- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #35.901
Kızlar herkese Günaydın.....
Hastalara gecmis olsun...
saol tatlım, aynen dedigin gibi; herkesin ufak / büyük tasaları oluyor.. Rabbim hicbirimizi evladı ile sınamasın insallah... Amin canım insallah görürüz o günleride..
Buarada benimde karnım geriliyor, biraz nemlendirici (catlama kremi) sürüp masaj yapınca cok iyi geliyor..
kramp meselesinde; benim zaten belfıtıgı oldugu icin bel agrisi ve gövde/bacak birlesim yeri agrisi bayadır var..
günaydın cnmm
Günaydın kızlar; bugünün yarım gün olmasının verdiği neşeyle işe geldim:)
umarım herkesin keyfi, sağlığı yerindedir.
Gunaydın canım.
Yok, zaten kendımı zorunlu hıssettıgımden yapmak ıstemedım.
Zorunlu hıssetseydım, hıc ılgılenmezdım.
Uyku sorunu dısında ıyıyım canım.
Artık pek rahat uyuyamıyorum.
Sen ıyı mısın?
:[/COLOR][/I]
mobilyayı beğenmelerine sevindim çamaşır makinesinede çözümü buldun mu tamamdır bebeğin odası on numara olur oraya git tabi değişiklik olur sanada
Evet teyzeleri iste 25+6 haftalık halimiz.
Oglum ve ben =)
( Nedense bugun kendimi cok guzel hissediyorum :26: )
Eki Görüntüle 280045
Oglum ve ben =)
Eki Görüntüle 280045
Totoşunu kaşı kızzzzzz
Maşallahın var evet...
Harikasın...
Günaydın balım...
Oglum ve ben =)
Eki Görüntüle 280045
evet aynen.
bir de gündüzden de gergindim ben,başka sebeplerden.
içim bi tuhaf, acayip bi akşam geçirdim...
Kullan canım, tekrar geçmiş olsun.
Bize de dün akşam bir arkadaşım gelmek istedi. Kendisi de 8 haftalık hamile.Bir de küçük oğlu var.
Ben de keyfim olmamasına rağmen buyur ettim. Geldiler.
Oğlu ağır grip, ayakta duramıyor bizde de hep yattı. Yanaklar pancar gibi.
Zaten hafta içi ve 7 aylık hamile kadının evine teklifsiz gelinmesine kızdım, bir de oğlan o halde.
Neden getiriyorsun hasta çocuğunu. Eşimin yanına filan da yaklaştırmadım çocuğu, ondan ona eşimden bana geçer diye, ama bilmiyorum.
İnşallah bulaşmamıştır.
Kızlar herkese Günaydın.....
Hastalara gecmis olsun...
Oglum ve ben =)
Eki Görüntüle 280045
iyiyim cnm sen nasılsın nerde diyorum ya memur değiliz ki biz özel sektör malum resmi muhasebeyiz sözde ama iş resmiyete gelince tatil filan yok alıcağın olsun baba insan kızına tatil verir bariNasılsın canım?
Sende yarım gün mü çalışıyorsun bugün?
Camasır makinasını cıkartmadan da sıgdırdık esyaları odaya :)
dün nazom sağolsun geldi burda tıp merkezi var oraya götürdü ama doktor yoktu belki iyi olurum dedim ama eşim akşam geldi sen çok kötüsün ateşin falan olur diye götürdü artık hastaneler akşamlarıda polikinik yapıyomuş bu çok iyi olmuş. arkadaşlarınızda çok düşüncesizmiş yahu hasta çocukla hamile kadının yanına gelmek rahatsız edici durum bağışıklık sistemi hamilelikte düştüğü için her tür mikrobu kolaylıkla alıyosun inşallah sana geçmez gerçekten çok zorkendine yinede dikkat et gerekirse şu havalarda kimseyle görüşmeyecen
Oglum ve ben =)
Eki Görüntüle 280045
ayy yelizcim maşallah pek güzel çıkmışsınız ana-oğul
günaydın kızlar nasılsınız ben sabaha kadar nöbet tuttum akşamda hastaneye gittim antibiyotik verdi mecburen kullanacağım kötüyüm yani
Tatlım ben eskısı kadar sık gıremıyorum foruma.İnternete pek girmiyorum 3-4 gundur. Dun yazmıstım ama kimse gormedi sanırım.
İltahap cıkmıstı kanımda ve idrarımda antibiyotik gecirmedi doktor fitil verdi sonunda.
Simdi gecti sayılır bazen vajinamda yanma ve kasıntı yapıyo ama eskisi kadar degil idare ediyorum.
Boyle iste =)
Senden naber nasıl gidiyor?
Leader'im canım dun gosterdim esime de kaynanamlara da mobilyayı. Begendiler guzel dediler.
Artık bayramdan sonra gidip bakarız sanırım. Eger icimize sinerse aldırmayı dusunuyorum.
Bu arada kızlar bayramda esimle eger kısmet olursa Nevsehire gidicem. Yolcu goturucek esim yanında ben de gidicem. Bir sıkıntı yasamam diye tahmin ediyorum. Zaten internetten baktıgım kadarıyla uzun yolculugun bebege bir zararı olmadıgını sadece annede rahatsızlık yarattıgını agrı kramp olusabilecegini yazıyor. O sıkıntılara da katlanırız artık. Allah vermesin yolda bir sorun oldugu zaman zaten otobusu kullanan esim o yuzden sıkıntı yasamayız diye dusunuyorum
Oglum ve ben =)
Eki Görüntüle 280045
Nasılsın canım?
Sende yarım gün mü çalışıyorsun bugün?
Bende bende:))))
Canım iyiyim...
Büyüyen karnın mı rahatsız ediyor?
Miden yukarı çıktı yemek mi sorun?
güzelsin zaten sen. bizim küçük saf kardeşimizsin.
vayyyy süper o saman bu arada yaaa süper çıkmışın fotoda benim göbüş ne durumda bilemiyorum ama dün akşam sonunda babamız bir tepik yedi oğlundan halay çekti resmen mutluluktan sonunda oynadı oğlum babasına die
Çok tatlısın bence de maşallah
Benim oglan bayadır babasına tepki vermiyor gecen ay her gece hissediyordu ama artık hissetmiyo babasına kustu herhalde:)
günaydın hoşgeldin geçmişolsunu üstüme alınıp teşekkür ettim canım
Şeker sonucun nasıl çıktı canım?
Tatlım ben eskısı kadar sık gıremıyorum foruma.
Gırsem de gecmıse bakmıyorum.
Islerım yogun bu aralar.
Gercı ıse odaklanınca hep yogun oluyor ya.
Gecmıs olsun, ınsallah daha ıyı olursun.
Yolda ayaklarını uzatırsın bol bol, ımkanın varsa, cok zorlamaz senı Allah ın ıznıyle.
Guzelsın de ondan
Gecmıs olsun canım.
Neyın var?
Oglum ve ben =)
Eki Görüntüle 280045
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?