- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #35.941
bende 11 kasımda doktora gitcem sorcam o saman fena halde yanıyorum ya kezzap dökmüşler yemek boruma sankiarkadaslar aynen benimde bambaska boyutlarda mide problemi yasıyorum... böyle alevler, zehirler gibi tövbe tövbe...
doktor günde 7 kez'e kadar Rennie tablet/surup alabilecegimi söyledi.. ben pek icmemeye calısıyorum dedigimde de kızdı biraz cünkü (Allah korusun) iceride kanamaya bile sebep olabilirmis bu yanmalar...
birde bir arkadasım suya biraz elma sirkesi damlatıp icmek iyi geliyor demisti denemedim daha..
soda icmekte iyi geliyor ama 5-10 dakkalıgına......
kızlar mide yanmasından çok çekmiş ve hala çekmekte olan biri olarak ben artık şurup ve ilaç kullanıyorum. gaviscon şurup ve pulcet hap. bebeğe hiçbir zararı olmadığını söyledi doktorum yani hamilelik kategorisine giren ilaçlardanmış. beni soda vs. kesmiyor artık. birde en az 6 öğün beslenmek kesinlikle ağır birşey yememek gibi. geçen sabah mecbur kaldım 2 pohaça yedim kahvaltıda resmen midem boğazım o asit öldüm öldüm dirildim resmen.
günayyydın kızlarrrrrrdünn aksamm esime cene yetiştiripp koltuga yatmaya calısıodum aynı anda.. böle geri gerii yyatıcaktım hesaptaa.. amaa ben ölee geri gerii yatmaya calısrkenn göbekk deligiminn üst kısmıı top kiminn dısarı cıktıı anammm o kadann korktum kii kendi görüntümden.. elliyorum tas gibi.. baya avcumun içine geldi yani.. bagıra bagıra ayaga kalktımm aynı anda kuzu da tepiklemeye basladıı.. kocişte bu gece bana yaklasır diyodum emme o manzaradann sonraa bi ac gün ellemez benii sanırsammm kardes oluciz gitgell
yok okumamışım. biraz fazla olunca da mı sorun oluyormuş? hey Allah'ım ya bizim annelerimiz bizi nasıl sağlıklı doğurmuş aklım almıyor. kalbimizi bile huniyle dinliyolarmış ya o zamanlar. resmen öylesine doğmuşuz sağlıklı sağlıklı.
ya varya ben bi kez daha anladım ki hamile kalmak, bebeğin sağlıkla dünyaya gelemsi resmen mucize. bu kesinlikle bi rastlantısal olaylar sonucu olabilecek bişey değil. bu resmen çok büyük b gücün kudreti. ki ben kendisine rabbim diyorum.
vay anasına arkadaş dengeye bak ya... az oldu mu kötü fazla oldu mu da kötü yani he?
inanırmısın dün aynı seyleri düsündüm bende... nasıl bir denge? :26: nasıl bir mucize?:26:
OYle canım bende Rabbime sükredip ona sığınıyorum... Allah cümlemiz icin hayırlısını versin, saglıklı evladları saglikla dogurmayı / büyütmeyi nasip etsin insallah..........
hamd olsun iyi cıktı bblau'cum sana mavis mi desem acaba?:26: dersem bil ki sensin ehehe
enfeksiyonda yokmus... ama iste artık daha sık takip edicekmis... mesela haftaya cuma gene gidicemm kontrole... insallah bisey yoktur tabii...
canım sen randevuyu ayarlayabildin mi tsh kontrolu icin?
süper bişi süper bizimkilerde o kadar minicik olcak bizlerde vercz bakalım kimlerin eline gitcek bebeklerimiz
maşallah sağlıkla al kucağına inşallah
scream bunu cokk begendiiiii...
allah yardımcısı olsun inşallah böyle birşey asla olmaz sıkıca tutunur yavrusu ona(iyikide öğrenmemişim dün zaten canım çok sıkkındı boş yere ağlayıp durdum herşeye birde bunu bilseydim hiç susmazdım sanırım..kız sorma bıdı bıdı ayakları olmuş pamuk gibiydi sonra,ayak parmaklarını saydı baktı 10 tane el parmaklarına geçti sağ elini saydı sol eline geçerken elini ağzına gir götürdü teyzesi 2 parmağını attı ağzına nasıl güldürdü hepimizi sanki saymayın parmaklarımı der gibi bu arada tuğbam 25 cm 330 gr dedi doktor azelya ve diğer kızlar iyi dedi ama en yakın sensin bana sence nasıl boyu kilosu??
günaydın kızlar nasılsınız ben sabaha kadar nöbet tuttum akşamda hastaneye gittim antibiyotik verdi mecburen kullanacağım kötüyüm yani
İltahap cıkmıstı kanımda ve idrarımda antibiyotik gecirmedi doktor fitil verdi sonunda.
Simdi gecti sayılır bazen vajinamda yanma ve kasıntı yapıyo ama eskisi kadar degil idare ediyorum.
Boyle iste =)
Evet teyzeleri iste 25+6 haftalık halimiz.
