• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ösys Yerleştirme Sonuçları - Nereleri Kazandık ?

aynı üniversiteyi kazanmışız :) hakkında hayırlısı budur inşaallah

İnşallah canım nasıl oldu bilmiyorum hiç tahminimzde yoktu Erzurum :27:
Oradaki tanıdıklarımızın dedikleride şunlar : :1:
Üniversitesi çok iyi çok gelişmiş,ve büyük ama şehir soğuk soğukkk soğukkk :27:
Devlet yurtları özel yurtlaar gibi çok kaliteli ama şehir soğuk soğukk soğukk :9:
Çok büyük bir şehir değil velakin çok güzel bir şehir ama soğukk ssoğukkk soğukkk :1:

İnşallah canım nasıl oldu bilmiyorum hiç tahminimzde yoktu Erzurum :27:
Oradaki tanıdıklarımızın dedikleride şunlar : :1:
Üniversitesi çok iyi çok gelişmiş,ve büyük ama şehir soğuk soğukkk soğukkk :27:
Devlet yurtları özel yurtlaar gibi çok kaliteli ama şehir soğuk soğukk soğukk :9:
Çok büyük bir şehir değil velakin çok güzel bir şehir ama soğukk ssoğukkk soğukkk :1:

benimde tahminimde yoktu erzurum.senin tanııdıkların va ryani orda ne güzel benim orda bi arkadaşımdan başka hiç bi tanıdığım yok :S te burdan oraya gitcem bakalım hayırlısı
aynen çok iyi bi üniversite ama soğuk soğuk soğuk :1:
bi arkadaşım orda o abartıldığı kadar soğuk değil diyo ama o sıcakkanlı bence ondan ona öle geliyo :)

benimde tahminimde yoktu erzurum.senin tanııdıkların va ryani orda ne güzel benim orda bi arkadaşımdan başka hiç bi tanıdığım yok :S te burdan oraya gitcem bakalım hayırlısı
aynen çok iyi bi üniversite ama soğuk soğuk soğuk :1:
bi arkadaşım orda o abartıldığı kadar soğuk değil diyo ama o sıcakkanlı bence ondan ona öle geliyo :)

Bende üniversitenin web sayfasından fotoğraflara baktımda,
Annemin dediği şu :1:
" Bak açık bile giyinenler var demek ki soğuk değil o kadar :19: "

:1: :1:

İnşallah canım bende hiç gitmedim erzuruma bakacağız artık ne çıkarsa bahtımıza :17:

yakında mecburen gitcez :1: türkiyenin en büyük 3 kampüsü :) güzel olcak inşaallah herşey :)
3 eylülde kayıt var şanssızlığım burdan belli olduğu üzere 3 eylülde başlayıp 4 eylülde bitiyo :(

yakında mecburen gitcez :1: türkiyenin en büyük 3 kampüsü :) güzel olcak inşaallah herşey :)
3 eylülde kayıt var şanssızlığım burdan belli olduğu üzere 3 eylülde başlayıp 4 eylülde bitiyo :(

3 eylül ve 7 eylül arasıı sanıyordum :53: :53:
Süre çok kısa yaa :20:

Bendede böyle yazıyor anlamadım ama daha :17:
Kayıt Tarihi 05/09-07/09/2012
Ne demek ki o :26:

5 eylülle 7 eylül arası demek değilmi canım seninki 3gün ne güzel. ben yinede arayıp sorucam kayıt tarihini bayram bi geçsinde

5 eylülle 7 eylül arası demek değilmi canım seninki 3gün ne güzel. ben yinede arayıp sorucam kayıt tarihini bayram bi geçsinde

Sanırım öyle :26:
Bende bir sorayım bari bayramdan sonra :30:
İnşallah seninkide 3-4 gün filan vardır yoksa 1 gün gerçektende çok kısa :18:

Kızlar kayıt tarihlerine üniversitenin sayfasından mı baktınız ?

Edit:öğrendim,ösys sonuç sayfasındaymış

Son düzenleme:
Back