• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

sağol canım.yulaf ezmesi dediğin hani marketlerde genelde kahvaltılık mısır gevrekleri,nesfit olan reyonlarda bulunan yulaf ezmesimi,yoksa bebekler için özel olarak satılan bir yulaf ezmesimi bu?

az önce cezveye sütü koydum,ocağa koydum,geldim tarife tekrar bakıyım dedim,o sırada süt kaynamış,taşmış,ocak batmış,kokuya koştum!:((((
iş çıktı bana!:))sirkeyii koydum,hemen kesildi.ufalandı.bekletip süzdüm,bildiğimiz lor gibi oldu.

şimdi bunun zararı yoktur dimi?inek sütünden yapıılmış oluyorya o yüzden?

zararının olduğunu sanmıyorum peynirde veriyoruz sonuçta hatta lorun daha faydalı olduğunu söylüyorlar ben bu sabah yedirdim şuan herhangi birşey yok bende seningibi düşünüp anneme sordum yedirdikten sonra sorayım dedim yinede annem ne olacak birşey olmaz dedi yarın dr gideceğiz unutmazssam sorarım

kızlar ne yapıyorsunuzda bebekler tombiş :)ben istiyorum doğum kiloları nasıldı bizimki erken geldi 2970kg

benim kızımda çok tombiş görünür kiloya baksan birşey yok daha 8 kilo bile olamadı nasıl o şekil görünüyor bilmiyorum gören bu ne böyle pofidik pofidik diyor doğum kilosu iyiydi 4. ayda çok yavaşladı kilo alması
3750 doğdu

ELEFERA basta öyle dusunuyordum,ıkıncı de yapayım arkasından dıye..Ama beklemedıgım kadar lohusa
depresyonuna gırdım,annemlerın apartmana tasınmıstım orda fazla beklentımın sonucunu alamadım,herşey
bana kaldı zorlandım,eşim de aılem yanımda dıye işleri fazla yapmaz oldu bunlar ve aldıgım fazla kılolar benı
yordu ..Sımdı 10 kıılo fazlamı wermeye calısıyorum ,gercekten bu suureclerı tekrar etmek istemıyorum..
Yıpranan ben oldum boş yere dusunsene 7 ,5 ayda yenı toparlanıyorum ..Seneye işime dönecegım ve bır daha
da cıkmak ıstemıyorum ..

CATLOWER hııc anlamadıgım konular bunlar maalesef..:)ama sıze gelebılırım canım cektı dıyetteyken bunları yemek
:9::9::9::9::3::3:

HUGOCUK ben de o dıs kasıma bıskuvısını ılk 2 dısı cıktıgında almıstım salak gıbı ,cocuk ılk agzına alısta yarısını
kırdı ve bogazında kaldı korkudan öldummmmm:ssz::ssz:şimdiden calıloya mı basladın kızz:9::9:

bizimki pek temkinli çok güzel kaşıyo yiyo
böyle kafasınıda yan çeviriyo camdan dışarıyı izliyo ve bisküvisini yiyo
görsen keyfi :1:
günde 10 dk. filan izliyo callioyu napim başedemiyorum
biyandan her öğüne ayrı ek gıda hazırla biyandan kendi ev işi yemek bvs.. kolaymı
artı sıkıldımı evi başıma geçiriyo bağırıp ağlamaktan
yeterki gönlü olsun sussun :31:
ben ikinciyi filan düşünmüyorum
memo sinirli ve çok yoruyo insanı lohusa depresyonu geçirdim akla zarar
devamlı ölsem deyip duruyodum
üstelik kimsede anlamadı destekk olmadı
allah isteyen herkese nasip etsin ben almiim

bazen bende ikinci çocuk olsa nasıl olur acaba diye düşünüyorum bazen manyakmısın kızım diyorum bazende hoş olur ya yüzünü falan hayal etmeye çalışıyorum kızmı olur erkekmi nil e benzermi benim kız aynı baba hatta kucağımda görenler bu kadın bu çocuğu nerden bulmuş gibi bakıyor okadar alakasız benimle yani ikinci yapıcam onuda kendime benzetecem diyorum :27:

Ayyyy çooook tatlı maaşalllahhhhhhhh kız mı erkek mı canım bu tombık
:nazar::nazar::nazar::nazar:

Erkek :) Siz de koyun fotoğraf artık. Bebelerin gıyabında konuşup duruyoruz, tipler yok :)

maşallah sütün çok yaramış canım :nazar:
işte azmettikten sonra insanlar neler başarıyo
emmedi ama anne sütüyle büyüdü yine ve tosun gibi çok datlu :nazar:
çok taktir ediyorum seni

Canım sağ ol, dediğin gibi kafaya koyduktan sonra olmayacak şey yok.

