2012 Şubat Anneleri

napayım işte aslıcım geçmişte pek iyi bişi olmadı bence bilgin olmaması daha iyi benimde aynı şekilde geçmişte çok sinirlemiz bozuktu bir arkadaş koagula bebeğini heran kaybedebilirmiş hepimiz bundan çok etkilendik:14:
asyanın kemiklerini yirim ben kurban olsunlar onu verene

allah yardımcısı olsun inşallah böyle birşey asla olmaz sıkıca tutunur yavrusu ona:((iyikide öğrenmemişim dün zaten canım çok sıkkındı boş yere ağlayıp durdum herşeye birde bunu bilseydim hiç susmazdım sanırım..kız sorma bıdı bıdı ayakları olmuş:16::16:pamuk gibiydi sonra,ayak parmaklarını saydı baktı 10 tane el parmaklarına geçti sağ elini saydı sol eline geçerken elini ağzına gir götürdü teyzesi 2 parmağını attı ağzına nasıl güldürdü hepimizi sanki saymayın parmaklarımı der gibi:9::9:bu arada tuğbam 25 cm 330 gr dedi doktor azelya ve diğer kızlar iyi dedi ama en yakın sensin bana sence nasıl boyu kilosu??

günaydın kızlar...

ben dünkü durumdan çok etkilendim :( tüm gece rüyamda bebeğimi kaybettiğimi ve o tarzda değişik, korkunç , sıkıcı rüyalar gördüm.
tüm gece inleyip durmuşum eşim sabah öyle dedi:((

Günaydın canım...
Aynen tüm gece karışık rüyalar gördüm, zaten gider gitmez eşime de anlattım, o da yazık benle birlikte etkilendi,üzüldü.
Her an dilimizde "Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın." duası..
Rabbim, şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine arkadaşımızdan da rahmetini esirgemesin.
Dualarımızda tutalım biz de arkadaşımızı.

Günaydın kızlar...
Günaydın eleferam...
Canını sıkma listeyi yapmak zorunda değilsin canım...
Sen buradaki kişilere yardımcı olmak için bunu yaptın..
Görevin değil yani..
Umarım iyisindir...

Gunaydın canım.
Yok, zaten kendımı zorunlu hıssettıgımden yapmak ıstemedım.
Zorunlu hıssetseydım, hıc ılgılenmezdım.
Uyku sorunu dısında ıyıyım canım.
Artık pek rahat uyuyamıyorum.
Sen ıyı mısın?

günaydın yelizim sanada hayırlı cumalar naptın kız ikna ettin mi dünkü takımı aldırmaya??

günaydın cnm

al bendende o kadar uykusuzluktan gözlerim kapanıyor kendi derdimi unuttum dünkü olay beni içten yaraladı

haklısın çok haklısın orası apayrı bir dünya belkide kendini başka bir ülkede gibi hissediyosun allah kolaylık versin aynı durumu yaşasaydım ne olurdu bilmiyorum nasıl bir beyin yıkamadır okuldaki küçük bebelere bile bunu aşılıyolar yazıktır günahtır yaaa

Günaydın kızlar; bugünün yarım gün olmasının verdiği neşeyle işe geldim:)

umarım herkesin keyfi, sağlığı yerindedir.

Gunaydın fıstıklar :16:

günaydın cnm resmi tatil bizim neyimize babamızın iş yerindeyiz sözde şurda ama cumartesi bile çalışıcam puffffff:50: resmi muhasebeyiz sözde :31:

günaydın canım; kötü olmuş senin için:( aman Allah sağlık versin de çalışmaktan geri kalmayalım diyerek kendimizi teselli ediyoruz.

allah yardımcısı olsun inşallah böyle birşey asla olmaz sıkıca tutunur yavrusu ona:((iyikide öğrenmemişim dün zaten canım çok sıkkındı boş yere ağlayıp durdum herşeye birde bunu bilseydim hiç susmazdım sanırım..kız sorma bıdı bıdı ayakları olmuş:16::16:pamuk gibiydi sonra,ayak parmaklarını saydı baktı 10 tane el parmaklarına geçti sağ elini saydı sol eline geçerken elini ağzına gir götürdü teyzesi 2 parmağını attı ağzına nasıl güldürdü hepimizi sanki saymayın parmaklarımı der gibi:9::9:bu arada tuğbam 25 cm 330 gr dedi doktor azelya ve diğer kızlar iyi dedi ama en yakın sensin bana sence nasıl boyu kilosu??

tam gittiğin haftayı söyle bana tatlım ben 20+4 gittim benimde oğlum 25cm 387grdı banada az gelmişti ama araştırdım değilmiş cnm ama haftasına göre boyu 3 cm önde 6 günde sata göre önden gidiyor dedi doktorum
ben 3,5kg 53-54 cm bebek bekliyorum dedi bana yani ideal kgda fakat boy uzun olacakmış napalım nasippp kısmet herkesin bebeği tosuncuk olcak değil ya seninkide kız minyon olcak erkeğe göre normal güselim korkma

