın giydirip daha kötü ediyodum az daha anam havalarda şaşkın bi sıcak bi serin deli olcm neyse ben oğlumla az hava alayım kızlar belki sinirim gider öpüyorum sizi buklem boşver birazda mükemmel olmaya verelim bizim için mükmmel olan yok çünkü anca kendimizi yıpratıyoruz biz herşey iyi olcak diye öptm senide sana derken bende azarladım kocayıda akşam ondan bu tavrım yanlış anlaşılmasın hadi bay canlar kuzuları öptm

helaaallllll
gitme akıllansın namıssız

bizimkide iyice kabardı ama çıkmadı daha
çıkmasında zaten bu ara çok ısırıyo acıtıyo birde diş çıkarsa napcam

ben çorabına varana kadar ütülüyorum herşeyini ama siz beni evde görseniz arı gibiyim o yüzden çok vermişim hamile kaldığımda 56kg doğuma 72 ile gittim şuan 53kg düşmüşüm

ben çorabına varana kadar ütülüyorum herşeyini ama siz beni evde görseniz arı gibiyim o yüzden çok vermişim hamile kaldığımda 56kg doğuma 72 ile gittim şuan 53kg düşmüşüm

bende herşeyini ütülüyorum.. hiç bişeyini hazır vermiyorum çorbasıydı, meyvesiydi kahvaltıssıydı,ev işi,yemek hiç oturmuyorum ama kilo veremiyorum anlamadım gitti.. ama annemde yeni ayrı kaldım yavaş yavaş veririm heralde :)

bende hala ütülüyorum herşeyini içime sinmiyor üstünde düzgün durmuyor gibi geliyor :) ev işlerini boşladım ne temizlik ne yemek valla kendi ütülerimizi yapmıyorum onunkileri yapıyorum kendimize yemek pişirmiyorum onunkileri eksik etmiyorum gönüllü hizmetçilik resmen :))

ben sana geçen gün özelden mesaj yazdım anlattım
hiç cevap vermedin nedenkine :44:

kızlar kk dan kahvaltı için neler verdiklerine bakıyordum bu tarifi buldum

anne peyniri tarifi:

1 su bardağı sütü(inek sütü) cezveye koy, kaynayınca 1 yemek kaşığı elma sirkesini karıştır, ocağı kapat. zaten kesilecektir hemen. soğuyunca temiz bir tülbentten süz. sürülebilir harika yağlı bir lor çıkacak ortaya. labneyi bilinçli doktorlar önermiyor.

selam kızlar...

bugün nasıl mutlu oldum anlatamam. evi temizledim, foruma giremedim. bir de baktım, oooo okumadığım kaç sayfa olmuş. doğumdan sonra ilk defa oldu herhalde

neyse, size birşey sorucam. ben artık püre falan yapmıyorum. bize yemek yaparken ona da ayrı bir tencerede bildiğin yemek yapıyorum. azıcık soğanla havucu kavuruyorum, kıymayı ezip hemen su koyuuyorum ve sebzeleri ekliyorum artık ne varsa. bugün kereviz de ekledim. sonra blendırdan geçirmeden önce bebek ekmeği de kattım, geçirdim blendırdan. çok acıkmış herhalde, yedi yemeğini bir güzel. yani şunu diyeceğim, ben püre değil de yemek yapıyorum ona. bizimkiler pürelikten çıktı değil mi artık?

uyumadan önce de mürdüm eriğini ikiye ayırdım, kemirdi de durdu, aynı dişsiz dedeler gibi yiyordu damaklarıyla

mozpcum ben de sana hoşgeldin dedim canım akşam ama hemen çıkmam gerekti, ben de sana kusura bakma diyecektim.

bebişleri ev kazası geçiren arkadaşlar olmuş, Allah cümlesini korusun, beterlerinden korusun inşaallah. ömer de kablo delisi. notebookun kablosu hep yerde, sayesinde nasıl ondan kaçıracağımızı şaşırıyoruz. bir de yerdeydi bugün, ben de mutfakta. baktım sesi çıkmıyor. bu işte bir yaramazlık var dedim. tv kumandasını yerde unutmuşum, bizimki de ona tükürüğüyle cila çekiyor aldım elinden, ağlamaya başladı. kumanda sevdamızda böylelikle başlamış oldu.

hadi öptüm sizi.