Bu arada ben de ikinci çocuğu düşünmüyorum. Eşim başlarda istiyordu ama yemeklerimizi bile sırayla yemeye başlayınca o da bu sıpa bize yeter demeye başladı :)

bazen bende ikinci çocuk olsa nasıl olur acaba diye düşünüyorum bazen manyakmısın kızım diyorum bazende hoş olur ya yüzünü falan hayal etmeye çalışıyorum kızmı olur erkekmi nil e benzermi benim kız aynı baba hatta kucağımda görenler bu kadın bu çocuğu nerden bulmuş gibi bakıyor okadar alakasız benimle yani ikinci yapıcam onuda kendime benzetecem diyorum :27:

playdoh benim kızım da babasına benziyor aynı. ama oğlumu gören annesinin kopyası diyor (biraz ters olmuş, kız babaya, erkek anaya benziyor ama olsun oğlum bana benzemiş ya sonuçta :1::1:)

benim eşim ikinciyi istiyo tabikide
çünkü hiç yardımı olamıyo sabah biz uyurken yola çıkıyo akşam sekizde evde oluyo ve yorgun oluyo az oynatıyo ben masayı kurarken kaldırırken meyve çay hazırlarken
zaten memonun uykusu geliyo ve benim uyutmamı ister uykusu geldmi zaten çok huysuz hırçın oluyo
haftada bir gün izni var ondada pazardı marketti filan geçiveriyo
hatta diyo ikinciyi yapalım belki kız olur hem memo bakar yardım eder diyo
tam adamına güveniyo memoya yani :31:
iki dakika bakar sıkıldımı basar yaygarayı çığlıyo birde ağlamaya başladımı bebek korkudan kafayı yer artık

Kizlar herkese merhaba iyisinizdir insallah. Ben bugun cok stresliyim. Lojmana tasinali bir hafta oldu burayi temizlettigimiz kadin ustun koru bi temizlik yapmis elimi nereye atsam kir yag.dayanamayip aradim ben bunu sikistirmaya baslayinca kendin temizleseydin diyerek telefonu suratima kapadi. Bende msj yazip tlfnu kapatarak hakli oldugumu gosterdin yaptigin temizligi seni tavsiye edenlerede komsularimada anlaticam ins enayi yerine koymak neymis horursun dedim. Gorseniz her yer les gibi sadese islak bezle uztunden gecmis hiz deterjan kullanmamis. Bu olay beni kudurturken bide cagirdigimiz servisi nizamiyeden almayip geri gondermisler. Bu kurali koyan bastaki okuz bu insanlar islerini nasil halledicekler.burunlarinin dibinde teroristler bomba patlatip iki kisiyi sehit ettiler bunu onleyemediler simdi kic korkusuna servisi karkocuyu iceri sokmuyolar. Bin pismanim buraya tasindigima. Allahlarindan bulsun bizleri zor duruma sokanlar

benim oğlanda aynı ben :1:
tek gözleri babası gibi mavi
kayınvalide ilk gördüüğünde çok bozulmuştu :1:
bu arada benimki hero baby kavanoz meyve püresini yemedi
hipp vardı onu verdim yedi

playdoh benim kızım da babasına benziyor aynı. ama oğlumu gören annesinin kopyası diyor (biraz ters olmuş, kız babaya, erkek anaya benziyor ama olsun oğlum bana benzemiş ya sonuçta :1::1:)

bu kızlar babacı olmuyor doğuyor :)) yani sen ikinciyi kendine benzetmişsin benimde tek bahanem bu olacak artık ikinci için :1:

benim oğlanda aynı ben :1:
tek gözleri babası gibi mavi
kayınvalide ilk gördüüğünde çok bozulmuştu :1:
bu arada benimki hero baby kavanoz meyve püresini yemedi
hipp vardı onu verdim yedi

memo sofrayı görünce mam mam diyo parmağıyla gösteriyo
bişeyler hazırlarkende aynısını yapıyo veya acıktığındada mam mam diyo çiğniyomuş bişeyler yiyomuş gibi yaparak anlatıyo iki gündür acıktığını çok rahat oluyo acıktımı anlatıyo bi şekilde

