• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

merhaba hoşgeldin elefera..
uyku sorunu bizdede var geceleri ve neyapıcam hiç bilmiyorum.sesimi bazen istemeden de olsa bende yükselttim bi kaç kez,ve kendime çok kızdım sonradan,allahım affetsin:(((
onunm ne suçu varki..

ikinci bebeği eşim düşünüyor canım!:))))
nisan mayıs gibi hemde.:47:

Bende sesımı yukselttıgım zaman cok uzuluyorum, ancak bazen sinirlerim yıpranıyor ve elımde olmadan kızıyorum.
Tabıı ardından hemen pısmanlık ve özür...

Fakat ılk zamanlara gore daha sabırlı, daha bılınclı davrandıgıma ınanıyorum.
Onun caresız oldugunu, kendısını bana ıfade edebılecek olsa onun da daha mutlu olacagını aklıma getırıyorum.
Bırde ılk zamanlarda yaptıgım bazı hataları yapmamaya gayret edıyorum.
Ornegın onceden uyusun dıye saatlerce ayagımda sallardım.
Sımdı ıyıce uykusu gelmeden basını yastıga koymuyorum.
Oylekı kımı zaman yerde duran yastıga kendısı basını koyuyor ve baslıyor nınnı soyler gıbı mızıldanmaya.
O vakıt uykusu gedıgını anlıyorum, bır kac dakıkalık ugrasın ardından uyuyor.

Benım esım de 2. bebegı ıstıyor, hemen olmasa da.
Aslına bakarsanız ben de dusunmuyor degılım ama esımın cezası henuz bıtmedı.
Bıraz daha burnu surtunsun (:

nerelerdeydın ne yaptın eşinle kaynananla aran nasıl herşey yolunda mı??Bizim kız da gecelerı dewamlı
uyanıyor ama sebebını ben de senın gıbı dusunuyorum= bızım yatagımıza yatmak ıcın bagırıyor,izin
de wermıyorum dogal olarak cıldırıyor ...İkinci çocuk basta dusunuyorduk ama hamılelık ve dogum sonrası
dönemden sonra ne eşim ne ben asla asla asla dusunmuyoruz..sen ıkıncı dusunuyor muusn,iş arayacak mısın?

Esımle bır dargın bır barısık devam edıyoruz (:
Bıraz yogun calıstıgı ıcın bıze cok zaman ayıramaması dısında bır sorun yok aslında.
Ama yıne de ben tartısacak bır konu buluyorum :1:

Kayınvalıdemlede sorun yasamıyorum, zaten epey zaman yazlıktaydı, sonra ben aılemın yanına gıttım.

İş henuz aramayacagım canım. Elıf ı bıraz ben buyuteyım ıstıyorum.
Maddı konuda zorluk olsa da, bu konuda esım de ben de kararlıyız.

Ben 'asla 2. cocugu dusunmuyorum' demeyecegım. Yasadıgım uzuntuye ragmen.
Bılhassa Elıf ın baska bebeklerle oynarken ne kadar mutlu oldugunu gordukten sonra.
Cunku bu yonde alacagım olumsuz karar benı mutlu edebılır ancak Elıf bır cok seyden mahrum kalarak benım bencıllıgımın bedelını odeyebılır.
Bence sende bu konuya bebegının gozuyle bakmalısın.

kızlar ek gıda kaç kaşık veriyorsunuz ?örneğin sabah kahvaltıyı 10 kaşık,püre 5 kaşık,çorba 10 kaşık,akşamda muhallebi 10 kaşık anca göz kararı söylüyorum bunları emmeye devam ediyor bu arada sizce doyuyormudur?son 2 gündür kabız oldu düzenli yapan bebeğime birşeyler oldu diyorum aç falan mı kalıyor:)çok soru sordum

Ben yaparken olculu yapıyorum ama yedırırken ne vakıt ıstememeye baslarsa o vakıt bırakıyorum yedırmeyı.
Doyuyordur kı, ıstemıyor. Doymasa emın ol mızmızlanır.

