• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

Bişi sorcam ya bilen var mı: Balık şekeri yükseltiyor mu?
Ne zaman balık yesem şekerim çıkıyo, ertesi gün de yüksek seyrediyo....
Dün akşam balık yedim söylemesi ayıp olmasın, hiç 140tan yukarı çıkmayan 1.saat tokluğum 155ti.
İkinci saate anca 119a düştü.
Bu sabah açlığım 100....
Gü içerisinde hamurişi ve tatlı yesem de bir sonraki öğüne açlık şekerim o kadar yüksek çıkmıyo normalde....
Balıktan şüphelenmeye başladım.

cnm balığı pişirme şekline bağlı kızartma yapmamaya özen göster ya fırında ya mangalda dene derim taklum yağsız ve sağlıklı olması açısından bakalım o samanda şekerin çıkacakmı? dikkat et kendine doktora bir sor bakalım ne diycek

Bişi sorcam ya bilen var mı: Balık şekeri yükseltiyor mu?
Ne zaman balık yesem şekerim çıkıyo, ertesi gün de yüksek seyrediyo....
Dün akşam balık yedim söylemesi ayıp olmasın, hiç 140tan yukarı çıkmayan 1.saat tokluğum 155ti.
İkinci saate anca 119a düştü.
Bu sabah açlığım 100....
Gü içerisinde hamurişi ve tatlı yesem de bir sonraki öğüne açlık şekerim o kadar yüksek çıkmıyo normalde....
Balıktan şüphelenmeye başladım.

şekeri yükseltiyor mu bilmem ama beni yere çaktığı kesin. artık korkarak balık yiyorum ya o kadar da severim halbuki. balık yediğim gün bana bişi oluyoır. ve aynı şeyi eşim de söylüyor.

Günaydıııın kızlar

bugünün konusu bebek bakım çantaları ve ürünleri mi
bende çok kararsızım bu konuda
nivea atta çantası alıyım diyodum ama niveayı pek önermemişsiniz
acaba çantayı ayrı bakım ürünlerini ayrı mı alsam
mustelayı bende duymuştum ona mı yönelsem:26:

günaydın şekerim. bende kararsız kaldım ama mustela derim ben. ben ilk defa bu yaz yengemde gördüm bu ürünü. gökçe sakın başka ürünlere bakma bile mustela al kesinlikle dedi.

günaydınnn kızlaaarrrrrr:3::3::3::3::3: giremiyorum dogru dürüst bu araa.. neyse bugün öglene kadar evdeyimm.. bolcana üümm varr üzerinize afiyett.. dün gece 23.30 sularında apartmana yeni gelin gelmşş.. korkuncc bi gürültüylee uyandım.. yeni dalmıstımm halbukii.. kapıdaa damadın sırtını yumrukladılar galibaa acayipp gürültüü cıkt kahkahalar falann.. sonra ben tekrar daldımm.. bi ara esimi gördümm içerden gelirken.. hemen koydum kafayıı yine uykum acılmasın diyerektenn esim sesleri duyuyo musun dedi.. hayal meyall hayırr ya uyuyorum ben dedimm.. sabahh diyo kii adamm diyo öküz gibi ses cıkardı:26: nasıl yani dedimm.. anlayacagınızz sestenn cıkarmıss 15 dk araylaa. yuhh dedim.. bi kere daha olsunn yazarımm kapılarına notu didi. basna vurmuss cocugun heraldaa duyma sen dedim.. gece sessizliginde onunn sesinii nasıl duymayayım ben dedi.. dogru didim. ay insann karısını düsünürr ses cıkrmazz simdi ben kadını ilk gördügümde aklıma ses gelir artıkınn. gündüz yap kardesim yada ac müzigin sesini kimse duymasınn dimi ama:19::19::19::19::19: bakalım soooraki günlerde ne olcakk. bi normal insan gelmez mi arkadass yaa:53::53:

merhaba kızlar, dün biraz alışveriş yaptık. resimleri ve fiyatları ekleyeceğim. ben oldukça iyi bir rakamla alışverişi tamamladığımızı düşünüyorum.