Kızlar benimki dün hero babay meyve püresini mandalina armut muzlusunu yoğurda kattım yedi bide ben hero baby 8 tahıllı toz ek gıda almıştım suda hazırlanandan onuda beb bisküvisi pekmez bazen tuzsuz peynirle yiyo yani ben yanılmışım geçen hero baby yemiyo demiştim meğer o zaman heem tok karnına verdiğim hemde daha küçüktü ondan yemiyormuş ama şimdi yiyor aslında hazır vermemem gerek ama püre yapcak robotum yok zaten bu meyveler her daim olmuyoda....rendelesem şuan ona iri geliyo kuscak gibi yapıyo pütürlü vermeye cesaret edemiyorum kontrole götürünce sorcam vereyimmi diye..... Alışması lazım aslında bazıları normal yemeye geçmiş ben geçmi kaldım ki

Son düzenleme:
Kizlar herkese merhaba iyisinizdir insallah. Ben bugun cok stresliyim. Lojmana tasinali bir hafta oldu burayi temizlettigimiz kadin ustun koru bi temizlik yapmis elimi nereye atsam kir yag.dayanamayip aradim ben bunu sikistirmaya baslayinca kendin temizleseydin diyerek telefonu suratima kapadi. Bende msj yazip tlfnu kapatarak hakli oldugumu gosterdin yaptigin temizligi seni tavsiye edenlerede komsularimada anlaticam ins enayi yerine koymak neymis horursun dedim. Gorseniz her yer les gibi sadese islak bezle uztunden gecmis hiz deterjan kullanmamis. Bu olay beni kudurturken bide cagirdigimiz servisi nizamiyeden almayip geri gondermisler. Bu kurali koyan bastaki okuz bu insanlar islerini nasil halledicekler.burunlarinin dibinde teroristler bomba patlatip iki kisiyi sehit ettiler bunu onleyemediler simdi kic korkusuna servisi karkocuyu iceri sokmuyolar. Bin pismanim buraya tasindigima. Allahlarindan bulsun bizleri zor duruma sokanlar

herkese söyle bidahada kimse çağırmasın ayıp yani aldığın parayı hak et dimi? hiç gelemiyorum böyle şeylere

ben sana geçen gün özelden mesaj yazdım anlattım
hiç cevap vermedin nedenkine :44:

kız hugo konuya çok fransız kaldım da ondan yazdıklarınıda anlamadım daha önceden o konularıda takip etmediğim için:17:

günışığım sağol canım. kereviz çok iyi fikir. kısırla uğraşmak istemiyorum. oğlum zaten durmuyor, uğraştırmalı birşey yapmak istemiyorum pratik olsun. sarımsağını az koyarım, belki sevmeyen olur. ben bayılırım kereviz salatasına. anneme sordum, o da senin gibi, yeter o kadar çeşit, zaten bebeğin var dedi.

merhaba bence misafire kereviz, pırasa gibi sebzeler yapmamalı. riskli. herkes sevmeyebilir. mesela ben kerevizden hiç hoşlanmam.

Kızlar benim sıpa bugün resmen anne dedi kaçkez özellikle ağlarken dedi çok mutlu oldum çünkü ona en çok emeği ben veriyorum ohhhh baba demiyo canıma değsin:)

merhaba bence misafire kereviz, pırasa gibi sebzeler yapmamalı. riskli. herkes sevmeyebilir. mesela ben kerevizden hiç hoşlanmam.

evet canım haklısın. ben çok sevdiğim için bu aklıma gelmedi. patates salatası ya da kısır çok uğraştırıyor, yeşillikleri yıka, soğan kavur vs vs ooo ömer'le yapamam. hiç durmuyor çünkü. pratik bir salata tarzı birşey önerirseniz sevinirim. yoksa da yapmıcam artık.

Yoğurtlu makarna yada mantı yap yapacak bi komşun varsa ömeri yapana kadar ver oyalasın yada uyut öyle yap mercimek köfteside olur ben misafir gelecekse kafayı yiyorum artık çocukla uğraşmak çok zor oluyo habersiz gelene fıtık oluyorum zaten....

evet canım haklısın. ben çok sevdiğim için bu aklıma gelmedi. patates salatası ya da kısır çok uğraştırıyor, yeşillikleri yıka, soğan kavur vs vs ooo ömer'le yapamam. hiç durmuyor çünkü. pratik bir salata tarzı birşey önerirseniz sevinirim. yoksa da yapmıcam artık.

Rus salatasi yap oda hhani ugrastirirda pratik karistirir koyarsin

Yoğurtlu makarna yada mantı yap yapacak bi komşun varsa ömeri yapana kadar ver oyalasın yada uyut öyle yap mercimek köfteside olur ben misafir gelecekse kafayı yiyorum artık çocukla uğraşmak çok zor oluyo habersiz gelene fıtık oluyorum zaten....

makarna salatası olabilir .. benim_olan mantı aç demiyorsun değil mi :1::1: hazır al, haşla diyorsun olarak kabul ediyorum :1:

Back
X