Galıba kafamızın rahatlıgı ıcın bıraz serbest bırakmalıyız bebeklerımızı.
Yemek ıstemıyorsa zormamamalı, uyutmak ıstedıgımız vakıt gozlerı cın gıbı bakıyorsa uyutmamalıyız v.b.
Bu sekılde davranırsak bebeklerımız daha mutlu bızlerde daha huzurlu olabılırız.

kızlar hala bebegınızın kıyafetlerı ütü yapıyor musunuz??

Koca kız oldu, ne ütüsü (:
Saka bi' yana benım 3 sepet camasırım var utulenmeyı bekleyen.
Hesap et, sence kızımın kıyafetlerını utuluyor muyumdur?

Napıyosunuz kızlar bennebileyim zaten doğumdan beri tık yok bizde ayrıldık adamla neden böyleyiz bilmiyorum ama çocuktan oiş aklımıza gelmez oldu o işten yorgun geliyo eve ben bütün gün afacanla derken hamile kalma korkum yok şükür ama bu durum sağlıklı değil sanırsam soğuduk birbirimizden akşam büyük bi kavga çıkardım çok sinirlendirdi beni defalarca söyledim evde ne olsa annesi köyde ona anlatıyo dün gitmiş oğlan ısılik oldu demiş kaynanamda demiş 2 çocuğun çocuğu olursa bakamazsınız tabi demiş severim kaynanamı ama lafı sokmuş aradan işte çocuğa ne olsa anlatıyo bende bağırdım çağırdım oda karşılık verdi tabi çok moralim bozuk bugün içimden hiçbişey yapmak gelmiyo beni dinlememesinden bıktım artık akşam sevgimide saygımıda bitiriyosun boşanıcam senden böyle giderse dedim oğlumda kucağındaydı korktu yavrum ağladı sesime anladı tabi en çokta onun şahit olması üzdü beni biriktirdiklerim patladı belkide.... Çocuk olduktan sonra çok değişti bütün şefkati oğlana bide kendi keyfine bende aynı şekilde ilgilenemiyoruz birbirimizle ne zaman düzelcek bu durum bilmiyorum 5 sene çocuk yapmadım hiç böyle sorunlar olmamıştı ne zaman çocuk oldu herşey sorun olmaya gözüme batmaya başladı napcam bilmiyoruım

benım_olan; sadece tavsıye vereyım, yapıp yapmamak sana kalmıs.
Haftada en az bır gun bebegını erkenden uyutup, esın gelene dek kendını ona hazırla.
Bırlıkte olmasanız dahı, mesela aksam yemegınızı romantık bır hale getır. (mumlar ve muzık)

Kendını evı temızlemek, lezzetlı yemekler yapmak ıcın heba edıyorsan eger, bunu yapma.
Zaten bır bebegın var ve o yeterınce yoruyordur senı.
Onu uyuttugun yada onun oyuna daldıgı zamanlarda mesela aksam ıcın saclarını sekıllendır.
Yanı kısacası bebegınden sonra oncelıgın kendın olsun, evın degıl.
Bu sekılde davranırsan tahmınımce yavas yavas eskı halınde donersın.
Esının de yorgunlugu fılan kalmaz.

tünaydın kızlar.

şimdi oturduğum eve taşınalı 2 ay falan oldu, araya ramazan , bayram falan girdiği için ertelenen komşu ziyareti bu hafta gerçekleşecekmiş. komşular bana hoşgeldine gelecekmiş bu hafta. bana değişik tarifler verebilir misiniz? klasik şeyler değil de farklı birşeyler yapmak istiyorum.

böreği akşamdan yapayım, streçleyim, sabah da pişireyim diyorum. sarma var buzlukta, akşamdan bir de kurabiye ve kolay muzlu pasta yapıyordum, ondan yapayım diyorum. başka ne yapayım salata tarzı falan.

fikirlerinize ihtiyacım var :34:

tünaydın kızlar.