Günaydın canım...
Aynen tüm gece karışık rüyalar gördüm, zaten gider gitmez eşime de anlattım, o da yazık benle birlikte etkilendi,üzüldü.
Her an dilimizde "Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın." duası..
Rabbim, şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine arkadaşımızdan da rahmetini esirgemesin.
Dualarımızda tutalım biz de arkadaşımızı.

hakikaten ya geçirdiğim en stresli gecelerden biriydi. bol bol kuran okuyup içimi rahatlatmaya çalıştım . sonra çocuk bi saat oynamadı o'na taktım. eşim "kuran dinleyince rahatlamıştır çocuk, az sakin ol" dese de psikopata bağlandım resmen.

valla insanoğlu her acıya dayanıyor hepsini biraz daha makul karşılıyor da evlat bi başka oluyor. (muş)

günaydın kızlar nasılsınız ben sabaha kadar nöbet tuttum akşamda hastaneye gittim antibiyotik verdi mecburen kullanacağım kötüyüm yani

tam gittiğin haftayı söyle bana tatlım ben 20+4 gittim benimde oğlum 25cm 387grdı banada az gelmişti ama araştırdım değilmiş cnm ama haftasına göre boyu 3 cm önde 6 günde sata göre önden gidiyor dedi doktorum
ben 3,5kg 53-54 cm bebek bekliyorum dedi bana yani ideal kgda fakat boy uzun olacakmış napalım nasippp kısmet herkesin bebeği tosuncuk olcak değil ya seninkide kız minyon olcak erkeğe göre normal güselim korkma

aynı gitmişiz demekki benimde 20+5 di gittiğim gün tam..neyse artık yaa napalım az yuları az aşağı sağlıklı olsunlarda doğduktan sonra alırlar kg.yaa ben eskiden kızardım kg takip eden annelere meğersem daha karnındayken başlıyormuş kaygısı:))valla anne olmadan bilinemiyormuş bir çok şey..benimde kızıma doktor amcası uzun bacaklı afet olacak dedi:))))hayatım şükürler olsunnnn onu veren rabbime gerçektende

hakikaten ya geçirdiğim en stresli gecelerden biriydi. bol bol kuran okuyup içimi rahatlatmaya çalıştım . sonra çocuk bi saat oynamadı o'na taktım. eşim "kuran dinleyince rahatlamıştır çocuk, az sakin ol" dese de psikopata bağlandım resmen.

valla insanoğlu her acıya dayanıyor hepsini biraz daha makul karşılıyor da evlat bi başka oluyor. (muş)

evet aynen.
bir de gündüzden de gergindim ben,başka sebeplerden.
içim bi tuhaf, acayip bi akşam geçirdim...

Gunaydın Dunyam.
Sana da hayırlı cumalar.
Nerelerdesın kac gundur?

İnternete pek girmiyorum 3-4 gundur. Dun yazmıstım ama kimse gormedi sanırım.

İltahap cıkmıstı kanımda ve idrarımda antibiyotik gecirmedi doktor fitil verdi sonunda.
Simdi gecti sayılır bazen vajinamda yanma ve kasıntı yapıyo ama eskisi kadar degil idare ediyorum.
Boyle iste =)

Senden naber nasıl gidiyor?

Leader'im canım dun gosterdim esime de kaynanamlara da mobilyayı. Begendiler guzel dediler.
Artık bayramdan sonra gidip bakarız sanırım. Eger icimize sinerse aldırmayı dusunuyorum.

Bu arada kızlar bayramda esimle eger kısmet olursa Nevsehire gidicem. Yolcu goturucek esim yanında ben de gidicem. Bir sıkıntı yasamam diye tahmin ediyorum. Zaten internetten baktıgım kadarıyla uzun yolculugun bebege bir zararı olmadıgını sadece annede rahatsızlık yarattıgını agrı kramp olusabilecegini yazıyor. O sıkıntılara da katlanırız artık. Allah vermesin yolda bir sorun oldugu zaman zaten otobusu kullanan esim o yuzden sıkıntı yasamayız diye dusunuyorum (:

günaydın kızlar nasılsınız ben sabaha kadar nöbet tuttum akşamda hastaneye gittim antibiyotik verdi mecburen kullanacağım kötüyüm yani

Kullan canım, tekrar geçmiş olsun.
Bize de dün akşam bir arkadaşım gelmek istedi. Kendisi de 8 haftalık hamile.Bir de küçük oğlu var.
Ben de keyfim olmamasına rağmen buyur ettim. Geldiler.
Oğlu ağır grip, ayakta duramıyor bizde de hep yattı. Yanaklar pancar gibi.
Zaten hafta içi ve 7 aylık hamile kadının evine teklifsiz gelinmesine kızdım, bir de oğlan o halde.
Neden getiriyorsun hasta çocuğunu. Eşimin yanına filan da yaklaştırmadım çocuğu, ondan ona eşimden bana geçer diye, ama bilmiyorum.
İnşallah bulaşmamıştır.

