2012 Şubat Anneleri

bende cıkayımm ütü yapayımm görümcemdenn gelen bebek kıyafetlerini yıkadımm.. simdilik kendi dolabımınn içinde yer actımm oraya yerlestiricemm.. kendime de bayram bahane2 tane t shirt aldım pull and bear dan.. biri cok salass digerinin de kalıbı cok güzel hamile gibi göstermedi beni dünde bi hamile kotu aldımm.. o tshirt lerin içine uzun kollu bi cıtcıtlı bdy aldıgım vakitt doguma kadann öle giderim diye düsünüyorum bu hjafta da kızceye alısverise baslıcam artıkınn.. 11 inde bi dügün varr. görümcedenn bi elbise buldum ama havuc gibi oldum.. bi ara cekipp fikirlerinizi alıcem.. esime bu sabah kesin gidicek miyiz dügüne dedim.. kesinn gidicez dedi. ama sen dersen elbise almayalım masraf olmasın gitmeyişz dedi gülerekk.. ayyy kocam dedimm elbise mi alcaktın sen bana.. begenmedigim halde böyle dedi diye havucc elbiseyi giycem masraf olmasın bi gece için. öfff halbuki ne güzel elbiselerim var benimm amaa kati suretle olmuyo:26::26::26: neysee öptümm heppiciginizii

kızlar ne listesiymiş bu bana da söyleyin,
bi daha ki doktor kontrolünde azar işiticem diye korkuyorum valla

geçmiş olsun canım
kaynananlarla olan duruma sevindim ne güzel
hep böyle iyi olsalar

hımm bi nettende bakcam hem k.valideye de bizimkilerede çok yakın olmak istemiyorum elimden gelse torblaıda yaşıycam orayı çok seviyorum küçük sembolik bir semt 1 sene çalıştım orda evimde vardı doğal gazı filanda var ama iş yeri olarak orada bir yerde bulabilirim mandıraya geri dönüş yapsam ne ii olcak missss sütlerim ve ben
mavişehit zemin olarak pek ii değil carrefourda çalıştım 6 ay bir yağmur yağıyo otobüsler bile suya gömülüyo orda allah koruusn izmirde bir deprem olsa ilk inecek yer die bakıyorum ama zemini dolduruyolarmış binaları yaparken soyak vs. emekli olduktan sonra kesinlikle izmirde yaşamayı çok istiyorum kaf kaf kaf sin sin sin kafsin kafsin kaf 35 KSK izmirimin en güsel yeriiii

sağol elefera,nasıl bir işlem?tadı tuzu nasıl:)

Rıca ederım.

Tadını bılmıyorum, bende henuz yaptırmadım.
Cuma gunu olacak bızımde, Allah ın ıznıyle.
Ama duyduguma gore hıc tuzlu degıl, bol sekerlı
Genelde serbet gıbı dıyorlar.
Ve yalnız gıtme dıye uyarıyorlar.
Cok sekerlı olunca tansıyon cıkabılıyormus.

bende geçmişi okurken gördüm dedim benim gibi bir arkadaş daha varmış. bende hergün clexan 0.4 yapıyorum

bende canım 0.4 clexan vuruluyorum, mosmor oldum. Bide hergün 100 lik aspirin alıyorum. Bu hafta doktoruma gidicem. Bakalım ne zamna bıraktıracak..Senin önceden düşüğünmü olmuştu.

Kızlar ben lcw den hamile elbisesi aldım şifon
çok güzel 19 liraya
birde başka yerden 55 liraya aldım
eşim 19 olanı çok beğendi diğeri çok sade ve günlük dedi
bayramda onu giycem ilk kez ucuza birşey buldum çok mutluyum

geçmiş olsun canım
hep böyle iyi olsalar

Tesekkur ederım canım.
Sankı daha ıyı gıbıyım.
Ama hala sancım var.

Evet, keske hep boyle olsalar.
O zaman benım de ıcımden gelır, onlara karsı ıyı olmak.

geçmiş olsun canım
hep böyle iyi olsalar

Canım bende fazla kilo aldım bu aya kadar 9 Kilocuk:))))Bblau diyet listesine uyalım dedik.. Yani dikkat ettmeye çalışıyoruz ben ve azelya..
Azelya nerde bu arada..

rahatlattın beni sağol..
yok insanlar çıkartıyormuş falan filan....

Ya canım belki bazı kişilerin başına böyle bişey gelmiştir. Olabilir.
Sen bunları takma kafana çok basit bişey.. Yada ben hayatta bişeyleri abartmam bana öyle geliyor olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…