şimdi oturduğum eve taşınalı 2 ay falan oldu, araya ramazan , bayram falan girdiği için ertelenen komşu ziyareti bu hafta gerçekleşecekmiş. komşular bana hoşgeldine gelecekmiş bu hafta. bana değişik tarifler verebilir misiniz? klasik şeyler değil de farklı birşeyler yapmak istiyorum.

böreği akşamdan yapayım, streçleyim, sabah da pişireyim diyorum. sarma var buzlukta, akşamdan bir de kurabiye ve kolay muzlu pasta yapıyordum, ondan yapayım diyorum. başka ne yapayım salata tarzı falan.

fikirlerinize ihtiyacım var :34:

maaşallah birsürü çeşit yapmışsın zaten...salataya gerek bile yok aslında,ama illaki yapıyım dersen çok klasik bişey ama kısır yap.patates salatası,yada yoğurtlu makarna salatası yada rus salatası,birde yoğurtlu kısır var tv den görmüştüm.oda güzel oluyor denemiştim.ama ince bulguru bir gece önceden yoğurtta dolapta bekeletmen gerekiyor.sonra içine taze soğan,dere otu,nane,biraz mayonez,tuz,sarmısak falan değişik bişey oluyor.
bir tarif daaha:patetesi haşla iyice ez,püre yap,içine salatalığı rendeele,mayonez biraz,tuz,sarmısak borcama koy,üzerine süzme yoğurt ve nane buda çokl güzel oluyor.
kereviz çıktıysa kereviz salatasıda yapabilirsin.soy,rendele,çiğ olucak.yoğurt koy,sarmısak,istersen biraz mayonez,üzerinede ceviz.süper oluyor.kereviz olduğu hiç belli olmuyor.

maaşallah birsürü çeşit yapmışsın zaten...salataya gerek bile yok aslında,ama illaki yapıyım dersen çok klasik bişey ama kısır yap.patates salatası,yada yoğurtlu makarna salatası yada rus salatası,birde yoğurtlu kısır var tv den görmüştüm.oda güzel oluyor denemiştim.ama ince bulguru bir gece önceden yoğurtta dolapta bekeletmen gerekiyor.sonra içine taze soğan,dere otu,nane,biraz mayonez,tuz,sarmısak falan değişik bişey oluyor.
bir tarif daaha:patetesi haşla iyice ez,püre yap,içine salatalığı rendeele,mayonez biraz,tuz,sarmısak borcama koy,üzerine süzme yoğurt ve nane buda çokl güzel oluyor.
kereviz çıktıysa kereviz salatasıda yapabilirsin.soy,rendele,çiğ olucak.yoğurt koy,sarmısak,istersen biraz mayonez,üzerinede ceviz.süper oluyor.kereviz olduğu hiç belli olmuyor.

günışığım sağol canım. kereviz çok iyi fikir. kısırla uğraşmak istemiyorum. oğlum zaten durmuyor, uğraştırmalı birşey yapmak istemiyorum pratik olsun. sarımsağını az koyarım, belki sevmeyen olur. ben bayılırım kereviz salatasına. anneme sordum, o da senin gibi, yeter o kadar çeşit, zaten bebeğin var dedi.

günışığım sağol canım. kereviz çok iyi fikir. kısırla uğraşmak istemiyorum. oğlum zaten durmuyor, uğraştırmalı birşey yapmak istemiyorum pratik olsun. sarımsağını az koyarım, belki sevmeyen olur. ben bayılırım kereviz salatasına. anneme sordum, o da senin gibi, yeter o kadar çeşit, zaten bebeğin var dedi.

hatta havuç da rendelesem güzel renk katar mı acaba :56:

:1: aç da değilim ama neden böyle iştahım kabardı şimdi :1:

bencede kısır çok uğraştırır,ben fikir olsun diye yazdım.
bence havucu kerevizin içine katma derim.tadını falan değiştirir belki.havucu yapabiliyorsan ayrı yap derim.biraz kereviz,biraz havuç olabilir syrı ayrı.ona bile gerek yok,kereviz yeter.
canım çekti kereviz salatasını.alıp yarın bende yapıyım.oğlumada veririm,çorbasına katıp.

