- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #72.201
ben arada giriyorum ama bulaşıklar makineyi, çamaşırlar yerlerine gitmeyi, ömer'in oyuncakları da yerden kalkmayı bekliyor ama ben ne yapıyorum... dizi izliyoruuummmöyle bir geçer zaman ki.
benim_olan kereviz salatasını dene, en azından bir tane kerevizden yap, gerçekten çok lezzetli birşey, yemeğindeki tat olmuyor.
ayrıca enginarda eğer dışarıdan hazır temizlenmişini alırsan beğenmezsin, zehir gibi limonlu oluyor. ben temizlenmemiş haliyle alıp, kendim ayıklayıp, küçük küçük doğrayarak zeytinyağlı yemeğini yapıyorum, bayılarak yiyoruz. garnitürlü, tabak gibi yapılandan yaptım bir kere, onu da şifa niyetine yedik
canım sen izmirli aydınlı falan mısın?
herkese söyle bidahada kimse çağırmasın ayıp yani aldığın parayı hak et dimi? hiç gelemiyorum böyle şeylere
kız hugo konuya çok fransız kaldım da ondan yazdıklarınıda anlamadım daha önceden o konularıda takip etmediğim için
canakkaleliyim senfatcim ama istanbulda dogdum buyudum. zeytinyaglilardan dolayi mi sordun :)
Hic sorma cnm ya sanki o paralar sokaktan toplaniyo. Bide uatanmadan siz olsaydiniz o zaman diyo esim anlsmsmis bununda isine gelmis. Bi kadin olarak sen nasil yskistiriyodun bu temizligi kdndine pislik sey
Hic sorma cnm ya sanki o paralar sokaktan toplaniyo. Bide uatanmadan siz olsaydiniz o zaman diyo esim anlsmsmis bununda isine gelmis. Bi kadin olarak sen nasil yskistiriyodun bu temizligi kdndine pislik sey
canakkaleliyim senfatcim ama istanbulda dogdum buyudum. zeytinyaglilardan dolayi mi sordun :)
kızlar yardım hafta sonu kayınvalidemler gelicekbaşka birileri geliyo olsa yemekleri döktürürüm ama çocuk olsa bile :) içimden gelmiyo şuan bana kolay ama şık bi sofra görntüsü oluşturacak menü lütfen
şimdi özelden yazardımda cevap vermiyon
sonra neden yazmadın diye soruyorum yine cevapp vermiyon
biliyorum o yüzden kedicikle kan çekiyor sizi. muhabbetiniz iyi. bu arda eşin kpss den kaç aldı.bende çanakkaleliyim biliyonmu
egeliler otobur olur ya o bakımdan sordum. özellikle göçmenler (girit, yunanistan v.s.)
Kizlar yardiminiza ihtiyacim var kafayi yemek uzereym bu kusma ne fena biseymis ben anlamadm sorun bendemi cokmu veriyorum acaba sadece mamayla besleyen anneler kac ogun veriyosunuz neyi ne kadar veriyosunuz tum arkadaslar neyi ne kadar veriyosunuz ben abartiyomuyum cildiricam gercekten haliyi topluyorum suan battiiii
egeliler otobur olur ya o bakımdan sordum. özellikle göçmenler (girit, yunanistan v.s.)
Hic sorma sen insanlik yapim diyosun onlar daha bi enayi yerine koyuyo. Zavalli esim bu kadini evinden alip getirmis sabah 10 dan aksam 6 ya kafarda disarda beklemis gelip gidip abla bi ihtiyacin varmi diyomus. Yedigi ictigi zikkim olsun ona. Hamileligimde bile temizlikci tutmadim. Su sansima bak les gibi eve tasindim onun yuzunden. Esim artik ihtiyacimda olsa tutmaz. Aynen ya arkadasinz en iyisini yapiyomus tlfnu suratima kapatinca sinirden basim catladi. Bunu yasiyacagima yorgunluktan 1 hafta yatim temizlenmis ev bana huzur veriraynı şekilde sinir oluyorum bunlara. bu tipler yüzünden evde kendi temizliğimizi yapmak zorunda kalıyoruz. onun afrasını tafrasını çekiyorsun. bir gün eve temizlikçi aldım ben de yardım ediyorum detaylı olsun, bitsin diye. bi ara baktım kadın işi bırakmış bana laf anlatıyor, ben elimde bez bi yerleri ovuyorum. düştüğüm hali görünce sinir oldum öyle uyanıklar ki.
hafta sonu kadın dogum uzmanı arkadasların evindeydik. evleri 4+1 ve çok büyük. işi yoğun ve yorucu kadının. baktım ev temiz. eve kadın mı geliyor dedim. yok ya kaç kadın aldıysam begenmedim sinir oldum. oturup kendim temizliyorum, sinirlerim yıpranacagına elim kolum yorulsun dedi. ama çok memnun olan arkadaslarım da var. o kadar memnunki öve öve bitiremiyorç
lar. onlar da bana denk gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?