- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #72.161
sağol canım.yulaf ezmesi dediğin hani marketlerde genelde kahvaltılık mısır gevrekleri,nesfit olan reyonlarda bulunan yulaf ezmesimi,yoksa bebekler için özel olarak satılan bir yulaf ezmesimi bu?
az önce cezveye sütü koydum,ocağa koydum,geldim tarife tekrar bakıyım dedim,o sırada süt kaynamış,taşmış,ocak batmış,kokuya koştum!(((
iş çıktı bana!:))sirkeyii koydum,hemen kesildi.ufalandı.bekletip süzdüm,bildiğimiz lor gibi oldu.
şimdi bunun zararı yoktur dimi?inek sütünden yapıılmış oluyorya o yüzden?
zararının olduğunu sanmıyorum peynirde veriyoruz sonuçta hatta lorun daha faydalı olduğunu söylüyorlar ben bu sabah yedirdim şuan herhangi birşey yok bende seningibi düşünüp anneme sordum yedirdikten sonra sorayım dedim yinede annem ne olacak birşey olmaz dedi yarın dr gideceğiz unutmazssam sorarım
kızlar ne yapıyorsunuzda bebekler tombiş :)ben istiyorum doğum kiloları nasıldı bizimki erken geldi 2970kg
benim kızımda çok tombiş görünür kiloya baksan birşey yok daha 8 kilo bile olamadı nasıl o şekil görünüyor bilmiyorum gören bu ne böyle pofidik pofidik diyor doğum kilosu iyiydi 4. ayda çok yavaşladı kilo alması
3750 doğdu