Selam millet; benim çiçek abbas herkese günaydın diyor Ofansif Orta Saha

çok tatlı maşallah..nazr değmesin...:nazar:seninkide tombiş ,benimki gibi..

kızlar bişey sorucam:
dün uzman tvde izledim de bebek beslenmesinde tahıl çok önemliymiş.tahıl dedikleri ne1
ben hiç tahıl vermiyorum sanırım bebeğime.
tahıllı mamalar var ya onlardan mı vermek gerekiiyor.bizim kilo fazlamız var diye o tür mamalara pek yönelmiyorum.

allah allah peynir böylemi yapılıyomuş
hiç bilmem peynir nasıl yapılır
bu kaadar kolaymıymış peynir yapımı

bende bilmiyorum ama lor kesik sütten yapılıyor diye çalınmış kulağıma bir yerlerden o yüzden tarifi bulduktan sonra hemen yaptım bu sabahta yedirdim gerçekten yumuşak peynir gibi oldu kızımda çok güzel yedi :) labne yerine bundan yapacağım artık

kızlar bişey sorucam:
dün uzman tvde izledim de bebek beslenmesinde tahıl çok önemliymiş.tahıl dedikleri ne1
tahıllı mamalar var ya onlardan mı vermek gerekiiyor.bizim kilo fazlamız var diye o tür mamalara pek yönelmiyorum.

ben tahıl olarak yulaf ezmesi almıştım, onu rondodan geçirdim, un gibi yaptım. kahvaltı olarak yaptığım karışımın içine atıyorum bir çay kaşığı. sen de öyle yapabilirsin. ya da çorbasına katabilirsin. ben bir de yulaflı, buğdaylı kaşık maması aldım. bazen kahvaltı yerine veriyorum, eğer kahvaltıda vermediysem, akşam 8 gibi veriyorum tok tutsun diye.

ben tahıl olarak yulaf ezmesi almıştım, onu rondodan geçirdim, un gibi yaptım. kahvaltı olarak yaptığım karışımın içine atıyorum bir çay kaşığı. sen de öyle yapabilirsin. ya da çorbasına katabilirsin. ben bir de yulaflı, buğdaylı kaşık maması aldım. bazen kahvaltı yerine veriyorum, eğer kahvaltıda vermediysem, akşam 8 gibi veriyorum tok tutsun diye.

sağol canım.yulaf ezmesi dediğin hani marketlerde genelde kahvaltılık mısır gevrekleri,nesfit olan reyonlarda bulunan yulaf ezmesimi,yoksa bebekler için özel olarak satılan bir yulaf ezmesimi bu?

bende bilmiyorum ama lor kesik sütten yapılıyor diye çalınmış kulağıma bir yerlerden o yüzden tarifi bulduktan sonra hemen yaptım bu sabahta yedirdim gerçekten yumuşak peynir gibi oldu kızımda çok güzel yedi :) labne yerine bundan yapacağım artık

az önce cezveye sütü koydum,ocağa koydum,geldim tarife tekrar bakıyım dedim,o sırada süt kaynamış,taşmış,ocak batmış,kokuya koştum!:((((
iş çıktı bana!:))sirkeyii koydum,hemen kesildi.ufalandı.bekletip süzdüm,bildiğimiz lor gibi oldu.

