2012 Şubat Anneleri

netten bak istersen bi küçük çanta minik el çantası gibi

Ben chiccoyu almış bulundum ama ya :26:

Yollıyım babuş…Forumu diyete soktum vallahi, ip gibi yapıcam hepinizi

sana daha özeel bir günaydınbblaucum sanırım ben yazdıktan sonra girdin görmedim taklumm

Günaydınnnn o zaman

Chicco’nun da yeni çantası çıkmış. Kırmızı ve laciverti var yine ama bu kez desenli yapmışlar. Eskilerinden daha güzel:

Chicco Kozmetik Çanta - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com

helal kız sana bende cumartesi havuzlu hana gittim eminönünde sakın bu kadar para vermeyin hatunlar 40tl bu çanta kırmızı bide laciverti var aynı desenden benimde çok hoşuma gitti ama lacivert düz çantasıda klasik duruyor sadeliği sevenler için

neler aldın kızzz bende 2-3 hafta önce gittim havuzluhana

İşte sebamed bebek bakım seti yazınca bu çıktı da,altta sıralanan siteler var ya, oralarda fiyatlar neymiş onu yazıyor.
O sitelere girmen lazım, bu fiyat karşılaştırma sitesiymiş.

ben link gönderdim gördünüz mü
56 mı ne hemde ben 78 e mi ne almıştım

neler aldın kızzz bende 2-3 hafta önce gittim havuzluhana

ben link gönderdim gördünüz mü
56 mı ne hemde ben 78 e mi ne almıştım

hiçbişi almadım bir tek çöp bile beğenmedim bebek şekeri için gittim aslında ama hoşuma gitmedim ve çok kalabalıktı pek ilgilenen olmadı orjinal şeyler osoruyorum klasik aynı yüz bebek şekeri getiriyo bana takmışlar bişeye kampanya var kampanya var die deli oldum arkadar 1tl ürün almak üstemiyorum 3 tl vercem ben belki bana daha değişik alışa gelmemiş ürünlerini göster diyorum öle bakıyolar ama hastane çıkışları,sallanan ana kucağı vardı bi fisher price in ona bayıldım 3 tip kullanıyomuş fiyatda ii geldi bana 320tl,sonra geceliklere baktım yani pijama takımlarına onlar güsel ve fiyatlar uygun taçın nevresim setleri ve bebek perdesi baktım mahmutpaşada onun dışında ordan fazla bişi almayı düşünmüyorum çok gezemedim çok kalabalıktı 29 ekim diyemi artık herkes kendini oraya atmış

canım ben oğlum doğduğunda chicco almıştım onları kullandım bitti
sonra nıvea aldım şampuan konakları çoğaldı ve geçmedi
dr dedi ki onlar kozmatik sonuçta kullanma dedi
bende dalin aldım
oyüzden en iyisi sebamed dedim bitkisel
oğluma kullanmadım ama uzun süre kafası konak oldu

orası hep öyle çok kalabalık

gökçem sadece ürün olarak düşünüyosan kesinlikle sebamed öneririm fakat çanta içinde kullancam diyosan
chiccoda kalite sınıf olarak sebamede en yakını nivaya pek bulaşma derim

tamam o zaman kızlar sağolun. niveaya bulaşmıyoruz sebamed ile yola devam...

bu arada nazome halan nasıl? benden selam söyle idolüm kendisi.

Bişi sorcam ya bilen var mı: Balık şekeri yükseltiyor mu?
Ne zaman balık yesem şekerim çıkıyo, ertesi gün de yüksek seyrediyo....
Dün akşam balık yedim söylemesi ayıp olmasın, hiç 140tan yukarı çıkmayan 1.saat tokluğum 155ti.
İkinci saate anca 119a düştü.
Bu sabah açlığım 100....
Gü içerisinde hamurişi ve tatlı yesem de bir sonraki öğüne açlık şekerim o kadar yüksek çıkmıyo normalde....
Balıktan şüphelenmeye başladım.

Günaydıııın kızlar

bugünün konusu bebek bakım çantaları ve ürünleri mi
bende çok kararsızım bu konuda
nivea atta çantası alıyım diyodum ama niveayı pek önermemişsiniz
acaba çantayı ayrı bakım ürünlerini ayrı mı alsam
mustelayı bende duymuştum ona mı yönelsem:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…