2012 Şubat Anneleri

günayyydın kızlarrrrrr dünn aksamm esime cene yetiştiripp koltuga yatmaya calısıodum aynı anda.. böle geri gerii yyatıcaktım hesaptaa.. amaa ben ölee geri gerii yatmaya calısrkenn göbekk deligiminn üst kısmıı top kiminn dısarı cıktıı anammm o kadann korktum kii kendi görüntümden.. elliyorum tas gibi.. baya avcumun içine geldi yani.. bagıra bagıra ayaga kalktımm aynı anda kuzu da tepiklemeye basladıı.. kocişte bu gece bana yaklasır diyodum emme o manzaradann sonraa bi ac gün ellemez benii sanırsammm kardes oluciz gitgell

bende 11 kasımda doktora gitcem sorcam o saman fena halde yanıyorum ya kezzap dökmüşler yemek boruma sanki

aynen ya hiç bişi yememem mi lazım zaten devamlı ara öğün yiyorum midem hiç boş değil

kızlar sizdeki gidişatı iyi görmüyorum... aklınıza mı vurdu yaa? :) bu arada geri geri gitme allah korusun düşersin falan. :26:

Son düzenleme:

inanırmısın dün aynı seyleri düsündüm bende... nasıl bir denge? :26: nasıl bir mucize?:26:

OYle canım bende Rabbime sükredip ona sığınıyorum... Allah cümlemiz icin hayırlısını versin, saglıklı evladları saglikla dogurmayı / büyütmeyi nasip etsin insallah..........

çok içten bi inşallah...
ve yine çok içten bi amin.

Tatlım çok sevindim, inşallah başka bir şey de çıkmayacak Rabbimin izniyle.
Benim şöyle oldu: Pazartesi günü tsh 4 çıkınca ben devlet hastanesinde çalışan bir arkadaşımdan rica ettim bana tsh,t3,t4 ve antikor testlerini yazdırmasını.
Devlet hastanesi tam teşekküllü sonuçta, makinaları, lab.ı daha iyi. O da yazdırmış sağolsun. (Değerimi 4 bulan hastaneyi söylediğimde de “amans en ne yaptın ne işin var o hastane hiç iyi değildir ki,sakın güvenme” dedi.)
Neyse Çarşamba sabah testlerim tekrarlandı tsh 2,26 çıktı, T3 ve T4 de normal. Antikorlardan biri negatif, biri pozitif.
2 kasıma randevum vardı zaten. Biraz öne alınamaz mı diye aradığımda doktorla da görüştüm. Doktor bana değerlerimi, tahlil sonuçlarımı sordu.
Antikorlardan biri pozitifleşmiş olsa bile tsh’ın bu değeri için tedavi vermeyeceğini, zaten bebek organ gelişimini tamamladığı için sorun yaşamayacağımı gelmeme gerek olmadığını söyledi.
Tsh günlük dalgalanmaz, bir önceki tahlilin 4 çıkmasının sebebi lab. Makinalarındaki farktan, sen son tahlilini dikkate al, 2 ay sonra tekrar baktıralım tahlillere dedi.
Eğer ilaç verirsem bu sefer de hipertiroidik bir durum çıkar dedi.
Kendi kadın doğum doktorumu arayıp durumu bildirdim o aynen şöyle bir cümle kurdu: “Ehhhh yaaaaannnniii o da yanlış bir bakış açısı değil, ilaç vermek de yanlış değil aslında, her doktorun kendi tarzı var…O zaman bir ay sonra tekrar baktıralım takipte kalalım.”
Doktorum böyle tam kanaat etmemiş bir tavır sergileyip, arada konuşunca bende eğer siz kani değilseniz başka doktora gideyim yada takip eden doktorumu ilaç vermesi için ikna edeyim dedim, yok dedi bu kez de.
Ben de bir ay sonra tekrar yaptırıcam tahlilleri, tedbiren şimdiden randevumu da aldım, eğer yüksek çıkarsa giderim…
Annelik sorumluluğu ne zormuş. İnsan ne karar vereceğini şaşıyor, hangisi daha iyi bilemiyor…
Durum bu ama için az da olsa huzursuz.

yemek yedikten sonra en az 3 saat filan uyumuyorum. ve 7 den sonra yemek yememeye çalışyorum. doktor bana bir liste verdi 19:00 akşam yemeği 22:00 da 1 porsiyon meyve veya 1 bardak süt bunun dışında birşey yenmemeli yazmış

süper bişi süper bizimkilerde o kadar minicik olcak bizlerde vercz bakalım kimlerin eline gitcek bebeklerimiz
maşallah sağlıkla al kucağına inşallah

Amin canım cümlemiz inşallah

scream bunu cokk begendiiiii...

maşallah bebeğine

günaydın kızlar nasılsınız ben sabaha kadar nöbet tuttum akşamda hastaneye gittim antibiyotik verdi mecburen kullanacağım kötüyüm yani

geçmiş olsun

İltahap cıkmıstı kanımda ve idrarımda antibiyotik gecirmedi doktor fitil verdi sonunda.
Simdi gecti sayılır bazen vajinamda yanma ve kasıntı yapıyo ama eskisi kadar degil idare ediyorum.
Boyle iste =)

geçmiş olsun canım sana da

Evet teyzeleri iste 25+6 haftalık halimiz.

