• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

saol tatlım, aynen dedigin gibi; herkesin ufak / büyük tasaları oluyor.. Rabbim hicbirimizi evladı ile sınamasın insallah... Amin canım insallah görürüz o günleride..:nazar:

Buarada benimde karnım geriliyor, biraz nemlendirici (catlama kremi) sürüp masaj yapınca cok iyi geliyor..
kramp meselesinde; benim zaten belfıtıgı oldugu icin bel agrisi ve gövde/bacak birlesim yeri agrisi bayadır var..

Şeker sonucun nasıl çıktı canım?

Nasılsın canım?
Sende yarım gün mü çalışıyorsun bugün?

Günaydın kızlar; bugünün yarım gün olmasının verdiği neşeyle işe geldim:)

umarım herkesin keyfi, sağlığı yerindedir.

Bende bende:))))
Gunaydın canım.
Yok, zaten kendımı zorunlu hıssettıgımden yapmak ıstemedım.
Zorunlu hıssetseydım, hıc ılgılenmezdım.
Uyku sorunu dısında ıyıyım canım.
Artık pek rahat uyuyamıyorum.
Sen ıyı mısın?

:[/COLOR][/I]

Canım iyiyim...
Büyüyen karnın mı rahatsız ediyor?
Miden yukarı çıktı yemek mi sorun?

evet aynen.
bir de gündüzden de gergindim ben,başka sebeplerden.
içim bi tuhaf, acayip bi akşam geçirdim...

:( biz kolay kolay atlatamayacaz bu olayı sanırım.

Kullan canım, tekrar geçmiş olsun.
Bize de dün akşam bir arkadaşım gelmek istedi. Kendisi de 8 haftalık hamile.Bir de küçük oğlu var.
Ben de keyfim olmamasına rağmen buyur ettim. Geldiler.
Oğlu ağır grip, ayakta duramıyor bizde de hep yattı. Yanaklar pancar gibi.
Zaten hafta içi ve 7 aylık hamile kadının evine teklifsiz gelinmesine kızdım, bir de oğlan o halde.
Neden getiriyorsun hasta çocuğunu. Eşimin yanına filan da yaklaştırmadım çocuğu, ondan ona eşimden bana geçer diye, ama bilmiyorum.
İnşallah bulaşmamıştır.

dengesiz. dengesiz ve bencil insan modeli. ı ıhhh kendini son derece beğenmiş insanları sevmediğim gibi bu modele de tahammülüm yoktur. bı daha alma içeri babuş yokuz evde dıye bağır içerden :)

Kızlar herkese Günaydın..... :3:

Hastalara gecmis olsun...

günaydın naifella...

Evet teyzeleri iste 25+6 haftalık halimiz.

Oglum ve ben =)

( Nedense bugun kendimi cok guzel hissediyorum :26: )

Eki Görüntüle 280045

güzelsin zaten sen. bizim küçük saf kardeşimizsin.

Nasılsın canım?
iyiyim cnm sen nasılsın nerde diyorum ya memur değiliz ki biz özel sektör malum resmi muhasebeyiz sözde ama iş resmiyete gelince tatil filan yok alıcağın olsun baba insan kızına tatil verir bari :37:
Camasır makinasını cıkartmadan da sıgdırdık esyaları odaya :)

vayyyy süper o saman bu arada yaaa süper çıkmışın fotoda benim göbüş ne durumda bilemiyorum ama dün akşam sonunda babamız bir tepik yedi oğlundan halay çekti resmen mutluluktan sonunda oynadı oğlum babasına die :9:

dün nazom sağolsun geldi burda tıp merkezi var oraya götürdü ama doktor yoktu belki iyi olurum dedim ama eşim akşam geldi sen çok kötüsün ateşin falan olur diye götürdü artık hastaneler akşamlarıda polikinik yapıyomuş bu çok iyi olmuş. arkadaşlarınızda çok düşüncesizmiş yahu hasta çocukla hamile kadının yanına gelmek rahatsız edici durum bağışıklık sistemi hamilelikte düştüğü için her tür mikrobu kolaylıkla alıyosun inşallah sana geçmez gerçekten çok zorkendine yinede dikkat et gerekirse şu havalarda kimseyle görüşmeyecen

Çok iyi yapmışsın laylam doktora gitmekle.
Hem boşuna çekmemiş olursun hem de vücudun tahrip olmaz, hafif atlatırsın inşallah canım.
Evet hamileler dikkat etmeli ama, etrafındakiler de hassas olmalı bence…
Ben o gelen arkadaşıma şimdi hamileliğinin başlarında, bulantısı vardır, halsizdir, uykusunu alamıyordur diye hiç gitmiyorum önceden sık görüşmemize rağmen.
Evde üstelik, çalışmıyor da, dinlenmek için vakti de var ama nolursa olsun, hamilelik başka şey.
Ama empati her kişinin harcı değil demek :34:

Oglum ve ben =)

Eki Görüntüle 280045

Çok tatlısın bence de maşallah :nazar:

günaydın kızlar nasılsınız ben sabaha kadar nöbet tuttum akşamda hastaneye gittim antibiyotik verdi mecburen kullanacağım kötüyüm yani

Gecmıs olsun canım.
Neyın var?

