- Konu Sahibi gamzeliimm
-
ayşetolgam biz de 1700 olmuşuz:))
canım emzirmiyorum henüz.oksijen alıyor,oksijen ihtiyacı bitince ağızdan beslenecekmiş.sondayla besleniyor.ben de hazırlıkara başlamadım.inş yakın zamanda alırız bebişlerimizi.Maşallah inşallah en yakın zamanda evimize gelicekler az kaldı 2 kg olunca alırız herhalde yarın yatak bakıcım ben artık yarın gidicem inşallah iyi kg almıştır ya emzirmeye bekliyorum sabırsızlıkla sen emziriyormusun?
canım emzirmiyorum henüz.oksijen alıyor,oksijen ihtiyacı bitince ağızdan beslenecekmiş.sondayla besleniyor.ben de hazırlıkara başlamadım.inş yakın zamanda alırız bebişlerimizi.
mrb arkadaslar,ben süpriz bi şekilde bebeğimi evime aldım pazar günü...2 kg olunca demişlerdi,ama mucizevi bi şekilde pazar günü yolladılr,1840 gr olarak...inş.kuzumu el bebek gül bebek büyütcem,darısı başınıza,allah bi daha hastaneye düşürmesin kimseyi,en kısa zamanda bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inş...
mrb arkadaslar,ben süpriz bi şekilde bebeğimi evime aldım pazar günü...2 kg olunca demişlerdi,ama mucizevi bi şekilde pazar günü yolladılr,1840 gr olarak...inş.kuzumu el bebek gül bebek büyütcem,darısı başınıza,allah bi daha hastaneye düşürmesin kimseyi,en kısa zamanda bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inş...
ayşetolgam nerdesin? bebeğinden güzel haberler vardır inş.başakcım nasıl gidiyor,bebişin iyi mi?dün kızımın yanındaydım.ilk kez kucağıma aldım.az da olsa kokladım.çok minik ama olsun.dünyanın en güzel duygusuymuş...
ayşetolgam ve ebrarcım bebişleriniz kaç kilo,sizler nasılsınız merak ediyorum,bebişim çok şükür iyi,bebeğini kucaklamana çok sevindim,inş.en kısa zamnada kucağından hiç indirmezsin
başak canım bebişinin iyi olmasına çok sevindim.bebeğim bugün tartılacak.geçen hafta 1700 gr dı.bu hafta 1800 ü geçer inş.inş biz de kavuşuruz meleklerimize.Rabbim yardımcın olsun...ayşetolgam ve ebrarcım bebişleriniz kaç kilo,sizler nasılsınız merak ediyorum,bebişim çok şükür iyi,bebeğini kucaklamana çok sevindim,inş.en kısa zamnada kucağından hiç indirmezsin
İyiyiz kızlar bende kucağıma alıyorum ama hala emzirmiyorum Dr alıyor ama tam başaramıyor diyor 70 gün bitti benimde sabrım zorlanıyor artık bugün gittim eli simsiyah olmuş içim bir hoş oldu heryeri iğne deliği var küçücüğümde ya Ebrar canım senin nasıl iyi herhalde Başak canım seninkiler iyidirler inşallah dua istiyorum neolur inşallah biberonu tamamen içmeyi başarır kuzumda bizde evimize geliriz sende inşallah Ebrarcım:)
ayşetolgam az daha sabır canım.inş kavuşacağız meleklerimize.kızımın ağzında hala sonda var.oksijeni kestiler şükür.sondayı emiyordu.çok dokundu o hali bana.anne olmak çok zormuş.ellerindeki siyahlıkar geçer.yeter ki iyi olsun.seninki kaç kilo oldu?
Benimki 1905gr olmuş ama yavaş alıyor benimki sağlığı iyi olsun.seninkide olur dua edelim :)
kızlar ya hastaneyi aradım.kızım hiç kilo almamış bu hafta.yine 1700 gr.doktor normal diyor,bir sorunu yokmuş.ama çok moralim bozuldu
slm arkadaşlar siz çok şanşlısınız bense 36 haftalık dogum yaptım ama malesef 22 gün yaşadı oglum kavuşamadım allah evlatlarınızı size bagışlasın
ebrarcım hiç moralini bozma,bazen hiç almaz,hatta verebiir bile,ama bi bakarsın birden fırlamış kilosu,herhangi bi sağlık problemi olmasında,kiloyuda yavas yavs alsın napalım
Benimki 1905gr olmuş ama yavaş alıyor benimki sağlığı iyi olsun.seninkide olur dua edelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?