- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #35.921
biz kolay kolay atlatamayacaz bu olayı sanırım.
dengesiz. dengesiz ve bencil insan modeli. ı ıhhh kendini son derece beğenmiş insanları sevmediğim gibi bu modele de tahammülüm yoktur. bı daha alma içeri babuş yokuz evde dıye bağır içerden :)
Günaydın canım...Alın tabii ki tatlım... gecmis olsun, aman diyim dikkat et kendine, bogaz agrisi icin limonsuyuna tuz atıp gargara yapmak bana cok iyi gelir, aklında olsun, acil sifalar olsun...
Günaydın kızlarrr ben geldimm..umarım bugün herkes iyidir..Valla ben bu son bi haftadır o kadar çok yiyorum ki kendimi bidon gibi hissediyorum şuan Geceleri zaten uyuyamıyorum.Sanırım dün kohogula ya çok üzüldüm.Bugun çok üzgünmüşüm gibi hissediyorum kendimi ve sanki benim bebeğime de bişey olucakmış gibi
Allah nazarlardan saklasın ikinizimaşallahhhh
O zamann Enes Bey'den kaynanasına kocaman bir öpücükkkk
Allah razı olsun canım insallah tez zamanda gecer sıkıntılarım.
Tesekkur ederim o senin guzelligin elefera'm
teşekkür ederim canım tonsilit olmuşum birde sabah kalktım burnumda akıyor kış hastalıkları işte:2::2:
yok yok mide yanması değil bu. bu bambaşka bişi. bu bambaşka bi boyut artık. resmen level atladı ya....
yanma ile birlikte sıkışma ve direk boğazı alev sarması hastalığı bu.
biz kolay kolay atlatamayacaz bu olayı sanırım.
dengesiz. dengesiz ve bencil insan modeli. ı ıhhh kendini son derece beğenmiş insanları sevmediğim gibi bu modele de tahammülüm yoktur. bı daha alma içeri babuş yokuz evde dıye bağır içerden :)
günaydın naifella...
Evet babuş, zor olacak...Çok etkilendik.Dün üstümden kamyon geçmiş gibi oldum...
İnşallah bir mucize olur....
Bencil bencil. Diyor ki ne zamandır ayağa kalkacak halim yoktu, bugün kendimi oturacak gibi hissettim hemen geldim :)
E güzel sen oturacak gibisin de ben oturacak gibi miyim bakalım :)
Günaydın sekercim..... dün yazdıklarımı gördün mü?
(inan bende düsüncesiz insanlara kızıyorum.. gercekten hamile kadının yanına hasta cocuk getirmek apayrı bir boyut... hani mecbursundur anlarımda, böyle sırf keyfi olması tam bencillik iste...)
onu bilmiyodum yapayım sabah kalktım birsürü meyve sıktım içtim limonuda yapayım pikecim polat soyadınmı senin?
anam anam anasını öpsünde kızını daha öptürrrmemmmmmm
yok yok mide yanması değil bu. bu bambaşka bişi. bu bambaşka bi boyut artık. resmen level atladı ya....
yanma ile birlikte sıkışma ve direk boğazı alev sarması hastalığı bu.
görmedim hayırdır bişi mi oldu? bende eskiyi okumak gibi bi alışkanlık yok kaçırmışım :26: kötü bişey yoktur umarım?
evet tatlım soyadım.. nasılsa cok vardır diye yazmis bulundum... limonun icine hic su karıstırma tek tuz at daha iyi olur insallah sende faydasını görürsün sifa olsun...
insallah yoktur tatlım.. benimde amniyo suyu fazlaymıs ama dün seker ve idrar testi iyi cıkınca biraz daha rahatladım gibi bide galiba öyle cok fazla diilmis, biraz fazlaymıs insallah normale döner...
daha sık takip edicek artık... böyle durumlar..
buarada gecmisi bende tam okumadım simdi okumayada korktum birden ya.....
kızlar mide yanmasından çok çekmiş ve hala çekmekte olan biri olarak ben artık şurup ve ilaç kullanıyorum. gaviscon şurup ve pulcet hap. bebeğe hiçbir zararı olmadığını söyledi doktorum yani hamilelik kategorisine giren ilaçlardanmış. beni soda vs. kesmiyor artık. birde en az 6 öğün beslenmek kesinlikle ağır birşey yememek gibi. geçen sabah mecbur kaldım 2 pohaça yedim kahvaltıda resmen midem boğazım o asit öldüm öldüm dirildim resmen.
kızlar mide yanmasından çok çekmiş ve hala çekmekte olan biri olarak ben artık şurup ve ilaç kullanıyorum. gaviscon şurup ve pulcet hap. bebeğe hiçbir zararı olmadığını söyledi doktorum yani hamilelik kategorisine giren ilaçlardanmış. beni soda vs. kesmiyor artık. birde en az 6 öğün beslenmek kesinlikle ağır birşey yememek gibi. geçen sabah mecbur kaldım 2 pohaça yedim kahvaltıda resmen midem boğazım o asit öldüm öldüm dirildim resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?