park yatağımızı hemen kurduk denemek için ve tabiki tekrar söktük. kutusunda bekleyecek oğlumu :) çok içimize sindi bu park yatak kızlar, ama babası beşik diye de tutturdu. sanırım tam bitti derken yeniden liste oluşturacağız :31: (290 lira-içine yatak aldık ayrıca, onu da 40 liraya bıraktılar. resim çekemedim babamız dolabın üstüne kaldırmış)
Eki Görüntüle 281080 Eki Görüntüle 281079

bu da arabamız ve oto koltuğumuz. bu konuda çok ekonomik davrandığımızı düşünüyorum. (420 lira) bu ürünleri incelemenizi tavsiye ediyorum. bildiğimiz, daha sık duyduğumuz bir çok markadan daha kaliteli geldi bize kumaşları)

Eki Görüntüle 281081 Eki Görüntüle 281082 Eki Görüntüle 281083 Eki Görüntüle 281084 Eki Görüntüle 281085

şurda gördüğünüz minicik şeylerin toplamı 270 lira tuttu. ufak şeyler daha pahalı kesinlikle. banyo termometresi, emzik tutucu gibi birkaç eksik kalmış. unutmam inşallah
Eki Görüntüle 281096 Eki Görüntüle 281086

banyo küveti ve filesi 45 lira, ev tipi ana kucağı (mavi aldık- kutudan çıkarmaya üşendim) 160 lira, oyun halısı 145 lira
Eki Görüntüle 281087 Eki Görüntüle 281088 Eki Görüntüle 281089

kadife tulum 25 lira, polar tulum 39 lira, kadife tulum yine 25 lira :)
Eki Görüntüle 281090 Eki Görüntüle 281091 Eki Görüntüle 281092

bu takım değildi, ben kombine ettim. üst 35 lira, alt 19 lira. pufuduk çoraplar 19 lira, 2 adet body 15 lira :52:
Eki Görüntüle 281093 Eki Görüntüle 281094 Eki Görüntüle 281095

umarım hazırlık yapanlara bir fikir olmuştur. çok gezdik, çok yorulduk dün böceğimle, ama bugün dinleniyoruzzzz :16:

güle güle kullan, hepsi çok güzel :nazar:

du bakayım bi de mustela satan bi yer bulayım da bi de onları bi hesaplıyım. gerçi mustoş pahalı biraz ama olsun yavruşumun bebeksi pembelikte kıçına her şey feda olsun anası o kıça gurban olsun.

Günaydıııın kızlar

bugünün konusu bebek bakım çantaları ve ürünleri mi
bende çok kararsızım bu konuda
nivea atta çantası alıyım diyodum ama niveayı pek önermemişsiniz
acaba çantayı ayrı bakım ürünlerini ayrı mı alsam
mustelayı bende duymuştum ona mı yönelsem:26:

Günaydın canım...Bu çantalar normalde bi işe yarıyo mu acaba ya?
Bence sebamed yada mustelaya yönel derim.

günaydınnn kızlaaarrrrrr:3::3::3::3::3: giremiyorum dogru dürüst bu araa.. neyse bugün öglene kadar evdeyimm.. bolcana üümm varr üzerinize afiyett.. dün gece 23.30 sularında apartmana yeni gelin gelmşş.. korkuncc bi gürültüylee uyandım.. yeni dalmıstımm halbukii.. kapıdaa damadın sırtını yumrukladılar galibaa acayipp gürültüü cıkt kahkahalar falann.. sonra ben tekrar daldımm.. bi ara esimi gördümm içerden gelirken.. hemen koydum kafayıı yine uykum acılmasın diyerektenn esim sesleri duyuyo musun dedi.. hayal meyall hayırr ya uyuyorum ben dedimm.. sabahh diyo kii adamm diyo öküz gibi ses cıkardı:26: nasıl yani dedimm.. anlayacagınızz sestenn cıkarmıss 15 dk araylaa. yuhh dedim.. bi kere daha olsunn yazarımm kapılarına notu didi. basna vurmuss cocugun heraldaa duyma sen dedim.. gece sessizliginde onunn sesinii nasıl duymayayım ben dedi.. dogru didim. ay insann karısını düsünürr ses cıkrmazz simdi ben kadını ilk gördügümde aklıma ses gelir artıkınn. gündüz yap kardesim yada ac müzigin sesini kimse duymasınn dimi ama:19::19::19::19::19: bakalım soooraki günlerde ne olcakk. bi normal insan gelmez mi arkadass yaa:53::53:

