• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler 2012 prematüre doğum yapan anneler burayaaaa

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
benımde premature bebgım var 34 haftalık dogum yaptım 2140dogdu tabı zayıfladı ılk hafta sarılık oldu 1900 oldu.kronık astım var esımın aılesınde malesef kızımdada var benım sıkıntım kızım suan 4 ayını gecıyor hala 5000 kılo nasıl kılo aldıracaımı sasırdım

Tuğba özelden msj atamıyorum sana. Özel mesaj kutun dolmuş, Mesajları silermisin.

mrb kızlar bugün 41.gün ve küçük mucizem MASAALLAH 1726 gr olmuş :) hatta ağzındaki beslenme sondası çıkartılmış,biberonu tolere etmiş şimdilik,hatta hatta emzirmeyi denedim ve emmeye çalıştı az da olsa,çok mutlu oldum :) bu benim için büyük bi adımdı,inş.tekrar beslenme sondası takılmaz,bakalım yarın gidince ne görcem ;)

maşallah darısı başımıza.bugün gittim ben de meleğimin yanına.gitmek güzel de gözyaşları içinde geri dönmesi çok zor.o camekanın ardında kalmayı rabbim kimseye yaşatmasın.meleğim iyi görünüyordu ama çok küçük yaa.ağzında sonda var.34 haftalık oldu.ne zaman emziririm bilmiyorum.ama o günü ve ona dokunmayı iple çekiyorum.hepimizin meleklerini rabbim korusun...

maşallah darısı başımıza.bugün gittim ben de meleğimin yanına.gitmek güzel de gözyaşları içinde geri dönmesi çok zor.o camekanın ardında kalmayı rabbim kimseye yaşatmasın.meleğim iyi görünüyordu ama çok küçük yaa.ağzında sonda var.34 haftalık oldu.ne zaman emziririm bilmiyorum.ama o günü ve ona dokunmayı iple çekiyorum.hepimizin meleklerini rabbim korusun...

evet yanına gitmesi güzel dönüşü çok kötü,heleki biri evde biri hastanedeyse:( inanın o kadar üzülüyorumki,evdekinin keyfi yerinde,ama 43 gündür hastane köşesinde sevgiden,ilgiden uzak,banyo yapamadı,kan alınmaktan delik deşik oldu,nasıl içim acıyo anlatamam :( ama az kaldı,dün ddoktorla görüştüm,bi kaç tahlili var onlarıda hallederim göndeririz dedi,o da ayın 15 inde rop kontrol,ve TF USG var,inş.onlarda sıkıntı çıkmazsa,haftaya cuma,verirler belki diyorum,ilk defa kendimce tarih koydum,önceden düşünemiyodum bile... sizin bebeğiniz kaç kilo su an,kaç gündür hastanedesiniz

evet yanına gitmesi güzel dönüşü çok kötü,heleki biri evde biri hastanedeyse:( inanın o kadar üzülüyorumki,evdekinin keyfi yerinde,ama 43 gündür hastane köşesinde sevgiden,ilgiden uzak,banyo yapamadı,kan alınmaktan delik deşik oldu,nasıl içim acıyo anlatamam :( ama az kaldı,dün ddoktorla görüştüm,bi kaç tahlili var onlarıda hallederim göndeririz dedi,o da ayın 15 inde rop kontrol,ve TF USG var,inş.onlarda sıkıntı çıkmazsa,haftaya cuma,verirler belki diyorum,ilk defa kendimce tarih koydum,önceden düşünemiyodum bile... sizin bebeğiniz kaç kilo su an,kaç gündür hastanedesiniz

Canım ya Allah kolaylık versin seninki daha zor gerçekten.ama hepsi geçecek inş.bugün 36 gün oldu canım.cumartesi günü 1510 gr dı.bakalım bu cumartesi kaç olacak?haftada bir tartıyorlar.küvez içi oksijen alıyor.dualarında unutma olur mu...

merhaba

Allah hepinizin kuzularının ve sizin yardımcınız olsun

ben de 30+4 de sebepsiz erken dogum yaptım. guzel kızım 1440 gr dogdu, 35 gun kuvozde kaldı.

