2012 Şubat Anneleri

:( biz kolay kolay atlatamayacaz bu olayı sanırım.

Evet babuş, zor olacak...Çok etkilendik.Dün üstümden kamyon geçmiş gibi oldum...
İnşallah bir mucize olur....

dengesiz. dengesiz ve bencil insan modeli. ı ıhhh kendini son derece beğenmiş insanları sevmediğim gibi bu modele de tahammülüm yoktur. bı daha alma içeri babuş yokuz evde dıye bağır içerden :)

Bencil bencil. Diyor ki ne zamandır ayağa kalkacak halim yoktu, bugün kendimi oturacak gibi hissettim hemen geldim :)
E güzel sen oturacak gibisin de ben oturacak gibi miyim bakalım :)

Günaydın canım...Alın tabii ki tatlım... gecmis olsun, aman diyim dikkat et kendine, bogaz agrisi icin limonsuyuna tuz atıp gargara yapmak bana cok iyi gelir, aklında olsun, acil sifalar olsun...

onu bilmiyodum yapayım sabah kalktım birsürü meyve sıktım içtim limonuda yapayım pikecim polat soyadınmı senin?

Günaydın kızlarrr ben geldimm.. :16: umarım bugün herkes iyidir..Valla ben bu son bi haftadır o kadar çok yiyorum ki kendimi bidon gibi hissediyorum şuan :27: Geceleri zaten uyuyamıyorum.Sanırım dün kohogula ya çok üzüldüm.Bugun çok üzgünmüşüm gibi hissediyorum kendimi ve sanki benim bebeğime de bişey olucakmış gibi:50:

Allah nazarlardan saklasın ikinizi :nazar: maşallahhhh

Gunaydın canım. Allah razı olsun :16:

yok yok mide yanması değil bu. bu bambaşka bişi. bu bambaşka bi boyut artık. resmen level atladı ya....

yanma ile birlikte sıkışma ve direk boğazı alev sarması hastalığı bu.

Allah razı olsun canım insallah tez zamanda gecer sıkıntılarım.

Tesekkur ederim o senin guzelligin elefera'm :16:

Yirim kız seni :16:

Cumlemızden Rabbım razı olsun.
Ve hıc bırımızı darda koymadan, saglıkla bebeklerımızı kucagımıza almayı nasıp metsın.

teşekkür ederim canım tonsilit olmuşum birde sabah kalktım burnumda akıyor kış hastalıkları işte:2::2:

Gecmıs olsun canım.
Sut ıcersen , bagısıklık dırencın de artar.
ınsallah cabucak ıyılesırsın.

Son düzenleme:
yok yok mide yanması değil bu. bu bambaşka bişi. bu bambaşka bi boyut artık. resmen level atladı ya....

o miğde yanmasının son boyutlarını bende yaşayan biri olaraktan tek iyi gelen şeyi buldum kendime inşallah sendede faydası olur SODA şiddetle öneririm

:( biz kolay kolay atlatamayacaz bu olayı sanırım.

dengesiz. dengesiz ve bencil insan modeli. ı ıhhh kendini son derece beğenmiş insanları sevmediğim gibi bu modele de tahammülüm yoktur. bı daha alma içeri babuş yokuz evde dıye bağır içerden :)

günaydın naifella...

Günaydın sekercim..... dün yazdıklarımı gördün mü?

(inan bende düsüncesiz insanlara kızıyorum.. gercekten hamile kadının yanına hasta cocuk getirmek apayrı bir boyut... hani mecbursundur anlarımda, böyle sırf keyfi olması tam bencillik iste...)

Evet babuş, zor olacak...Çok etkilendik.Dün üstümden kamyon geçmiş gibi oldum...
İnşallah bir mucize olur....

Bencil bencil. Diyor ki ne zamandır ayağa kalkacak halim yoktu, bugün kendimi oturacak gibi hissettim hemen geldim :)
E güzel sen oturacak gibisin de ben oturacak gibi miyim bakalım :)

ahahahahhahahaah. şaka gibiymiş o. kendimi oturacak gibi hissettim geldim ni demek ya. valla akşamları yemekten sonra kanuni çıkıp gelse kapıya oralı olmam. misafir falan buyur etmıyorum zaten. edemıyorum. halim yok bedenim ağırlaşmış hantallaşmışım sabahın 6.30unda kalkıp yarım saat yol gıdıyorum bı de misafir ağırlıcam. olduuuuu işim olmaz.

Günaydın sekercim..... dün yazdıklarımı gördün mü?