günaydın dünür kız allah canını almasın sabah sabah yine kopardın beni vah ö.... adam izmir gibi bir yerde bu kadar hanzo kalmış mı yahu bu arada sana şey sorcam bostanlı taraflarında kira durumları nasıl?

günaydın şekerim. bende kararsız kaldım ama mustela derim ben. ben ilk defa bu yaz yengemde gördüm bu ürünü. gökçe sakın başka ürünlere bakma bile mustela al kesinlikle dedi.

evet ya almışken bebişlerimize en iyisini alalım
bende mustelayı araştırıyım bakalım
indirim filan var mı

Günaydın canım...Bu çantalar normalde bi işe yarıyo mu acaba ya?
Bence sebamed yada mustelaya yönel derim.

atta çantasını yengem kullanmıştı iyi diyodu
ama o biraz ucuzcudur parasına kıyamadığından da almış olabilir :52:
çanta olarak sen ne kullanmayı düşünüyorsun

günaydın dünür kız allah canını almasın sabah sabah yine kopardın beni vah ö.... adam izmir gibi bir yerde bu kadar hanzo kalmış mı yahu bu arada sana şey sorcam bostanlı taraflarında kira durumları nasıl?

günaydınn datlumm.. kalmıss vallaa o da geldi bizim apartmana tasındıı.. cok genc bi ciftmiş ama duyumlarıma göre:27::27: neysee bostanlı karsıyakayı ben hiç bilmem ama arkadasım evlendi ordan ev tuttular. sıfır daire 600 tl idi hemde üstt katlarda diye biliyorum cnmm.. ama karsıyaka acayip gelisiyo.. orda cok rahat ev bulursun bence hem sıfır hem uygun:34:

günaydın kızlar
nivea dalin fln çok kötü bence bübchen i arastırın harika ürünleri

canım kötülüğünü geçtim ürünleri 1 yaşını geçtikten sonra kullanmak mantıklı fakat bizim minyatürler yeni açıyo dünyaya gözünü kimyasal hiçbişeye açık değiller ki önce bir dünyaya adapte olsunlar mikroplara alışmaya başlasınlar hassasiyet dönemleri geçsin onlarıda kullanacak dönemler gelcek elbet ama yeni doğan bir bebeğede dalin ürünü ne bilim niveayı kullanmayı çok doğru bulmuyorum açıkcası kokulu ürünler ve kozmetik sınıfında geçen ürünleri kesinlikle kullanmayın derim doktorlar bile bu şekilde yorum yapıyolar 0+ gurubundaki tüm ürünler doğal içerikli ürünler marka tercihide sizlere kalmış...

evet ya almışken bebişlerimize en iyisini alalım
bende mustelayı araştırıyım bakalım
indirim filan var mı

atta çantasını yengem kullanmıştı iyi diyodu
ama o biraz ucuzcudur parasına kıyamadığından da almış olabilir :52:
çanta olarak sen ne kullanmayı düşünüyorsun

Ben Chicco aldım ama biraz bilinçsizliğime de gelmedi değil...
Başka şeyleri alırken onu da almıştım bebe mağazasından...