Canım ben şunu anladım inan gebeliğini sıfır sorun ile güllük gülistanlık geçiren yok.
Kiminin şekeri çıktı, kiminin tansiyonu, kiminin tiroiti, kiminin hepsi birden mesela ben :34:
Bazılarımızın suyu azaldı, bazılarımızın karaciğer fonsksiyonları tuhaflaştı, kanaması olanımız oldu.
Hamilelik metabolik bir yük doktorumun da dediği gibi, bir bedende iki can hayat idame ettirmeye çalışıyor, haliyle beden de zorlanıyor.
Olacak bunlar ve geçecek Rabbimin izniyle, bizler de sağlıkla alacağız kucağımıza yavrularımızı inşallah:nazar:

saol tatlım, aynen dedigin gibi; herkesin ufak / büyük tasaları oluyor.. Rabbim hicbirimizi evladı ile sınamasın insallah... Amin canım insallah görürüz o günleride..:nazar:

Buarada benimde karnım geriliyor, biraz nemlendirici (catlama kremi) sürüp masaj yapınca cok iyi geliyor..
kramp meselesinde; benim zaten belfıtıgı oldugu icin bel agrisi ve gövde/bacak birlesim yeri agrisi bayadır var..

aynı gitmişiz demekki benimde 20+5 di gittiğim gün tam..neyse artık yaa napalım az yuları az aşağı sağlıklı olsunlarda doğduktan sonra alırlar kg.yaa ben eskiden kızardım kg takip eden annelere meğersem daha karnındayken başlıyormuş kaygısı:))valla anne olmadan bilinemiyormuş bir çok şey..benimde kızıma doktor amcası uzun bacaklı afet olacak dedi:))))hayatım şükürler olsunnnn onu veren rabbime gerçektende
maşallah cnm benim şükür onları verenlere manken gibin hatun geliyorrr enes ali kaçırmasın kızını :9:
İnternete pek girmiyorum 3-4 gundur. Dun yazmıstım ama kimse gormedi sanırım.

İltahap cıkmıstı kanımda ve idrarımda antibiyotik gecirmedi doktor fitil verdi sonunda.
Simdi gecti sayılır bazen vajinamda yanma ve kasıntı yapıyo ama eskisi kadar degil idare ediyorum.
Boyle iste =)

Senden naber nasıl gidiyor?

Leader'im canım dun gosterdim esime de kaynanamlara da mobilyayı. Begendiler guzel dediler.
Artık bayramdan sonra gidip bakarız sanırım. Eger icimize sinerse aldırmayı dusunuyorum.

Bu arada kızlar bayramda esimle eger kısmet olursa Nevsehire gidicem. Yolcu goturucek esim yanında ben de gidicem. Bir sıkıntı yasamam diye tahmin ediyorum. Zaten internetten baktıgım kadarıyla uzun yolculugun bebege bir zararı olmadıgını sadece annede rahatsızlık yarattıgını agrı kramp olusabilecegini yazıyor. O sıkıntılara da katlanırız artık. Allah vermesin yolda bir sorun oldugu zaman zaten otobusu kullanan esim o yuzden sıkıntı yasamayız diye dusunuyorum (:

mobilyayı beğenmelerine sevindim çamaşır makinesinede çözümü buldun mu tamamdır bebeğin odası on numara olur oraya git tabi değişiklik olur sanada

Evet teyzeleri iste 25+6 haftalık halimiz.

Oglum ve ben =)

( Nedense bugun kendimi cok guzel hissediyorum :26: )

$28102011039.webp

Kullan canım, tekrar geçmiş olsun.
Bize de dün akşam bir arkadaşım gelmek istedi. Kendisi de 8 haftalık hamile.Bir de küçük oğlu var.
Ben de keyfim olmamasına rağmen buyur ettim. Geldiler.
Oğlu ağır grip, ayakta duramıyor bizde de hep yattı. Yanaklar pancar gibi.
Zaten hafta içi ve 7 aylık hamile kadının evine teklifsiz gelinmesine kızdım, bir de oğlan o halde.
Neden getiriyorsun hasta çocuğunu. Eşimin yanına filan da yaklaştırmadım çocuğu, ondan ona eşimden bana geçer diye, ama bilmiyorum.
İnşallah bulaşmamıştır.

dün nazom sağolsun geldi burda tıp merkezi var oraya götürdü ama doktor yoktu belki iyi olurum dedim ama eşim akşam geldi sen çok kötüsün ateşin falan olur diye götürdü artık hastaneler akşamlarıda polikinik yapıyomuş bu çok iyi olmuş. arkadaşlarınızda çok düşüncesizmiş yahu hasta çocukla hamile kadının yanına gelmek rahatsız edici durum bağışıklık sistemi hamilelikte düştüğü için her tür mikrobu kolaylıkla alıyosun inşallah sana geçmez gerçekten çok zorkendine yinede dikkat et gerekirse şu havalarda kimseyle görüşmeyecen

gene dayanamdım geçmişe göz attım rabbim sıkıntı yaşayan annemize,tüm annelere yar ve yardımcı olsun inşallahhh çok kötü oldum yaaa:((

Back
X