2012 Şubat Anneleri

merhaba bence misafire kereviz, pırasa gibi sebzeler yapmamalı. riskli. herkes sevmeyebilir. mesela ben kerevizden hiç hoşlanmam.

kereviz salatasının kerevizden yapıldığı hiç belli olmuyor!!
her yiyen önce bir soruyor bu ne diye ve kereviz olduğunu duyunca şaşırıyor.
benim eşim kerevizden nefret eder,kokusuna asla dayaanamaz,ama bu yoğurtlu salatasına bayılır,ne koku var ne bişey.

Bebeklerden kimse yazamıyor galiba. Yemek yedim oğlana meyveli yoğurt yaptım yedirdim hala yazan 1 tane olmuş vıyyyyyyytabi tek afacan bende yokki.herkesin artık yerinde durmuyor.

Bizim eve kerevizin k si girmez hiç yapmadım yapamamda eşim ağzına sürmez zaten enginarda yapmadım ama çok merak ediyorum enginarı çok yararlıymış karaciğere.... Oğlumda annemle oynuyo şuan bir dakika durmuyo gözler fıldır fıldır..1 yaşına gelince nolcak bilmem

Bebeklerden kimse yazamıyor galiba. Yemek yedim oğlana meyveli yoğurt yaptım yedirdim hala yazan 1 tane olmuş vıyyyyyyytabi tek afacan bende yokki.herkesin artık yerinde durmuyor.

aynen valla yazmayı geçtim okuyamıyorum bile
ev okul bebek delircem
ölüyorum yorgunluktan
birde pişik üstüne grip
burnu tıkalı sürekli hapşırıyor bu yüzden gece uyuyamıyor
zombi gibiyim artık

cat lover bende pratik bi salata tarifi vereyim bilmem beğenirmisin canım
aslında makarna salatasının bi değişik versiyonuda denilebilir
şu bildiğimiz arpa şehriyeyi al,makarna gibi istediğin kadarını haşla süz yıka soğut
içine garnitür,kornişon turşu,mısır ve dereotu koy hafifte yağ ve limon
valla genelde herkes beğenir bunu
hem hafif hem pratik hemde değişik oluyor deneyebilirsin

buarada kızıma birde çorba yaptım bugün hemen onuda yazayım belki denemek istersiniz
gerçi eminim biçoğunuz bunun kat kat iyisini yapıyosunuzdur ama valla ben ancak bukadar ilerleyebildim henüz ek gıda işinde:26:
kendimize yoğurt yumurta ve un ve pirinçten oluşan oluşan yayla çorbası yaparken tuzunu atmadan kızım için ayırdım biraz
sonra bi cezvede az kırmızı biber,soğan,maydonoz birazda kıyma haşladım
bunları blendırdan geçirip ayırdığım yayla çorbasına ekledim üzerinede az zeytinyağı
fenada olmadı sayılır
hernekadar kızım içmek istemesede

Kızlar benim sıpa bugün resmen anne dedi kaçkez özellikle ağlarken dedi çok mutlu oldum çünkü ona en çok emeği ben veriyorum ohhhh baba demiyo canıma değsin:)

benim kız tamamen babası
tipi huyu suyu hatta sürekli tıkanan burnu bile
vee ilk kelimeside yine baba baba babaaaaaaaaaa oldu

ay ne güzel herkes bol bol yazmış.

catlover nisaNEnin önerdiği şehriye makarnası ya da kuskus la yapabilirsin. ben misafirliklerde çok severek yiyorum. ben de gelmek istiyorum.

ay ne güzel olurdu birbirimizi görseydik.

istanbullular tanışma fırsatı bulabilir

bunu ilk defa senden duyuyorum merakta ettim açıkçası fırsat bulursam yapıcam.. bu salatayı pirinçlede yapıyolar o da çok lezzetli oluyo tavsiye ederim

ben arada giriyorum ama bulaşıklar makineyi, çamaşırlar yerlerine gitmeyi, ömer'in oyuncakları da yerden kalkmayı bekliyor ama ben ne yapıyorum... dizi izliyoruuummm öyle bir geçer zaman ki.

benim_olan kereviz salatasını dene, en azından bir tane kerevizden yap, gerçekten çok lezzetli birşey, yemeğindeki tat olmuyor.

ayrıca enginarda eğer dışarıdan hazır temizlenmişini alırsan beğenmezsin, zehir gibi limonlu oluyor. ben temizlenmemiş haliyle alıp, kendim ayıklayıp, küçük küçük doğrayarak zeytinyağlı yemeğini yapıyorum, bayılarak yiyoruz. garnitürlü, tabak gibi yapılandan yaptım bir kere, onu da şifa niyetine yedik

nisane çok sağol canım, ben hiç yemedim ama değişik bir tarif. ben de böyle birşey istiyorum işte. yani alışılmışın dışında. bilmiyorum belki de herkes biliyor da ben bilmiyorum

evet ya. bunu ben de o kadar çok isterim ki. çocuklarımız için de hiç uğraşmadan oyun grubu kurmuş olurduk. ama muhtemelen bütün bir oturma faslımız şöyle geçerdi:

- kabloyu çekme oğluuummm

- kızım arkadaşının saçını çekmeee

- hadi ama beraber oynayın

kedicim sen ömerin çorbalarına yumurtayla terbiye yapıyodun
1 bütün yumurtaylamı terbiyeliyosun
sarısınımı koyuyosun beyazınıda koyuyomusun
yarın memoya terbiyeli kuzu etli çorba yapıciim

kedicim sen ömerin çorbalarına yumurtayla terbiye yapıyodun
1 bütün yumurtaylamı terbiyeliyosun
sarısınımı koyuyosun beyazınıda koyuyomusun
yarın memoya terbiyeli kuzu etli çorba yapıciim

1 yumurtanın sarısıyla yapıyorum canım, beyaz yok. hımm bir nevi düğün çorbası yani. çok severim

einstein hoşgeldin canım. ismini gördüm bir kaç saat önce ama yazamadım. çok merak ettim minnoşun tatilini, inşaallah herhangi bir sorun yaşamamışsınızdır. bloğundan fotoları bekliyorum

kızlar günaydın

ben oğluma keçi sütünden yoğurt mayalıyorum fakat piyasadan toplatılmış hiç bi markette bulamıyorum.. en son migrosta bi yetkili tekrar piyasaya sürülse bile çok pahallı olucak az üretiliyomuş dedi.. istanbulda oturanlar herhangi bi yerde görürse bana bilgi verirse çok sevinirim.. fiyatı önemli değil..

Adana da doğum yapanlar doktorunuz ve hastaneniz hakkındaki fikirlerinizi alabilir miyim???
temizlik, özen, hemşilerin tavrı, odaların durumu dohumhane veya ameliyathane nasıldı, sezeryansa anestezi uzmanı nasıldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…