- Konu Sahibi gamzeliimm
-
slm arkadaşlar siz çok şanşlısınız bense 36 haftalık dogum yaptım ama malesef 22 gün yaşadı oglum kavuşamadım allah evlatlarınızı size bagışlasın
aysetolgam maşaallah bebeğine ne güzel kilo almış,çok sevindim,ne zaman çıkacağı ile ilgili bişey söylüyolar mı
Hayır söylemiyorlar biberonda tam başarılı değil daha birazdan gideğim inşallah yapabilmiştir umarım hafta sonu senin nasıl gidiyor yorucudur senin baya ikitane olunca:)
merhbalar....
24 mayıs2012 de suyumun azalmasıyla 35. haftaızın ilk gününde aniden doğuma alındım kızım doğduğunda mosmorduhatırlamak bile istemiyorum... 2.400gr doğdu 10 gün küvözde kaldık nefes alamıyordu ciğerleri gelişmemişti (iğnesini doktorum yapmamıştı...yani doktor hatasından)-----şimdi 5,5 aylık olduk bu süreçte günde 1 kez yada 2kez aptamil mama takviyesi verdim... çogu zaman emzirdim yetmeyen yerdede takviyemizi aldık tabiii şimdi 7,500gr lık bir tosuncuk olduk allah kimseye yaşatmasın erken doğum çok zor ... bebeğin bakımı çok güç.... sütün yetmemesi, vucudun hazır olmaması ayrı bir dert... en kötüsüde yavruyu hastahanede o cam kutunun içinde görmek... şimdi iyiyiz ama çok şükür
Amin amin darısı basımıza:)80 günlük kötü günlerden sonra yavrum evimde yanımda hala inanamıyorum anlatamıyorum duygularımı allahım şükürler olsun banada nasip etti sabrın sonu mutlu son inşallah yanımda küçücüğümde allahım herkeze nasip etsin inşallah allahım sağlıklı büyütmeyi nasip etsin:)
80 günlük kötü günlerden sonra yavrum evimde yanımda hala inanamıyorum anlatamıyorum duygularımı allahım şükürler olsun banada nasip etti sabrın sonu mutlu son inşallah yanımda küçücüğümde allahım herkeze nasip etsin inşallah allahım sağlıklı büyütmeyi nasip etsin:)
yarın çıkacak kızım hastaneden inş.Şükürler olsun.Rabbim kimseyi darda ve çocuğundan ayrı bırakmasın.
80 günlük kötü günlerden sonra yavrum evimde yanımda hala inanamıyorum anlatamıyorum duygularımı allahım şükürler olsun banada nasip etti sabrın sonu mutlu son inşallah yanımda küçücüğümde allahım herkeze nasip etsin inşallah allahım sağlıklı büyütmeyi nasip etsin:)
çok şükür başakcım çıktı.bugün kontrolümüz vardı.doktor bebeğim emmesine rağmen biberonla da anne sütü ver diyor.çabuk yorulduğu için.ben de pek taraftar değilim biberon işine.sen bebeklerine synagis aşısı yaptırdın mı? senin meleklerin nasıl?ebrarcım kızın hast.çıktı sanırım sesin çıkmadığına göre:) hadi gözün aydın,allah ayırmasın
çok şükür başakcım çıktı.bugün kontrolümüz vardı.doktor bebeğim emmesine rağmen biberonla da anne sütü ver diyor.çabuk yorulduğu için.ben de pek taraftar değilim biberon işine.sen bebeklerine synagis aşısı yaptırdın mı? senin meleklerin nasıl?
cevaplayacak burda olan prematüre annesi yok muu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?