• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

Benimkilerin üstünde 0+ yazıyo olurmu yani şimdi :46:

güselim chicco kötü bir marka değil ki kokusuz ürünler yapıyo ve bildiğim kadarıylada doğal ki bi mantıklı düşünürsen sadece bebek ürünleri üretiyo ve biberon emzik vs hem doğal şeylere kaçıyo korkun olmasın açıkcası bende chicco almayı planlıyorum hem çanta için hemde çok orta ayarlı bir marka 0+ yazanların hepsi yeni doğan grubuna uygun doğal içerikli ürünler

Benimkilerin üstünde 0+ yazıyo olurmu yani şimdi :46:

Bence olur chiccoda iyi bir marka sonuçta.. Ama benim evim kışın çok sıcak oluyor, bebeişin popişini su ile yıkamayı düşünüyorum.. Çok fazla ıslak mendile gerek yok mustela bile olsa..

çatlak oluşmasını önlemek için krem kullanmaya basladınız mı? bende birdeğişiklik yok onun için daha baslamadım, artık baslamam gerekirmi?

Ben mustelanın kremini kullanıyorum.. Sabahlarıda bebek yağı sürüyorum. Bide kakao yağı aldım, kokusu ağır onuda arada bir sürüyorum. Vucudum yağ ile kaplandı sormayın

güselim chicco kötü bir marka değil ki kokusuz ürünler yapıyo ve bildiğim kadarıylada doğal ki bi mantıklı düşünürsen sadece bebek ürünleri üretiyo ve biberon emzik vs hem doğal şeylere kaçıyo korkun olmasın açıkcası bende chicco almayı planlıyorum hem çanta için hemde çok orta ayarlı bir marka 0+ yazanların hepsi yeni doğan grubuna uygun doğal içerikli ürünler

Bence olur chiccoda iyi bir marka sonuçta.. Ama benim evim kışın çok sıcak oluyor, bebeişin popişini su ile yıkamayı düşünüyorum.. Çok fazla ıslak mendile gerek yok mustela bile olsa..

İyi sevindim o zaman :34:
Ben de ıslak mendil yerine su pamuk kullanmayı düşünüyorum...
Gerçi chicco ve huggiesin saf pamuk-organik mendillerini almıştım ama kullanmıcam ilk etapta.

Babuş, inboxun dolmuş mesaj yollayamıyorum sana.
Şöyle bi mesicim olcaktı :

"Ben de en başlarda doktora dedimki ben bu listeye uyarsam 100 kilonun üstüne çıkarım beeee...
Ama 2 ay uyup da gittiğimde göbek yağlarımdan 2,5 kilo eriyip yerine kas geldiğini bebeğe yer açıldığını öğrendiğimde şok oldum.
O ekmekler bebeğe gerekliymiş sanırsam...."

aaaa... o halde uyarım ben buna babuş. şu an deli gibi acıktım yalnız..

İnternetten alınan kozmetiklere ben pek güvenemiyorum helede bebiş ürünü olunca.. Canım bence bi eczaneyede bak, onlarda indirim yaparlar. Hem ürünüde incelemiş olursun..
Ben şahsen eczaneden alıcam[/QUOTE]

Bence bilinen, kurumsal sitelerde sorun olmaz ama başta kişisel satış yapılan GG gibi siteler olmak üzere,adı sanı pek belirli olmayanlara güvenemiyorum ben...

günaydın şubat anneleri...
bizim şeker yükleme zamanı geldi...
biraz bilgi verebilir mi yaptıranlar:))))
aç karnına mı tok karnına mı?doktora sormayı unutmuşum....

İyi sevindim o zaman :34:
Ben de ıslak mendil yerine su pamuk kullanmayı düşünüyorum...
Gerçi chicco ve huggiesin saf pamuk-organik mendillerini almıştım ama kullanmıcam ilk etapta.

