selam kızlar...
bugün nasıl mutlu oldum anlatamam. evi temizledim, foruma giremedim. bir de baktım, oooo okumadığım kaç sayfa olmuş. doğumdan sonra ilk defa oldu herhalde
neyse, size birşey sorucam. ben artık püre falan yapmıyorum. bize yemek yaparken ona da ayrı bir tencerede bildiğin yemek yapıyorum. azıcık soğanla havucu kavuruyorum, kıymayı ezip hemen su koyuuyorum ve sebzeleri ekliyorum artık ne varsa. bugün kereviz de ekledim. sonra blendırdan geçirmeden önce bebek ekmeği de kattım, geçirdim blendırdan. çok acıkmış herhalde, yedi yemeğini bir güzel. yani şunu diyeceğim, ben püre değil de yemek yapıyorum ona. bizimkiler pürelikten çıktı değil mi artık?
uyumadan önce de mürdüm eriğini ikiye ayırdım, kemirdi de durdu, aynı dişsiz dedeler gibi yiyordu damaklarıyla
mozpcum ben de sana hoşgeldin dedim canım akşam ama hemen çıkmam gerekti, ben de sana kusura bakma diyecektim.
bebişleri ev kazası geçiren arkadaşlar olmuş, Allah cümlesini korusun, beterlerinden korusun inşaallah. ömer de kablo delisi. notebookun kablosu hep yerde, sayesinde nasıl ondan kaçıracağımızı şaşırıyoruz. bir de yerdeydi bugün, ben de mutfakta. baktım sesi çıkmıyor. bu işte bir yaramazlık var dedim. tv kumandasını yerde unutmuşum, bizimki de ona tükürüğüyle cila çekiyor

aldım elinden, ağlamaya başladı. kumanda sevdamızda böylelikle başlamış oldu.
hadi öptüm sizi.