İnternete pek girmiyorum 3-4 gundur. Dun yazmıstım ama kimse gormedi sanırım.

İltahap cıkmıstı kanımda ve idrarımda antibiyotik gecirmedi doktor fitil verdi sonunda.
Simdi gecti sayılır bazen vajinamda yanma ve kasıntı yapıyo ama eskisi kadar degil idare ediyorum.
Boyle iste =)

Senden naber nasıl gidiyor?

Leader'im canım dun gosterdim esime de kaynanamlara da mobilyayı. Begendiler guzel dediler.
Artık bayramdan sonra gidip bakarız sanırım. Eger icimize sinerse aldırmayı dusunuyorum.

Bu arada kızlar bayramda esimle eger kısmet olursa Nevsehire gidicem. Yolcu goturucek esim yanında ben de gidicem. Bir sıkıntı yasamam diye tahmin ediyorum. Zaten internetten baktıgım kadarıyla uzun yolculugun bebege bir zararı olmadıgını sadece annede rahatsızlık yarattıgını agrı kramp olusabilecegini yazıyor. O sıkıntılara da katlanırız artık. Allah vermesin yolda bir sorun oldugu zaman zaten otobusu kullanan esim o yuzden sıkıntı yasamayız diye dusunuyorum (:
Tatlım ben eskısı kadar sık gıremıyorum foruma.
Gırsem de gecmıse bakmıyorum.
Islerım yogun bu aralar.
Gercı ıse odaklanınca hep yogun oluyor ya.

Gecmıs olsun, ınsallah daha ıyı olursun.
Yolda ayaklarını uzatırsın bol bol, ımkanın varsa, cok zorlamaz senı Allah ın ıznıyle.

Oglum ve ben =)

Eki Görüntüle 280045

Guzelsın de ondan :16:

Nasılsın canım?

Bende bende:))))

Canım iyiyim...
Büyüyen karnın mı rahatsız ediyor?
Miden yukarı çıktı yemek mi sorun?

Hem sırtım agrıyor, hemde tam gogus altım.
Mıdem desem degıl, gogus kafeslerım sanırım :26:
Bırde sık sık kramp gırıyor bacagıma.
Gece ıkı kez feryat ederek uyandım.
Esım de garıbım bır panık halıyle uyanıp sarılıyor kı bacagıma sorma :1:

güzelsin zaten sen. bizim küçük saf kardeşimizsin.

vayyyy süper o saman bu arada yaaa süper çıkmışın fotoda benim göbüş ne durumda bilemiyorum ama dün akşam sonunda babamız bir tepik yedi oğlundan halay çekti resmen mutluluktan sonunda oynadı oğlum babasına die :9:

Benim oglan bayadır babasına tepki vermiyor gecen ay her gece hissediyordu ama artık hissetmiyo babasına kustu herhalde:)

Çok tatlısın bence de maşallah :nazar:

Tesekkur ederim kızlar.

Sımarsam mı acaba :27: :37:

günaydın hoşgeldin geçmişolsunu üstüme alınıp teşekkür ettim canım

Günaydın canım...Alın tabii ki tatlım... gecmis olsun, aman diyim dikkat et kendine, bogaz agrisi icin limonsuyuna tuz atıp gargara yapmak bana cok iyi gelir, aklında olsun, acil sifalar olsun...

Şeker sonucun nasıl çıktı canım?

hamd olsun iyi cıktı bblau'cum sana mavis mi desem acaba?:26: dersem bil ki sensin ehehe :34:
enfeksiyonda yokmus... ama iste artık daha sık takip edicekmis... mesela haftaya cuma gene gidicemm kontrole... insallah bisey yoktur tabii...

canım sen randevuyu ayarlayabildin mi tsh kontrolu icin?

Tatlım ben eskısı kadar sık gıremıyorum foruma.
Gırsem de gecmıse bakmıyorum.
Islerım yogun bu aralar.
Gercı ıse odaklanınca hep yogun oluyor ya.

Gecmıs olsun, ınsallah daha ıyı olursun.
Yolda ayaklarını uzatırsın bol bol, ımkanın varsa, cok zorlamaz senı Allah ın ıznıyle.

Guzelsın de ondan :16:

Allah razı olsun canım insallah tez zamanda gecer sıkıntılarım.

Tesekkur ederim o senin guzelligin elefera'm :16:

Günaydın kızlarrr ben geldimm.. :16: umarım bugün herkes iyidir..Valla ben bu son bi haftadır o kadar çok yiyorum ki kendimi bidon gibi hissediyorum şuan :27: Geceleri zaten uyuyamıyorum.Sanırım dün kohogula ya çok üzüldüm.Bugun çok üzgünmüşüm gibi hissediyorum kendimi ve sanki benim bebeğime de bişey olucakmış gibi:50:

Oglum ve ben =)

Eki Görüntüle 280045

Allah nazarlardan saklasın ikinizi :nazar: maşallahhhh

Back
X