- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #35.881
napayım işte aslıcım geçmişte pek iyi bişi olmadı bence bilgin olmaması daha iyi benimde aynı şekilde geçmişte çok sinirlemiz bozuktu bir arkadaş koagula bebeğini heran kaybedebilirmiş hepimiz bundan çok etkilendik
asyanın kemiklerini yirim ben kurban olsunlar onu verene
günaydın kızlar...
ben dünkü durumdan çok etkilendimtüm gece rüyamda bebeğimi kaybettiğimi ve o tarzda değişik, korkunç , sıkıcı rüyalar gördüm.
tüm gece inleyip durmuşum eşim sabah öyle dedi(
Günaydın kızlar...
Günaydın eleferam...
Canını sıkma listeyi yapmak zorunda değilsin canım...
Sen buradaki kişilere yardımcı olmak için bunu yaptın..
Görevin değil yani..
Umarım iyisindir...
günaydın yelizim sanada hayırlı cumalar naptın kız ikna ettin mi dünkü takımı aldırmaya??
günaydın cnm
al bendende o kadar uykusuzluktan gözlerim kapanıyor kendi derdimi unuttum dünkü olay beni içten yaraladı
haklısın çok haklısın orası apayrı bir dünya belkide kendini başka bir ülkede gibi hissediyosun allah kolaylık versin aynı durumu yaşasaydım ne olurdu bilmiyorum nasıl bir beyin yıkamadır okuldaki küçük bebelere bile bunu aşılıyolar yazıktır günahtır yaaa
Günaydın kızlar; bugünün yarım gün olmasının verdiği neşeyle işe geldim:)
umarım herkesin keyfi, sağlığı yerindedir.
günaydın cnm resmi tatil bizim neyimize babamızın iş yerindeyiz sözde şurda ama cumartesi bile çalışıcam puffffffresmi muhasebeyiz sözde
allah yardımcısı olsun inşallah böyle birşey asla olmaz sıkıca tutunur yavrusu ona(iyikide öğrenmemişim dün zaten canım çok sıkkındı boş yere ağlayıp durdum herşeye birde bunu bilseydim hiç susmazdım sanırım..kız sorma bıdı bıdı ayakları olmuş pamuk gibiydi sonra,ayak parmaklarını saydı baktı 10 tane el parmaklarına geçti sağ elini saydı sol eline geçerken elini ağzına gir götürdü teyzesi 2 parmağını attı ağzına nasıl güldürdü hepimizi sanki saymayın parmaklarımı der gibi bu arada tuğbam 25 cm 330 gr dedi doktor azelya ve diğer kızlar iyi dedi ama en yakın sensin bana sence nasıl boyu kilosu??
Günaydın canım...
Aynen tüm gece karışık rüyalar gördüm, zaten gider gitmez eşime de anlattım, o da yazık benle birlikte etkilendi,üzüldü.
Her an dilimizde "Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın." duası..
Rabbim, şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine arkadaşımızdan da rahmetini esirgemesin.
Dualarımızda tutalım biz de arkadaşımızı.
tam gittiğin haftayı söyle bana tatlım ben 20+4 gittim benimde oğlum 25cm 387grdı banada az gelmişti ama araştırdım değilmiş cnm ama haftasına göre boyu 3 cm önde 6 günde sata göre önden gidiyor dedi doktorum
ben 3,5kg 53-54 cm bebek bekliyorum dedi bana yani ideal kgda fakat boy uzun olacakmış napalım nasippp kısmet herkesin bebeği tosuncuk olcak değil ya seninkide kız minyon olcak erkeğe göre normal güselim korkma
hakikaten ya geçirdiğim en stresli gecelerden biriydi. bol bol kuran okuyup içimi rahatlatmaya çalıştım . sonra çocuk bi saat oynamadı o'na taktım. eşim "kuran dinleyince rahatlamıştır çocuk, az sakin ol" dese de psikopata bağlandım resmen.
valla insanoğlu her acıya dayanıyor hepsini biraz daha makul karşılıyor da evlat bi başka oluyor. (muş)
Gunaydın Dunyam.
Sana da hayırlı cumalar.
Nerelerdesın kac gundur?
günaydın kızlar nasılsınız ben sabaha kadar nöbet tuttum akşamda hastaneye gittim antibiyotik verdi mecburen kullanacağım kötüyüm yani
Canım ben şunu anladım inan gebeliğini sıfır sorun ile güllük gülistanlık geçiren yok.
Kiminin şekeri çıktı, kiminin tansiyonu, kiminin tiroiti, kiminin hepsi birden mesela ben
Bazılarımızın suyu azaldı, bazılarımızın karaciğer fonsksiyonları tuhaflaştı, kanaması olanımız oldu.
Hamilelik metabolik bir yük doktorumun da dediği gibi, bir bedende iki can hayat idame ettirmeye çalışıyor, haliyle beden de zorlanıyor.
Olacak bunlar ve geçecek Rabbimin izniyle, bizler de sağlıkla alacağız kucağımıza yavrularımızı inşallah
maşallah cnm benim şükür onları verenlere manken gibin hatun geliyorrr enes ali kaçırmasın kızınıaynı gitmişiz demekki benimde 20+5 di gittiğim gün tam..neyse artık yaa napalım az yuları az aşağı sağlıklı olsunlarda doğduktan sonra alırlar kg.yaa ben eskiden kızardım kg takip eden annelere meğersem daha karnındayken başlıyormuş kaygısı:))valla anne olmadan bilinemiyormuş bir çok şey..benimde kızıma doktor amcası uzun bacaklı afet olacak dedi:))))hayatım şükürler olsunnnn onu veren rabbime gerçektende
İnternete pek girmiyorum 3-4 gundur. Dun yazmıstım ama kimse gormedi sanırım.
İltahap cıkmıstı kanımda ve idrarımda antibiyotik gecirmedi doktor fitil verdi sonunda.
Simdi gecti sayılır bazen vajinamda yanma ve kasıntı yapıyo ama eskisi kadar degil idare ediyorum.
Boyle iste =)
Senden naber nasıl gidiyor?
Leader'im canım dun gosterdim esime de kaynanamlara da mobilyayı. Begendiler guzel dediler.
Artık bayramdan sonra gidip bakarız sanırım. Eger icimize sinerse aldırmayı dusunuyorum.
Bu arada kızlar bayramda esimle eger kısmet olursa Nevsehire gidicem. Yolcu goturucek esim yanında ben de gidicem. Bir sıkıntı yasamam diye tahmin ediyorum. Zaten internetten baktıgım kadarıyla uzun yolculugun bebege bir zararı olmadıgını sadece annede rahatsızlık yarattıgını agrı kramp olusabilecegini yazıyor. O sıkıntılara da katlanırız artık. Allah vermesin yolda bir sorun oldugu zaman zaten otobusu kullanan esim o yuzden sıkıntı yasamayız diye dusunuyorum
Kullan canım, tekrar geçmiş olsun.
Bize de dün akşam bir arkadaşım gelmek istedi. Kendisi de 8 haftalık hamile.Bir de küçük oğlu var.
Ben de keyfim olmamasına rağmen buyur ettim. Geldiler.
Oğlu ağır grip, ayakta duramıyor bizde de hep yattı. Yanaklar pancar gibi.
Zaten hafta içi ve 7 aylık hamile kadının evine teklifsiz gelinmesine kızdım, bir de oğlan o halde.
Neden getiriyorsun hasta çocuğunu. Eşimin yanına filan da yaklaştırmadım çocuğu, ondan ona eşimden bana geçer diye, ama bilmiyorum.
İnşallah bulaşmamıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?