Son düzenleme:
Valla gitmicem görür o..... Sıkıysa gitsin kendi tek başına... Kızlar kızı benim oğlandan bir buçuk ay küçük olan bi tanıdık var hamileymiş şimdi öğrendim allah yaardım etsin nasıl büyütcek allah böyle bişeyle sınamasın bizi yaaa ben kafayı yerim aldırmazda bizim hırtoooo deli olurum allah korusun

alemsin valla benim_olan

Son düzenleme:
kızlar slm hepinize bennebileyim geçmiş olsun canım Allah korumuş bebişini.elefera hoşgeldin bu arada.benim olan sende hemen arayı düzelt kocanla kız:))yazık adama hem ilgilenmiyon hemde kızıyon az seksi bişiler giyin makyaj yap oglanıda uyut aranız duzeliversin:))şakası tabi ama yatak odası ciddi bi olay eşleri sogutuyor aman dikkatt!!inş. düzelir herşey.hugo sende iyisindir inşallah memo napıyo

beni soracak olursanız tam anlamıyla kusmayla imtihan oluyorum dun iki defa yıkadım kızımı öldüm bittim belime agrı girdi fıtık var bende zaten temizlik felan yaptım pazar diye.bugun ben işe gidince bakan ablası aradı kustu diye moralim alt üst oldu ha bire kusuyo damla verdik yine kusuyo hiçbir hastalıgı yok diştenmiş ne dişse bu arkadaş. haaa bide aglayınca kendi kendini kusturuyo beni kaldırın diyo kusturuyo kendini sinirinden varya cok fenaa bakim nolcak sonumuz.artık istedigini anlatıyoya cok hoşuma gidiyo boynuma atlıyo beni kaldır diyo su ver diyo hani istedigini elde ediyo yani sofrada oturtuyom yanıma ben ne içersem istiyo ayrana deli oluyo cok şükür bu gunleride gördük inş kusmasıda geçerde.
adı aklıma gelmeyen butun arkadaşların bebekleride iyidir inşallah catlover durasella gunısıgım mozp...

hayatım sen bunu niye takınıtı haline getiriyosunki bu fobiyle cinsellikten sogucan hani dikkat et önlemini al Allah ın izniyle bişey olmaz.benim ablam condom artı geri çekmeyle hamile kaldı digerindede ilaç kullandıgı halde hamile kaldı oda kısmet yani dogumunu yaptı olmuş bi kere.oglunun oynayacagı bi bebiş olur belki cocuklarının halası olur amcası olur kim bilebilir:))ama korundugun sürece bişi olmaz saglık ocagında ria taktır kafan rahat eder yinede sen bilirsin tabiki hayat senin sürekli hani korku dolu cümlelerine denk geldim o yüzden yazıyorum canım.gelende Allah tan yani rızk bereket biz kızımdan sonra çok olgunlaştık eve koşa koşa gelir oldukk

allah allah peynir böylemi yapılıyomuş
hiç bilmem peynir nasıl yapılır
bu kaadar kolaymıymış peynir yapımı

memo napsamda arıza çıkartsam diye uğraşıyo
ben ikinci çocuğu düşünmüyorum oğlum ruhen çok yoruyo beni
akşam o uyuyunca ohh diyorumm
herşeyden çok çabuk sıkılıyo
çokk ağlıyo çok
koşarak mutfağa gidip gelene kadar katılıyo mübarek
zaten koliğinden çok çektim sanırım o dönemden sinirlerim yıprandı
çok ağladımı sinirlerim zıplıyo
susuyorum
bizimkinde uykusu geldimi çok ağlıyo çok aşırı huysuz oluyo
bende kazara hamile kalsam doğururdum belki sakin olurdu çok yormazdı beni

slm kızlar geçmişi okuyamadım. okuldayım. 16 tane 4 ve 5 yas çocuğu ile uğrasıyorum. şimdi yardımcı ablaları yanlarında bende ıkı nefes alayım dedım. bebişler iyidirınş. şirin beyza artık koltuklara tutunup yuruyor. herhalde 9 aylık olmadan bız yuruyeceğiz.onu bırakıp okula gelmesı çok zor oluyor.ama o benı hıç takmıyor. gedınce bana degılde babasına sarılıyor.çok gucume gıdıyor. emmesı de azaldı zorla emzırıyorum. sütü sagarsam iştahla içiyor ama...sanırım benden uzaklaşıyor bız artık püre vs geçtık. ne yersek azıcık ezıp agzına verıyoruz. masallah herseyı yıyor.

bu arada dıyete basladım . bır ayda 4 kılo verdım. ınş hepsını vereceğim...75 lık çıtır bır hatun olacağım. öğrencılerın aklında şişko anasınıfı öğretmenı olarak kalmak istemıyorummm :))

hepinizi opuyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…