Oglum ve ben =)
( Nedense bugun kendimi cok guzel hissediyorum :26: )
Eki Görüntüle 280045
kızlar sizdeki gidişatı iyi görmüyorum... aklınıza mı vurdu yaa? :) bu arada geri geri gitme allah korusun düşersin falan. :26:
kızlar sizdeki gidişatı iyi görmüyorum... aklınıza mı vurdu yaa? :) bu arada geri geri gitme allah korusun düşersin falan. :26:
ya bunu okurken ağzımı bulamayıp nesquikli sütün yarınısın üstüme pantalonuma oturduğum koltuğa döktüm
Allahtan ılıktı
bilemiyorummmmmmyok cnmm ellerim koltuktaydıı.. ama yinede keske kociş görmeseydi.. napıyonn yaff didi,, sonrada ne cıkmıss ordan öle yaratık gibi didii töbe töbee didi
günayyydın kızlarrrrrrdünn aksamm esime cene yetiştiripp koltuga yatmaya calısıodum aynı anda.. böle geri gerii yyatıcaktım hesaptaa.. amaa ben ölee geri gerii yatmaya calısrkenn göbekk deligiminn üst kısmıı top kiminn dısarı cıktıı anammm o kadann korktum kii kendi görüntümden.. elliyorum tas gibi.. baya avcumun içine geldi yani.. bagıra bagıra ayaga kalktımm aynı anda kuzu da tepiklemeye basladıı.. kocişte bu gece bana yaklasır diyodum emme o manzaradann sonraa bi ac gün ellemez benii sanırsammm kardes oluciz gitgell
niden?? :)
bilmiyorum niden
bu arada herkes devam etmek istiyo galiba
bizde tam tersi eşim atladı atlıcak
ben de tık yok riske atamam kusura bakmasın
tövbe tövbe. kim biri de yavrusuna benim çirkin oğlum diyodu. demeyin öyle şeyler çocuklara. bi ara ben mide yanmalarım için saçlı olucak diyenlere "ay bu yanmaya kaptan mağara adamı olucak zaar" diyodum da annem bu yaşta ağzımın ortasına delik açıyordu az daha.
kızlaaarrrrr show da idriss ali vaaarrrrrrrrrr
neyse ben çıkıyorum kızlar. 2. doz tetoş aşımı yaptırayım da kurtulayım şu işten de. öpüyorum sizi.
belki öğleden sonra burda olurum. ütümü falan yapabilirsem tabisi:)))
işte ben de sendenim:))) o yüzden korkuyorum bizim kızlardan. hormonlar tavan yaptı hatunlarda: ayyy kaçtım ben neyse. siyuuuuuuuuuuuu sun.
Tatlım çok sevindim, inşallah başka bir şey de çıkmayacak Rabbimin izniyle.
Benim şöyle oldu: Pazartesi günü tsh 4 çıkınca ben devlet hastanesinde çalışan bir arkadaşımdan rica ettim bana tsh,t3,t4 ve antikor testlerini yazdırmasını.
Devlet hastanesi tam teşekküllü sonuçta, makinaları, lab.ı daha iyi. O da yazdırmış sağolsun. (Değerimi 4 bulan hastaneyi söylediğimde de amans en ne yaptın ne işin var o hastane hiç iyi değildir ki,sakın güvenme dedi.)
Neyse Çarşamba sabah testlerim tekrarlandı tsh 2,26 çıktı, T3 ve T4 de normal. Antikorlardan biri negatif, biri pozitif.
2 kasıma randevum vardı zaten. Biraz öne alınamaz mı diye aradığımda doktorla da görüştüm. Doktor bana değerlerimi, tahlil sonuçlarımı sordu.
Antikorlardan biri pozitifleşmiş olsa bile tshın bu değeri için tedavi vermeyeceğini, zaten bebek organ gelişimini tamamladığı için sorun yaşamayacağımı gelmeme gerek olmadığını söyledi.
Tsh günlük dalgalanmaz, bir önceki tahlilin 4 çıkmasının sebebi lab. Makinalarındaki farktan, sen son tahlilini dikkate al, 2 ay sonra tekrar baktıralım tahlillere dedi.
Eğer ilaç verirsem bu sefer de hipertiroidik bir durum çıkar dedi.
Kendi kadın doğum doktorumu arayıp durumu bildirdim o aynen şöyle bir cümle kurdu: Ehhhh yaaaaannnniii o da yanlış bir bakış açısı değil, ilaç vermek de yanlış değil aslında, her doktorun kendi tarzı var O zaman bir ay sonra tekrar baktıralım takipte kalalım.
Doktorum böyle tam kanaat etmemiş bir tavır sergileyip, arada konuşunca bende eğer siz kani değilseniz başka doktora gideyim yada takip eden doktorumu ilaç vermesi için ikna edeyim dedim, yok dedi bu kez de.
Ben de bir ay sonra tekrar yaptırıcam tahlilleri, tedbiren şimdiden randevumu da aldım, eğer yüksek çıkarsa giderim
Annelik sorumluluğu ne zormuş. İnsan ne karar vereceğini şaşıyor, hangisi daha iyi bilemiyor
Durum bu ama için az da olsa huzursuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?