2012 Şubat Anneleri

kahogulo
canımm allahım çok büyük sabır versin sana..
inşallah en yakın ve en hayırlı zamanda allah sana sağlıklı bir bebek nasip eder..
çok üzgünüm,böyle bi durumda nasıl teselli verilir inan bilemiyorum şuan..diyecek başka bişey bulamıyorum..
hayırlısı buymuş,allahın dediği olur..kendine iyi bak canım..

kızlar dün kaynanama çok uyuz oldum
anlatayım rahatlıyım bari
bu arada kaynanam daha 1-2 hafta oldu köyden döneli
Allahın'ın dağbaşısında senede bir gidilen köydeki eve bi masraf yaptı sormayın gitsin
bi de gereksiz şeyler
9,5 milyar para harcadı

bu ay biraz sıkıştık eşimle
benim kaynanayı önüne gelen yolar
her maaş günü kızları oğlu falan doluşur para alırlar
bi biz yaklaşmayız hiç
ben de ekstra bi yerden açacağımıza doğuma az bi zaman kala
geridönüşümsüz alt tarafı 200 tl. annenden iste dedim
akşam tel açtı
anne bu ay çok daraldık bana acil 200 tl. lazım dedi
o da soruyo heralde napcan
eşim de ödememiz var anne
ha hu derken teli kapattı
noldu dedim
demiş ki bak
ben de para yok
maaşımdan kredi kesilcek
ben 9,5 milyar masraf yaptım
böyle olcağını bilseydim masraf yapmazdım
ulen dedim gerizekalı kadın bilmiyon mu gelinin hamile
oğlun sanki trilyoner neyi bilseydin masraf yapmazdın
valla kusura bakma ama bu kadının kafasında bi eksiklik var
bi yerde bi arıza yapıyo ama nerde dedim
eşim de uyuz oldu sinirlendi söylendi söylendi
dedim ki doğum zamanımı sakın haber verme
gelmesin bi poka yaramıyo kalabalık yapmasın dedim
o kadar sinir oldum ama anlatamam

ben kısmetse toplu kullanmayı düşünüyorum canım

Bence toplu kullanmak daha güzel ve yararlı gibi geliyor söyle ki; ilk basta doya doya vakit gecirmis olursun yavrunla hemde en kücük ve muhtac oldugu zamanlarda annesi yanında olmus olur...
istanbul yorucu bir sehir, aslinda cumartesi-pazara ek olarak artı haftada 2 gün daha izin almak kulaga cazip gelsede, hayatında kesintisiz olarak 2ay isin olmaması daha iyiymis gibi geldi bana...

Tabiki ben kendi yapıma göre düsünüp söyluyorum canım, senin isin ve psikolojin icin öteki daha iyiyse en güzeli olsun maviscigim.........

Son düzenleme:

Evet canım normal ama sınırda değermiş...İnşallah daha da iyileşir...

ben kısmetse toplu kullanmayı düşünüyorum canım

Ben de öyle düşünüyorum kızlar.
Bir de işler yoğunlaştıkça, haftada 2 gün sıkıntıya girmeye başlarsa, bu haftalık geliver durumları filan olursa da sorun olur.
Ayrıca 6 ay haftada 3 saat doğumla birlikte başlıyormuş, zaten 3 ayı evde olduğum zamana gidecek...
Toplu kullanmayı düşündüm ben de....
Pikepolatcığımın dediği gibi haftada 2 gün de cazip ama, sanki diğeri daha mantıklı.

hayırlı cumalar herkese....
benim bebeğim yine duraklama dönemine geçti galiba bugün,elimi karnıma koymadan oynamıyor!niye acaba!(
akşam bi rüya gördüm,rüyamda diyorumki işe başlamışım bi yerde,kendimi tanıtıyorum ve diyorumki yeni doğum yaptım,14 gün oldu diyorum!
sabah uyandım 14 gün dediğim aklımda kalmış özellikle!niye 14 dedim acaba düşünürken,van depreminde annesiyle birlikte kurtarılan 14 günlük azra bebek vardı duymuşsunuzdur,sanırım o benim bilinç altımda kalmış!annesinin onu tükürüğünle beslemesi falan çok etkilenmiştim!rüyama girmiş!çok tuhaf!
paylaşmak istedim..