şimdi bunun zararı yoktur dimi?inek sütünden yapıılmış oluyorya o yüzden?

kızlar bişey sorucam:

kızlar ne yapıyorsunuzda bebekler tombiş :)ben istiyorum doğum kiloları nasıldı bizimki erken geldi 2970kg

sağol canım.yulaf ezmesi dediğin hani marketlerde genelde kahvaltılık mısır gevrekleri,nesfit olan reyonlarda bulunan yulaf ezmesimi,yoksa bebekler için özel olarak satılan bir yulaf ezmesimi bu?

az önce cezveye sütü koydum,ocağa koydum,geldim tarife tekrar bakıyım dedim,o sırada süt kaynamış,taşmış,ocak batmış,kokuya koştum!:((((
iş çıktı bana!:))sirkeyii koydum,hemen kesildi.ufalandı.bekletip süzdüm,bildiğimiz lor gibi oldu.

şimdi bunun zararı yoktur dimi?inek sütünden yapıılmış oluyorya o yüzden?

evet evet o reyonlarda bulunan yulaf ezmesi. markası da lifalif falan.

Bende sesımı yukselttıgım zaman cok uzuluyorum, ancak bazen sinirlerim yıpranıyor ve elımde olmadan kızıyorum.
Tabıı ardından hemen pısmanlık ve özür...

Fakat ılk zamanlara gore daha sabırlı, daha bılınclı davrandıgıma ınanıyorum.
Onun caresız oldugunu, kendısını bana ıfade edebılecek olsa onun da daha mutlu olacagını aklıma getırıyorum.
Bırde ılk zamanlarda yaptıgım bazı hataları yapmamaya gayret edıyorum.
Ornegın onceden uyusun dıye saatlerce ayagımda sallardım.
Sımdı ıyıce uykusu gelmeden basını yastıga koymuyorum.
Oylekı kımı zaman yerde duran yastıga kendısı basını koyuyor ve baslıyor nınnı soyler gıbı mızıldanmaya.
O vakıt uykusu gedıgını anlıyorum, bır kac dakıkalık ugrasın ardından uyuyor.

Benım esım de 2. bebegı ıstıyor, hemen olmasa da.
Aslına bakarsanız ben de dusunmuyor degılım ama esımın cezası henuz bıtmedı.
Bıraz daha burnu surtunsun (:

Esımle bır dargın bır barısık devam edıyoruz (:
Bıraz yogun calıstıgı ıcın bıze cok zaman ayıramaması dısında bır sorun yok aslında.
Ama yıne de ben tartısacak bır konu buluyorum :1:

Kayınvalıdemlede sorun yasamıyorum, zaten epey zaman yazlıktaydı, sonra ben aılemın yanına gıttım.

İş henuz aramayacagım canım. Elıf ı bıraz ben buyuteyım ıstıyorum.
Maddı konuda zorluk olsa da, bu konuda esım de ben de kararlıyız.

Ben 'asla 2. cocugu dusunmuyorum' demeyecegım. Yasadıgım uzuntuye ragmen.
Bılhassa Elıf ın baska bebeklerle oynarken ne kadar mutlu oldugunu gordukten sonra.
Cunku bu yonde alacagım olumsuz karar benı mutlu edebılır ancak Elıf bır cok seyden mahrum kalarak benım bencıllıgımın bedelını odeyebılır.
Bence sende bu konuya bebegının gozuyle bakmalısın.

Ben yaparken olculu yapıyorum ama yedırırken ne vakıt ıstememeye baslarsa o vakıt bırakıyorum yedırmeyı.
Doyuyordur kı, ıstemıyor. Doymasa emın ol mızmızlanır.

Galıba kafamızın rahatlıgı ıcın bıraz serbest bırakmalıyız bebeklerımızı.
Yemek ıstemıyorsa zormamamalı, uyutmak ıstedıgımız vakıt gozlerı cın gıbı bakıyorsa uyutmamalıyız v.b.
Bu sekılde davranırsak bebeklerımız daha mutlu bızlerde daha huzurlu olabılırız.

