- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #36.461
Benimkilerin üstünde 0+ yazıyo olurmu yani şimdi
Benimkilerin üstünde 0+ yazıyo olurmu yani şimdi
çatlak oluşmasını önlemek için krem kullanmaya basladınız mı? bende birdeğişiklik yok onun için daha baslamadım, artık baslamam gerekirmi?
çatlak oluşmasını önlemek için krem kullanmaya basladınız mı? bende birdeğişiklik yok onun için daha baslamadım, artık baslamam gerekirmi?
güselim chicco kötü bir marka değil ki kokusuz ürünler yapıyo ve bildiğim kadarıylada doğal ki bi mantıklı düşünürsen sadece bebek ürünleri üretiyo ve biberon emzik vs hem doğal şeylere kaçıyo korkun olmasın açıkcası bende chicco almayı planlıyorum hem çanta için hemde çok orta ayarlı bir marka 0+ yazanların hepsi yeni doğan grubuna uygun doğal içerikli ürünler
Bence olur chiccoda iyi bir marka sonuçta.. Ama benim evim kışın çok sıcak oluyor, bebeişin popişini su ile yıkamayı düşünüyorum.. Çok fazla ıslak mendile gerek yok mustela bile olsa..
http://www.VirüsVirüsVirüsVirüsVirü...oup=bebek_&groupref=73&lsort=5&lsdir=1&Page=4
çok da pahalı bi marka değilmiş be. ben bu siteden mustela alıcam kızlar karar verdim.[/QUOTE
İnternetten alınan kozmetiklere ben pek güvenemiyorum helede bebiş ürünü olunca.. Canım bence bi eczaneyede bak, onlarda indirim yaparlar. Hem ürünüde incelemiş olursun..
Ben şahsen eczaneden alıcam
http://www.VirüsVirüsVirüsVirüsVirü...oup=bebek_&groupref=73&lsort=5&lsdir=1&Page=4
çok da pahalı bi marka değilmiş be. ben bu siteden mustela alıcam kızlar karar verdim.
Babuş, inboxun dolmuş mesaj yollayamıyorum sana.
Şöyle bi mesicim olcaktı :
"Ben de en başlarda doktora dedimki ben bu listeye uyarsam 100 kilonun üstüne çıkarım beeee...
Ama 2 ay uyup da gittiğimde göbek yağlarımdan 2,5 kilo eriyip yerine kas geldiğini bebeğe yer açıldığını öğrendiğimde şok oldum.
O ekmekler bebeğe gerekliymiş sanırsam...."
İyi sevindim o zaman
Ben de ıslak mendil yerine su pamuk kullanmayı düşünüyorum...
Gerçi chicco ve huggiesin saf pamuk-organik mendillerini almıştım ama kullanmıcam ilk etapta.
zuzum biizm ev ordaydı satın aldık 5 sene önce 220bine sıfır bina tam sahilde denizi filan görüyo ama kiraları bilemiyorum tabi yani olurda izmire taşınma gibi bir durum olursa k.validemlerin orda yaşayamam terör yuvası gibi ora g.palada kalıyolar yamalar filan malum zaten karışık oralar bostanlı oldum bittim hoşuma gidiyor k.yaka merkez olarak güsel ama... bostanlı daha nezih 600 se süper yaaa
aaaa... o halde uyarım ben buna babuş. şu an deli gibi acıktım yalnız..
Kızlar ben bi sağlık ocağına gidip gelim de aşımı oliim.
günaydın şubat anneleri...
bizim şeker yükleme zamanı geldi...
biraz bilgi verebilir mi yaptıranlar:))))
aç karnına mı tok karnına mı?doktora sormayı unutmuşum....
bende gititm aşı yokmuş 15 kasımda gelcek dediler. Zamanın önemi yokmuki ya anlamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?