hayırlı cumalar herkese....
benim bebeğim yine duraklama dönemine geçti galiba bugün,elimi karnıma koymadan oynamıyor!niye acaba!(
akşam bi rüya gördüm,rüyamda diyorumki işe başlamışım bi yerde,kendimi tanıtıyorum ve diyorumki yeni doğum yaptım,14 gün oldu diyorum!
sabah uyandım 14 gün dediğim aklımda kalmış özellikle!niye 14 dedim acaba düşünürken,van depreminde annesiyle birlikte kurtarılan 14 günlük azra bebek vardı duymuşsunuzdur,sanırım o benim bilinç altımda kalmış!annesinin onu tükürüğünle beslemesi falan çok etkilenmiştim!rüyama girmiş!çok tuhaf!
paylaşmak istedim..

aynen tatlım.. zaten mesela benim is olsu o haftada 2 gün kesin gider.. ay bu hafta su fuar var buna is yetissin ay bunun baskısı gecikmesin .. kafamıda bozar dururlardı yani eminim... ee her iste biraz vardır bu tarz is sıkısma olayları ondan.. sen kafanı rahat tut tatlım ..ohh misler gibi al toplu toplu..doya doya öp kokla minnosunu insallah......

kızlar ben bir yemek olayına gireyim görüsürüz, sevgiler....

Ayyyy kaynananı tanıyorum sanki :26:

canım sen araık listesinde mi vardın önceden tanıdık geldin de,nasıl 25 haftalık oluyo:44::44::44: ben mi karıştırdım acaba,yoksa bi aksilik oldu tekra ımm hamişsin,hayırlı olsun

Çok etkileniyoruz canım herşeyden işte.
Gece bende karışık rüyalar gördüm sabah hatırlıyordum ama şimdi hatırlayamıyorum...

Ayyyy kaynananı tanıyorum sanki :26:

bayramda bile gitmek istemiyorum şimdi pis uyuz kadın

bu olayın ardından annemle konuştum
bütün gün eminönü şişli nişantaşı sana sabahlık aradık teyzenle dedi
ben de o sıra internette sabahlık bakıodum
aa kaç paraydı dedim
napcan parasını ben alcam dedi
sonra ısrarla sorunca biri 75, biri 105 miş
böyle olunca eşimde utanıyo tabii
annemlerin babamların yaptıkları
babam bebek arabasını alcak
ve eminim daha da masraf yapcaklar
bu kadın 200 lira vermemeye utanmıyo

Merhaba bayanlar..
Hayırlı cumalar herkese..
Bencede bblaucum toplu kullanmak senin için daha mantıklı..
Çünkü bildiğim kadarıyla iş yerin zaten sanayi bölgesindeydi yolda zaman geçirmemiş olursun boşuna..

Bilinç altınla alakalı cnm..
Umarım yinede hayırlara çıkar..
Bir ara bende çok acayip rüyalar görüyordum hatta özürlü çocuğum olduğunu bile görmüştüm
Çok şükür bu ara görmüyorum..

yaaa hiç görmedim bebeği bakarım bi ara nasıl bişimiş kara bi bebek olması lazım anası esmer babası esmer

blakissss limonnn kiminnn ve boncukk gözlüüüüü pekk güzell bi bebekk yahuuu.. benimkii asla öle olmucak ne acı:26::26::26: ailede hiç yokk bunun dedesi teyzeleri falan sarıymıs

Çok etkileniyoruz canım herşeyden işte.
Gece bende karışık rüyalar gördüm sabah hatırlıyordum ama şimdi hatırlayamıyorum...

amaaannn ne hassas olduk öyle dimi ama!
canım tsh ile ilgili yazını okudum ama hiiiç bilgim olmadığı için hiç yorum yapamadım..
sadece yazmış olmak için de geçmiş olsun yazmıyım dedim..
ama inan içimden dedim geçmiş olsun diye,ve şöyle geçirdim şekeride düzelir inşallah dedim kendi kendime..ama yazmadım!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…