canım kötülüğünü geçtim ürünleri 1 yaşını geçtikten sonra kullanmak mantıklı fakat bizim minyatürler yeni açıyo dünyaya gözünü kimyasal hiçbişeye açık değiller ki önce bir dünyaya adapte olsunlar mikroplara alışmaya başlasınlar hassasiyet dönemleri geçsin onlarıda kullanacak dönemler gelcek elbet ama yeni doğan bir bebeğede dalin ürünü ne bilim niveayı kullanmayı çok doğru bulmuyorum açıkcası kokulu ürünler ve kozmetik sınıfında geçen ürünleri kesinlikle kullanmayın derim doktorlar bile bu şekilde yorum yapıyolar 0+ gurubundaki tüm ürünler doğal içerikli ürünler marka tercihide sizlere kalmış...

Benimkilerin üstünde 0+ yazıyo olurmu yani şimdi :46:

günaydınn datlumm.. kalmıss vallaa o da geldi bizim apartmana tasındıı.. cok genc bi ciftmiş ama duyumlarıma göre:27::27: neysee bostanlı karsıyakayı ben hiç bilmem ama arkadasım evlendi ordan ev tuttular. sıfır daire 600 tl idi hemde üstt katlarda diye biliyorum cnmm.. ama karsıyaka acayip gelisiyo.. orda cok rahat ev bulursun bence hem sıfır hem uygun:34:

zuzum biizm ev ordaydı satın aldık 5 sene önce 220bine sıfır bina tam sahilde denizi filan görüyo ama kiraları bilemiyorum tabi yani olurda izmire taşınma gibi bir durum olursa k.validemlerin orda yaşayamam terör yuvası gibi ora g.palada kalıyolar yamalar filan malum zaten karışık oralar bostanlı oldum bittim hoşuma gidiyor k.yaka merkez olarak güsel ama... bostanlı daha nezih 600 se süper yaaa

Kızlar Günaydın Cumartesi günü Eminönü Havuzlu hana gittim. İnanılaz pahalı idi. Oraya gitmek için yaptıgım masraflar kaybettiğim zaman ve yorgunluğumda cabası oldu.
Normal bir mağazadan alışveriş yapmak daha mantıklı en azından o kalabalık ve izdihamı çekmemek adına.

ben geçenlerde bir çanta gördüm bebek mağazasında tek satılanlardan
markasını şimdi hatırlayamıyorum çok kullanışlı bişeye benziyodu
onu alabilirim bakım ürünü olarak da mustelaya bakıcam

Babuş, inboxun dolmuş mesaj yollayamıyorum sana.
Şöyle bi mesicim olcaktı :

"Ben de en başlarda doktora dedimki ben bu listeye uyarsam 100 kilonun üstüne çıkarım beeee...
Ama 2 ay uyup da gittiğimde göbek yağlarımdan 2,5 kilo eriyip yerine kas geldiğini bebeğe yer açıldığını öğrendiğimde şok oldum.
O ekmekler bebeğe gerekliymiş sanırsam...."

Bende bebek bakımı ürünü olarak mustela alacağım, ilk bakım ürünleri önemli diye düşünüyorum..
Hafta sonu bebek mağazasına gittim satıcı kızı görseniz her ürün çok gerekli gibi nasıl anlatıyor. İçimden dedim kanmam canım ben bunlara. Bu mağazalar gittiğinde insan herşeyden almak istiyor. Ama bence gerekli oldukça almak en iyisi..

çatlak oluşmasını önlemek için krem kullanmaya basladınız mı? bende birdeğişiklik yok onun için daha baslamadım, artık baslamam gerekirmi?

kızlar günaydın cumartesi günü eminönü havuzlu hana gittim. Inanılaz pahalı idi. Oraya gitmek için yaptıgım masraflar kaybettiğim zaman ve yorgunluğumda cabası oldu.
Normal bir mağazadan alışveriş yapmak daha mantıklı en azından o kalabalık ve izdihamı çekmemek adına.

bütün mağazaların tek bir yerde olması iyi
tek tek bir sürü yere gidileceğine
tek bir handan herşey alınıyor bence

Back
X