Premature Bebekler 2012 prematüre doğum yapan anneler burayaaaa

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
aysetolgam maşaallah bebeğine ne güzel kilo almış,çok sevindim,ne zaman çıkacağı ile ilgili bişey söylüyolar mı

Hayır söylemiyorlar biberonda tam başarılı değil daha birazdan gideğim inşallah yapabilmiştir umarım hafta sonu senin nasıl gidiyor yorucudur senin baya ikitane olunca:)

merhaba bende prematüre annesiyim bebeyim 33+2 de 2.285 gram dünyaya geldi 5 gün küvezde kaldık,şu anda yaşıtlarımızı kilo olarak yakaladık şükür...

Slm kızlar bende kızımıda 35+3 de 4 aralıkta dünyaya geldi 2538 gr dı küveze girmedi çok şükür şuan 50 günlük olduk ve 4400 gr oldu kızım

Hayır söylemiyorlar biberonda tam başarılı değil daha birazdan gideğim inşallah yapabilmiştir umarım hafta sonu senin nasıl gidiyor yorucudur senin baya ikitane olunca:)

aysetolgam bebişin nasıl,bu arada ikisi bi arada çok zor,allahtan annem sürekli yanımda,hatta benden çok ilgileniyo diyebilirim,çok şükür ikiside iyi,küçük olan yavas kilo alıyo,inş bi an önce toparlar

ben de 34+6 ' da doğum yaptım. ikizlerim var biri kız biri erkek. oğlum2210 gr, kızım 2150 gr doğdular. 1 hafta küvezde kaldılar. şu an 3,5 aylıklar. oğlumun da kızımın da çok şükür gelişimleri normal kilo alımları da yaşıtlarıyla aynı

Aynı duyguları yaşadım.Seni çok iyi anlıyorum.

80 günlük kötü günlerden sonra yavrum evimde yanımda hala inanamıyorum anlatamıyorum duygularımı allahım şükürler olsun banada nasip etti sabrın sonu mutlu son inşallah yanımda küçücüğümde allahım herkeze nasip etsin inşallah allahım sağlıklı büyütmeyi nasip etsin:)

Amin amin darısı basımıza:)

ayşetolgam ne kadar sevindim bilemezsin.gözün aydın.Rabbim ayırmasın bir daha.biz de 1900 gr olduk.bireronla besleniyoruz artık.inş çıkmamız yakın.dualarında unutma.Rabbim yardımcın olsun.

yarın çıkacak kızım hastaneden inş.Şükürler olsun.Rabbim kimseyi darda ve çocuğundan ayrı bırakmasın.

Prematüre annesi değilim fakat prematüre annelerinin işi gerçekten çok zor.. Allahım sizlere kolaylık versin bebeklere de bol sağlık..

ayşe tolgam gözün aydın,bak sabrın sonu selamet:) allah ayırmasın,bundan sonra bebişinle uğraş dur bakalım:)

ebrarcım kızın hast.çıktı sanırım sesin çıkmadığına göre:) hadi gözün aydın,allah ayırmasın
çok şükür başakcım çıktı.bugün kontrolümüz vardı.doktor bebeğim emmesine rağmen biberonla da anne sütü ver diyor.çabuk yorulduğu için.ben de pek taraftar değilim biberon işine.sen bebeklerine synagis aşısı yaptırdın mı? senin meleklerin nasıl?

Son düzenleme:

seni mutlu gördüğüme çok sevindim,hiçbir annenin eli boş kalmasın inş.ben synagıs ilk doz yaptırdım,ama sonrakı dozlara doktorumuz gerek yok dedi..valla bizim kuzular cabuk yorulduğu için istesende istemesende biberona veriyosun,anladığım kadarıyla mama vermiyosun ozaman? benim kuzularda cok şükür iyiler,ellerinden öperler:)

Kızlar merhaba öncelikle.. Ben 21 Mayısta 28 haftalık doğum yaptım oğlum şuan sağlıklı çok şükür.. Küvez dönemlerimizi atlattık büyümeye uğraşıyoruz şimdi :) doktorumuza fiizk tedavi konusunu sordum hastanedeki bölüme yönlendirdi önümüzdeki günlerde başlıcaz inşallah ama geç kaldım mı başlamak için bilmiyorum.. götürmeyi ben istedim yoksa doktorumuz götürün diye hiç söylemedi.. şimdi 9 aylık olucaz destekli oturuyor sadece,egzersiz falan bişey bilmediğim için evde de çalıştıramıyorum.. Siz fizik tedaviye götürdünüz mü nasıl hareketler yapılıyor geç kaldım mı daha mı erken başlamak lazımdı bilgi verirseniz çook sevinirim

cevaplayacak burda olan prematüre annesi yok muu

Benim kızım düzeltilmiş 4 aylik su an, bana da kimse demedi fizik tedaviye goTUR diye taburcu olurken. Ben kendim istedimbayni sizin gibi, daha gecen hafta götürdüm ilk defa, hareketleri gösterdiler yaptırmam gereken, gittiğim hastane oldukça yogun bir üniversite hastanesi, orada takip edilsin istiyorsam ancak Mayıs'ta arayıp Haziran'a randevu alabilirmisim, ben de o zamana kadar gösterdikleri hareketleri yaptırıp orada takip ettirmek istiyorum.

prematüre doğan kızım için aldığımız 4 takım giysi artık büyüdüğümüz için küçük olmaktadır.ilgilenenler olursa bana isim soyisim ve adres mesaj atabilir.takımlar kargo ile gönderilecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…