Oglum ve ben =)

( Nedense bugun kendimi cok guzel hissediyorum :26: )

Eki Görüntüle 280045

sen kaç yaşındasın ya 15 mi ve çok güzelsinnn

kızlar sizdeki gidişatı iyi görmüyorum... aklınıza mı vurdu yaa? :) bu arada geri geri gitme allah korusun düşersin falan. :26:

ya bunu okurken ağzımı bulamayıp nesquikli sütün yarınısın üstüme pantalonuma oturduğum koltuğa döktüm
Allahtan ılıktı

bilemiyorummmmmm yok cnmm ellerim koltuktaydıı.. ama yinede keske kociş görmeseydi.. napıyonn yaff didi,, sonrada ne cıkmıss ordan öle yaratık gibi didii töbe töbee didi

ya bunu okurken ağzımı bulamayıp nesquikli sütün yarınısın üstüme pantalonuma oturduğum koltuğa döktüm
Allahtan ılıktı

niden?? :)

bilemiyorummmmmm yok cnmm ellerim koltuktaydıı.. ama yinede keske kociş görmeseydi.. napıyonn yaff didi,, sonrada ne cıkmıss ordan öle yaratık gibi didii töbe töbee didi

tövbe tövbe. kim biri de yavrusuna benim çirkin oğlum diyodu. demeyin öyle şeyler çocuklara. bi ara ben mide yanmalarım için saçlı olucak diyenlere "ay bu yanmaya kaptan mağara adamı olucak zaar" diyodum da annem bu yaşta ağzımın ortasına delik açıyordu az daha.

günaydın dünür bizim sıpalar fena yaaa ben bunu çözdüm daracık alanda ne yapıyolar anlamış değilim

neyse ben çıkıyorum kızlar. 2. doz tetoş aşımı yaptırayım da kurtulayım şu işten de. öpüyorum sizi.

belki öğleden sonra burda olurum. ütümü falan yapabilirsem tabisi:)))

bilmiyorum niden

bu arada herkes devam etmek istiyo galiba
bizde tam tersi eşim atladı atlıcak
ben de tık yok riske atamam kusura bakmasın

işte ben de sendenim:))) o yüzden korkuyorum bizim kızlardan. hormonlar tavan yaptı hatunlarda: ayyy kaçtım ben neyse. siyuuuuuuuuuuuu sun.

bendim o çirkin oğlum diyen uzaylı bile dedim oğluma töbe töbe nazar değmesin die bir tabir vardır ya çirkin seni die severler bebekleri benimkide o hesap dünyanın en çirkin bebeğide olsa o benim için en yakışlıklısıdır.Lahanam maşallah diyelim severkene aneaaam kız siizn doğumlar hep peş peşe şubat başı bişi kalmadı size 13hafta bişi var bana daha 17 hafta var ay sonunda hamile kalınca böle oldu aneammmm günler yaklaşştıkca içim ürperiyor nasıl doğurcam die :18:

neyse ben çıkıyorum kızlar. 2. doz tetoş aşımı yaptırayım da kurtulayım şu işten de. öpüyorum sizi.

belki öğleden sonra burda olurum. ütümü falan yapabilirsem tabisi:)))

geçmiş olsun canım :80:

işte ben de sendenim:))) o yüzden korkuyorum bizim kızlardan. hormonlar tavan yaptı hatunlarda: ayyy kaçtım ben neyse. siyuuuuuuuuuuuu sun.

benim zaten hiç bi zaman tavan yapmadığı için olsa da olur olmasa da

Tatlım cokk sevindim sonucta gayet güzel gelismis hersey... TSh da normal cıkmıs... Bu yanlıs ölcme sorunu malesef olabiliyor, hatta böyle durumlarda benim aklıma ilk gelen hep ya yanlıs bakmıslarsa oluyor....

insallah bir sorun cıkmaz tatlım... kalbini ferah tut, ama randevvunuda almıssın iste kontrolunude yapar daha rahatlırsın insallah....

Kızlar size danışacağım bir konu var.
Benim süt izinlerini toplu kullanma şansım var. yani ilk 6 ay günde 3 saatleri, ikinci 6 ay günde 1,5 saatleri toplayınca sanırım 55 gün filan ediyor.
Yada ilk 6 ay haftada 2 gün, ikinci altı ay haftada 1 gün de kullanabilirim.
Sizce hangisini seçeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…