(inan bende düsüncesiz insanlara kızıyorum.. gercekten hamile kadının yanına hasta cocuk getirmek apayrı bir boyut... hani mecbursundur anlarımda, böyle sırf keyfi olması tam bencillik iste...)

görmedim hayırdır bişi mi oldu? bende eskiyi okumak gibi bi alışkanlık yok kaçırmışım :26: kötü bişey yoktur umarım?

offf ne feci bir yanmadır bu habire su içiyorum alsın boğazımın alevini die tutuşuyorummm nie ki bu yanmanın seebi acep?

görmedim hayırdır bişi mi oldu? bende eskiyi okumak gibi bi alışkanlık yok kaçırmışım :26: kötü bişey yoktur umarım?

insallah yoktur tatlım.. benimde amniyo suyu fazlaymıs ama dün seker ve idrar testi iyi cıkınca biraz daha rahatladım gibi bide galiba öyle cok fazla diilmis, biraz fazlaymıs insallah normale döner...

daha sık takip edicek artık... böyle durumlar..

buarada gecmisi bende tam okumadım simdi okumayada korktum birden ya.....

arkadaslar aynen benimde bambaska boyutlarda mide problemi yasıyorum... böyle alevler, zehirler gibi tövbe tövbe...
doktor günde 7 kez'e kadar Rennie tablet/surup alabilecegimi söyledi.. ben pek icmemeye calısıyorum dedigimde de kızdı biraz cünkü (Allah korusun) iceride kanamaya bile sebep olabilirmis bu yanmalar...

birde bir arkadasım suya biraz elma sirkesi damlatıp icmek iyi geliyor demisti denemedim daha..
soda icmekte iyi geliyor ama 5-10 dakkalıgına......

kızlar mide yanmasından çok çekmiş ve hala çekmekte olan biri olarak ben artık şurup ve ilaç kullanıyorum. gaviscon şurup ve pulcet hap. bebeğe hiçbir zararı olmadığını söyledi doktorum yani hamilelik kategorisine giren ilaçlardanmış. beni soda vs. kesmiyor artık. birde en az 6 öğün beslenmek kesinlikle ağır birşey yememek gibi. geçen sabah mecbur kaldım 2 pohaça yedim kahvaltıda resmen midem boğazım o asit öldüm öldüm dirildim resmen.

insallah yoktur tatlım.. benimde amniyo suyu fazlaymıs ama dün seker ve idrar testi iyi cıkınca biraz daha rahatladım gibi bide galiba öyle cok fazla diilmis, biraz fazlaymıs insallah normale döner...

daha sık takip edicek artık... böyle durumlar..

buarada gecmisi bende tam okumadım simdi okumayada korktum birden ya.....

yok okumamışım. biraz fazla olunca da mı sorun oluyormuş? hey Allah'ım ya bizim annelerimiz bizi nasıl sağlıklı doğurmuş aklım almıyor. kalbimizi bile huniyle dinliyolarmış ya o zamanlar. resmen öylesine doğmuşuz sağlıklı sağlıklı.

ya varya ben bi kez daha anladım ki hamile kalmak, bebeğin sağlıkla dünyaya gelmesi resmen mucize. bu kesinlikle rastlantısal olaylar sonucu olabilecek bişey değil. bu resmen çok büyük bi gücün kudreti, ki ben kendisine rabbim diyorum.

vay anasına arkadaş dengeye bak ya... az oldu mu kötü fazla oldu mu da kötü yani he?

gel de inanma!

Son düzenleme:
kızlar mide yanmasından çok çekmiş ve hala çekmekte olan biri olarak ben artık şurup ve ilaç kullanıyorum. gaviscon şurup ve pulcet hap. bebeğe hiçbir zararı olmadığını söyledi doktorum yani hamilelik kategorisine giren ilaçlardanmış. beni soda vs. kesmiyor artık. birde en az 6 öğün beslenmek kesinlikle ağır birşey yememek gibi. geçen sabah mecbur kaldım 2 pohaça yedim kahvaltıda resmen midem boğazım o asit öldüm öldüm dirildim resmen.

sodanın benim midemi rahatlattığı zamanları bende geride bıraktıjm artık. başından beri gavisgon da kullanıyorum. ama ona da alıştı meret. içtiğim an 10 dakika rahatım sonra tekrar başlıyor. öff öfff...

bu sabah ben de poğaça yemek zorunda kaldım ölüyorum :(

sodanın benim midemi rahatlattığı zamanları bende geride bıraktıjm artık. başından beri gavisgon da kullanıyorum. ama ona da alıştı meret. içtiğim an 10 dakika rahatım sonra tekrar başlıyor. öff öfff...

bu sabah ben de poğaça yemek zorunda kaldım ölüyorum :(

Back
X