gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkurler,sabah temizlik yaptim tekrar evi elden gecirdim zararli seyleri yukari kaldirdim, hergun silip supuruyorum benim kizim parkeye gidiyor vuruyor cikan ses hosuna gidiyor sonra yerleri yaliyor yanina kapi sandalye ne denk geldiyse onuda yaliyor sizinkiler nasil, emekleme yok ama dizlerinin ustune kalkip one arkaya sallaniyor emeklicek herhalde yakinda alistirma yapiyor diyorum, hugo senin memo cok yaramaz olucak belli bide muzur, benimki hava gelince tikaniyo nefesi, emeklemeye basladimi ve dis, bu arada parkta bi kadinla konustuk hergun gidiyoruz ahbap olduk herkesle:) emzik almiyorya benim cadi onun kizida almiyormus nuby ucu tirtikli olani almis 5 ayda disi kasindigi icin almis bende aldim dunden beri deniyorum dun uyudu oglen su doktum ucuna emdi hic emmiyor disini kasiyip oynuyodu zorla aliyor cebellesiyoruz bayaga bir sure sonra atiyor uyuyunca 6 aydan sonra alisirmi sizce alissin diside cikicak sakinlesmede iyi olur, biraktirmak zor olur diyolar nasilsa birakicak akli erince okula emzikle gidicek hali yokya