Rabbime çok sukur sımdı yanımda, her gun sukredıyorum varlıgına

Insallah kuzularınıza bi an önce saglıkla kavusun.

Canım ya Allah kolaylık versin seninki daha zor gerçekten.ama hepsi geçecek inş.bugün 36 gün oldu canım.cumartesi günü 1510 gr dı.bakalım bu cumartesi kaç olacak?haftada bir tartıyorlar.küvez içi oksijen alıyor.dualarında unutma olur mu...

Maşallah ya negüzel haberler 1690 gr mız bizde çok yakında evimize gelirler inşallah ya ... Bahar emzirme devam ediyormusun

bizim her sabah tartılıyo,her gittiğimde merakla önce kilosuna bakıyorum,valla haftalık tartılsa meraktan ölürüm heralde.o kadarcık çocukların bence sürekli tartılması lazım.hangi hastanedesiniz.biz gazi üniversitesindeyiz

Biz daha emişmiyoruz büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum tez zamanda inşallah ya

olsun en yakın zamanda baslarsınız inş.bi gün gittiğimde hala agzından hortumla besleniyodu,deniyoruz ama zorlanıyo diyolardı,ooo diyodum bu biberona alışacak sonra emmeye alışacak diyodum,ama ertesi gün gittiğimde,biberona tamamen alışmış,hatta o gün hemen emzirdim,onda bile basarılıydı,çocuklar mucize gibi ,bizden daha sıkı tutunuyolar hayata ve daha çok uğrasıyolar,inş.en yakın zamanda sizde baslarsınız;)

kızlar ya moralim çok bozuk.hastaneyi aradım kızıma yeniden ışık tedavisi başlamışlar.bu üçüncü oluyor.sarılık bu kadar uzar mı? bugün 38.gün.sizinkiler kaç defa ışık aldı?bazen çok umutlu oluyorum bazen de tam tersi.psikolojim bozuldu resmen.eşimden gizli ağlıyorum inanın.birbirimize dua edelim.

olsun en yakın zamanda baslarsınız inş.bi gün gittiğimde hala agzından hortumla besleniyodu,deniyoruz ama zorlanıyo diyolardı,ooo diyodum bu biberona alışacak sonra emmeye alışacak diyodum,ama ertesi gün gittiğimde,biberona tamamen alışmış,hatta o gün hemen emzirdim,onda bile basarılıydı,çocuklar mucize gibi ,bizden daha sıkı tutunuyolar hayata ve daha çok uğrasıyolar,inş.en yakın zamanda sizde baslarsınız;)

İnşallah bizim 2 kg olmasını bekliyorlar galiba 1700grmız siz nekadar oldunuz

kızlar ya moralim çok bozuk.hastaneyi aradım kızıma yeniden ışık tedavisi başlamışlar.bu üçüncü oluyor.sarılık bu kadar uzar mı? bugün 38.gün.sizinkiler kaç defa ışık aldı?bazen çok umutlu oluyorum bazen de tam tersi.psikolojim bozuldu resmen.eşimden gizli ağlıyorum inanın.birbirimize dua edelim.

ebrarcım hiç moralini bozma,benim evdeki bebek 16.gün hastaneden çıktı,ve sarılığı vardı,tabi fototerapi aldı,ve 35.günde geçti sarılığı,bende niye bu kadar uzadı diye çok üzülmüştüm.üstelik tek derdi sarılık olsun boşver,inanki neler neler var...

Onu hiç kafana takma bile sarılıktan hiç birşey olmaz benim ilk oğlumda 2 ay sonra geçti yeterli sağlığı iyi olsun Rabbim sağlık versin hepimizinkine bizede sabır;) senin kaç gr oldu?

Bizim 21cc ye dustu,ve uzun zamandir oyle devam ediyo,21*12 olarak aliyo,sute protifar katiyolar,onun kalorisi yuksekmis,o yuzden boyle devam ediyoruz

Back