Koca kız oldu, ne ütüsü (:
Saka bi' yana benım 3 sepet camasırım var utulenmeyı bekleyen.
Hesap et, sence kızımın kıyafetlerını utuluyor muyumdur?

benım_olan; sadece tavsıye vereyım, yapıp yapmamak sana kalmıs.
Haftada en az bır gun bebegını erkenden uyutup, esın gelene dek kendını ona hazırla.
Bırlıkte olmasanız dahı, mesela aksam yemegınızı romantık bır hale getır. (mumlar ve muzık)

Kendını evı temızlemek, lezzetlı yemekler yapmak ıcın heba edıyorsan eger, bunu yapma.
Zaten bır bebegın var ve o yeterınce yoruyordur senı.
Onu uyuttugun yada onun oyuna daldıgı zamanlarda mesela aksam ıcın saclarını sekıllendır.
Yanı kısacası bebegınden sonra oncelıgın kendın olsun, evın degıl.
Bu sekılde davranırsan tahmınımce yavas yavas eskı halınde donersın.
Esının de yorgunlugu fılan kalmaz.
hoşgeldin elefera
iyi gezmişsiniz dinlenmişsinizdir

selam millet
bugün pazara palamut almaya gittik memoyla
tam evden çıktık az gittik mızlanmaya başladı meğer battaniyesini unutmuşuz
geri döndük aldık battaniyemizi pazara gittik
palamutn tanesi beş liraya düşmüş aldık
keçi peyniride aldık
mutfakta balıkları pişirirken o da mama sandalyesinde bana baktı
cicibebe diş kaşıma bisküvisini veriyorum çok seviyo onla susuyo
çorba balık yaptım ama gelinde bana sorun sıkılıkça değşik şeyler verdim oynasın diye
bisküviyle heryanı batmış banyoda yaptırdım şimdi uyudu kaldı callioyu izlerken
bende süt sağıyorum biyandanda size bakiim dedim

Valla gitmicem görür o..... Sıkıysa gitsin kendi tek başına... Kızlar kızı benim oğlandan bir buçuk ay küçük olan bi tanıdık var hamileymiş şimdi öğrendim allah yaardım etsin nasıl büyütcek allah böyle bişeyle sınamasın bizi yaaa ben kafayı yerim aldırmazda bizim hırtoooo deli olurum allah korusun

Ayy Allah yardım etsın valla arkadasına,ben de düşünmüyorum dogumdan önce dusunuyordum ama sımdı cok zor
gelıyor,ama olursa aldırtmaz dıyon kız sen kıyar mısın o yavruya delı :30::30:

kızlar slm hepinize bennebileyim geçmiş olsun canım Allah korumuş bebişini.elefera hoşgeldin bu arada.benim olan sende hemen arayı düzelt kocanla kız:))yazık adama hem ilgilenmiyon hemde kızıyon az seksi bişiler giyin makyaj yap oglanıda uyut aranız duzeliversin:))şakası tabi ama yatak odası ciddi bi olay eşleri sogutuyor aman dikkatt!!inş. düzelir herşey.hugo sende iyisindir inşallah memo napıyo

beni soracak olursanız tam anlamıyla kusmayla imtihan oluyorum dun iki defa yıkadım kızımı öldüm bittim belime agrı girdi fıtık var bende zaten temizlik felan yaptım pazar diye.bugun ben işe gidince bakan ablası aradı kustu diye moralim alt üst oldu ha bire kusuyo damla verdik yine kusuyo hiçbir hastalıgı yok diştenmiş ne dişse bu arkadaş. haaa bide aglayınca kendi kendini kusturuyo beni kaldırın diyo kusturuyo kendini sinirinden varya cok fenaa bakim nolcak sonumuz.artık istedigini anlatıyoya cok hoşuma gidiyo boynuma atlıyo beni kaldır diyo su ver diyo hani istedigini elde ediyo yani sofrada oturtuyom yanıma ben ne içersem istiyo ayrana deli oluyo cok şükür bu gunleride gördük inş kusmasıda geçerde.
adı aklıma gelmeyen butun arkadaşların bebekleride iyidir inşallah catlover durasella gunısıgım mozp...

