2012 Şubat Anneleri

bende gititm aşı yokmuş 15 kasımda gelcek dediler. Zamanın önemi yokmuki ya anlamadım..

Evet canım benimkide ikinci dozdu. banada 1 ay sonra gel demişlerdi. Sen git ol aşını..

ben cuma günü oldum. en az 4 hafta sonra ilkinden evet. ama meret ne yakıyor beee:)))

Ehehehe yapmadılar ki.
Birincisi bölge dışıymışım, ikincisi de aşı zaten yokmuş :)))
Eczaneden alayım yapıverin dedim, onu da kabul etmediler.

rahatlattın beni sağol..
yok insanlar çıkartıyormuş falan filan....

Valla çok güzeldi tadı ben çok beğendim :)))
Tylol hot gibi aynı, hiç çıkarılcak bişi yok.
Eğer limonlu vermezlerse yanında limon götür sıkarsın içine biraz. Daha içilebilir olur.
Ben şeker hastası olmama rağmen hiç fenalaşmadım,abartıldığı gibi diil.

Güle güle giy canım. Hem ucuz hem güzel bişey alınca insan ne mutlu oluyor..
bende 50 YTL ye bi elbise aldım bayramda giymek için...

Ehehehe yapmadılar ki.
Birincisi bölge dışıymışım, ikincisi de aşı zaten yokmuş :)))
Eczaneden alayım yapıverin dedim, onu da kabul etmediler.

ahahahahah olsun babuş.

"isteyenin bi yüzü vermeyenin ik yüzü kara" diye böğürseydin kızın suratına.

Güle güle giyyyy :)))
Ben de bayramda şifonumsu bi elbise giycem inşallah :)))

Ben limonsuz içtim ona rağmen hiç bir sorun yok..
şeker yüklemesi yaptırmayanlar korkmayın.
Yav siz anne olcaksınız, anneler hiç korkarmı böyle basit şeylerden

Canım bende fazla kilo aldım bu aya kadar 9 Kilocuk:))))Bblau diyet listesine uyalım dedik.. Yani dikkat ettmeye çalışıyoruz ben ve azelya..
Azelya nerde bu arada..

ya bende 7 kilo aldım
dikkat etmeye başlamam lazım
bblau listeyi bende istiyorum canım
sen kaç kilo aldın bu listeye uyarak

Selam kızlar.
Dün garip bir gün geçirdim...Cumartesi gecesi zaten uykup bölünüp bölünüp durmuştu, bi sıkıntı, bi darlanma bir türlü uyuyamadım..
Pazar sabahı kahvaltımı içime sindiği gibi edemedim.(malum rejimdeyim sucuğa ekmek banamadım ) Bu da bende azcık stres yaptı, eşim "tereyağ yeme" dedi diye ağladım o derece mallaştım yani..
Bi anda kulaklarımda birşey ötmeye başladı, çan çalınıyor sanki, gözüm karardı gittim gidicem...Beni hemen odama yatırdılar, üst kattaki komşumuz geldi tansiyonumu ölçtü 9-3 dedi, küçük çok düşük dedi..
Sonra doktorumu aradık "3 olması imkansız yanlış ölçülmüş, korkma tuzlu ayran iç, soda iç, bol bol sıvı tüket ve dinlen" dedi. Bende öyle yaptım, azcucuk eşime nazlanıp kendimi yıkattırdım Sonra da yatıp dinlendim, şimdi çok şükür iyiyim.

Ya canım belki bazı kişilerin başına böyle bişey gelmiştir. Olabilir.
Sen bunları takma kafana çok basit bişey.. Yada ben hayatta bişeyleri abartmam bana öyle geliyor olabilir..

aaa tamam kızlar dediğiniz gibidir mutlaka...

şu diyet listesini güncelleyebilir misiniz?
çok abartı bir yemem içmem olmadığı halde biraz sıkıntılı bir hamilelik geçirip bol bol dinlenmem gerekti ve bende 9 kilo aldım hareketsizlikten
hala da öyle devam ediyoruz,bakalım ne olcak?

ahahahahah olsun babuş.

"isteyenin bi yüzü vermeyenin ik yüzü kara" diye böğürseydin kızın suratına.

bende sabah sağlık ocağına gittim, aşı 15 kasımda gelcek ozaman gelin dedi.
Hiç sorgulamadan çıkıyordum, hemşire gülerek hanımefendi biçok anne adayı aşı yok diye panik oldu dedi. dedim ne panik olcam yoksa yok...
Varya hamilelik bana bi relaxlık kattı sormayın hiç bişey umrumda değil..

Kıza ulaşamadım babuş. Danışmada pempe bir önlük giymiş bir deyze vardı ona söyledim.
O yüksek makamlara iletti. Huzura kabul görmedik zaten :18:

ay benim şimdiki hemşirem de biraz tatlı sert. kendisi de hamiş.. cuma gittim "aaa aaa niye bu kadar geç geldin" dedi. dedim "merkezden 30 km uzakta çalışıyorum ancak gelebildim" dedim. tamam aç kolunu dedi. açtım iğneyi uzaktan koluma dart oynarmışcasına fırlattı. sonra bebişin kalbini dinledik "bak bak ya ben dinlemeye çalışıyorum seninki dönmeye çalışıyo "dedi. en son da "ben çok kilo alıyorum o kadar da dikkat ediyorum" dedim, karnını gösterip "iyi de normallllllllll hamileyiz bence ondan "dedi.:)))

ayar verdi bağa babuş:))

aman azelyammmm geçmiş olsun.. Düşük tansiyon berbat bişeydir, bu aylardada olabiliyormuş.. Neyse ara öğünde yarım paket hoşbeş ye bakalım, belkim iyi gelir...

aynen şekerim. ilk 3 ay yattım kalktığımda dana gibi olmuştum. aniden birden ansızın ama. şoka girdi bedenim şimdi barışmaya çalışıyoruz kendisiylen...

aman azelyammmm geçmiş olsun.. Düşük tansiyon berbat bişeydir, bu aylardada olabiliyormuş.. Neyse ara öğünde yarım paket hoşbeş ye bakalım, belkim iyi gelir...

Hahhaha :))) Sağol tannselcim, hoşbeş ha :)))
Bünyem alışık değil ya az yemeye herhalde ondan sarsıldım, ama yılmak yok Alacam o aferimi ben...Senin nasıl gidiyor?

oyy kıyamam sana cnm ya çok geçmiş olsun şimdi iyisin dimi öle bakma ye tabi yemedin ya tansiyonun Ondan düşmüş güselim kendine dikkat et iyi yapmışın azcık naz iyidir

bende canım 0.4 clexan vuruluyorum, mosmor oldum. Bide hergün 100 lik aspirin alıyorum. Bu hafta doktoruma gidicem. Bakalım ne zamna bıraktıracak..Senin önceden düşüğünmü olmuştu.

evet tatlım 1 dış gebelik 2 düşük yaşamıştım. sonra genetik araştırmasında ortaya çıktı. senin nasıl anlaşıldı?

geçmiş olsun canım
ye gitsin kız rejim yapçaz diye ölcez gitçez
can boğazdan gelir :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…