Canımcım sen almışsın baya bişeyler. Güzel günlerde kullan tatlı kızınla..
Ben daha hiç bişey almadım, 3-5 kıyafet öyle..Annnem şehirdışında o çok fazla aldım dedi. Benimkilere bi bak öyle al dedi. Benimde hoşuma gitti bu durum. Annem herşeyin en kaliteliisni alır...

zuzum biizm ev ordaydı satın aldık 5 sene önce 220bine sıfır bina tam sahilde denizi filan görüyo ama kiraları bilemiyorum tabi yani olurda izmire taşınma gibi bir durum olursa k.validemlerin orda yaşayamam terör yuvası gibi ora g.palada kalıyolar yamalar filan malum zaten karışık oralar bostanlı oldum bittim hoşuma gidiyor k.yaka merkez olarak güsel ama... bostanlı daha nezih 600 se süper yaaa

öyle hatırlıyorum cnmm onlar normaldede bostanlı da oturuyolardıı.. kesşn bulunurr yanii.. cünküü soyakk karsıyaka da site yapıpp duruyo baksana.. baska firmalar da varr.. ev satıs fiyatları da uygunn insanlar harıl harıll ev alıyoo:31::31: en pahalı yer hep mavisehir zaten.. tabe cadde üstü degildir ev heralde. ama arka sokak oluversin ne olcak:37: bi de biz tasınaydıkk.. insann alıstı mıı sanki klimayla kimse ısınmıyomuss gibi hep kalorifer istiyoo.. bebigiminn popişi doncekk:27::27:

aaaa... o halde uyarım ben buna babuş. şu an deli gibi acıktım yalnız..

babuşun listesine azelyam ve bende uymaya çalışıyorum. Hafta sonu biraz kaçamak yaptım ama artık daha dikkat edicem..

Şu kepekli yağsız galeteler varya açlığı bastırıyor ara öğünde iyi oluyor..

Gunaydın hanımlar,

Soyle bır merhaba dıyıp, gıdecegım.
Yıne cok ısım var.
La ben butun gun kk.ya takılırken nasıl bıtıyordu bu ısler.
Yok, aslında bıtmıyordu.
Sımdı de onun ceremesını cekıyorum zaten.

Dun esımın yegenının dogum gunu vardı.
Kayınvalıdemlerde kutladık.
Bır ara esım ortadan kayboldu, ardından benı cagırttı.
Annesı, kızımız ıcın bır yıgın cıcı almıs.
Gordugumde hem sevındım, hem sasırdım.
Ben, hıc oralı olmuyor sanıyordum oysa :17:

Oyle guzeldı kı hepsı, ama vermedı evımıze goturelım ):
Daha alacakları varmıs, hepsını beraber verecekmıs.

Bırde dun ılk kez dedı, 'torunuma ben bakacagım' dıye.
Bu sıkıntırdan da kurtuldum artık.
Gercı, beraber yasamanın zor yanları olacak ama napalım.
Gulu seven dıkenıne katlanır.

Oda o yastan sonra hem de hasta halıyle bebegımle ılgılenecek.
Galıba ona bıraz haksızlık ettım :17:

Kızımın buyuk halası da cok heyecanlı.
Zaten o bastan berı saklayamıyordu heyecanını.
Cuma gunu kontrole oda gelecekmıs, eger ayarlayabılırse.
Hatta kayınvalıdem de (:
Elıf Naz ı gormek ıcın sabırsızlanıyorlar.

Kucuk gorumceler, esımle konusmaya basladı.
Ben bıraz sap gıbı kaldım o arada ama, esımle konusmalarına sevındım.
Gercı esım onlarla ılgılenmıyor hala. Ama en azından küs degıller artık.
Esım, hak etmıyordu bu davranıslarını, sımdı sımartsınlar abılerını bıraz.
Benım ıcın onemlı degıller. Yeter kı esım hak ettıgı degerı gorsun.

Aksam ıse cok sancılandım, hatta gece boyu bu nedenle saglıklı uyuyamadım.
Esım sabah ıse gıderken; 'gece bır ara horladın, ama kıyamadım senı uyandırmaya' dedı.
Cok uzuldu, benı oyle sancılı gordugunde. Oda defalarca uyanıp, sarıldı bana. :16:

Sımdı daha ıyıyım ama.

Ve artık ısımın basına donuyorum.
Yarın egıtım vermemız gereken bır gurp personel ıcın program hazırlamam lazım.

Hepınız cumleten Rabbıme emanetsınız.

Sevgılerımle... :16:

Son düzenleme:
Back
X