Saol cnm sana da gecmıs olsun cok ..Neden oyle kusuyormus kı sebebı dıs mı dıyor dr..Ben cok ıyı bılırım
kusma tam bır stres sebebı ben uyuyamıyordum kızım kusuyor dıye...Senle dogumdan önce ıkıncı yapcaz dıyorduk
bak nerden nereye,sen yaptın ben 360derece döndüm vazgectım tırstım:)))Yatak odası konuna katılıyorum,
ama ne care..Bu uzun ara werınce eskısı gıbı olamıyorsun heralde ya..kocam seksı seyler gıysın suslenıp
gelsın kabul ederım:)):emir_bebek:

slm kızlar geçmişi okuyamadım. okuldayım. 16 tane 4 ve 5 yas çocuğu ile uğrasıyorum. şimdi yardımcı ablaları yanlarında bende ıkı nefes alayım dedım. bebişler iyidirınş. şirin beyza artık koltuklara tutunup yuruyor. herhalde 9 aylık olmadan bız yuruyeceğiz.onu bırakıp okula gelmesı çok zor oluyor.ama o benı hıç takmıyor. gedınce bana degılde babasına sarılıyor.çok gucume gıdıyor. emmesı de azaldı:( zorla emzırıyorum. sütü sagarsam iştahla içiyor ama...sanırım benden uzaklaşıyor:( bız artık püre vs geçtık. ne yersek azıcık ezıp agzına verıyoruz. masallah herseyı yıyor.

bu arada dıyete basladım . bır ayda 4 kılo verdım. ınş hepsını vereceğim...75 lık çıtır bır hatun olacağım. öğrencılerın aklında şişko anasınıfı öğretmenı olarak kalmak istemıyorummm :))

hepinizi opuyorum ..
MerAK etme uzaklasmıyordur ,sadece bıraz zorlanmıstır korkma..Üzülme kı sütün dewam etsın o da emsın..Canım tebrıkler ben de dıyetteyım 3 hafta oldu ..Bakalım hedeflerımıze ulasabılecek mıyız??İnsan weremeyınce weresı gelmıyor ama werınce gaza gelıyor yıyesı gelmıyor:1::1:

Selam millet; benim çiçek abbas herkese günaydın diyor Ofansif Orta Saha

Ayyyy çooook tatlı maaşalllahhhhhhhh kız mı erkek mı canım bu tombık
:nazar::nazar::nazar::nazar:

ELEFERA basta öyle dusunuyordum,ıkıncı de yapayım arkasından dıye..Ama beklemedıgım kadar lohusa
depresyonuna gırdım,annemlerın apartmana tasınmıstım orda fazla beklentımın sonucunu alamadım,herşey
bana kaldı zorlandım,eşim de aılem yanımda dıye işleri fazla yapmaz oldu bunlar ve aldıgım fazla kılolar benı
yordu ..Sımdı 10 kıılo fazlamı wermeye calısıyorum ,gercekten bu suureclerı tekrar etmek istemıyorum..
Yıpranan ben oldum boş yere dusunsene 7 ,5 ayda yenı toparlanıyorum ..Seneye işime dönecegım ve bır daha
da cıkmak ıstemıyorum ..

CATLOWER hııc anlamadıgım konular bunlar maalesef..:)ama sıze gelebılırım canım cektı dıyetteyken bunları yemek
:9::9::9::9::3::3:

HUGOCUK ben de o dıs kasıma bıskuvısını ılk 2 dısı cıktıgında almıstım salak gıbı ,cocuk ılk agzına alısta yarısını
kırdı ve bogazında kaldı korkudan öldummmmm:ssz::ssz:şimdiden calıloya mı basladın kızz:9::9:

Back
X