• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ösys Yerleştirme Sonuçları - Nereleri Kazandık ?

Kyk'da kalıyorum kızlar. Girerken 175 lira depozito vermiştik, çıkışta alacağız ama. Tavsiyem yarı özel varsa onları tercih etmeniz.

Yarı-özeller nasıl geçiyo
Yarı-özel yurt diye mi geçiyo başvuru sayfasındada
Yarı-özel gelmezse normal yurt gelir mi ki ?

Ben aylık 30 lira fark var diye biliyorum. Doğru mu biliyorum bilmiyorum ama çünkü Adana'da yok. Biz 3 ayda bir yatırıyoruz. Ona göre 90 lira fark olabilir.

Yarı-özeller nasıl geçiyo
Yarı-özel yurt diye mi geçiyo başvuru sayfasındada
Yarı-özel gelmezse normal yurt gelir mi ki ?

Başvurursan gelir tabi. Orada olanları yazarsan daha çok yardımcı olabilirim. Görmeden bir şey diyemeyeceğim. Gideceğin şehre bağlı. Orada olup olmaması da önemli.

Başvurursan gelir tabi. Orada olanları yazarsan daha çok yardımcı olabilirim. Görmeden bir şey diyemeyeceğim. Gideceğin şehre bağlı. Orada olup olmaması da önemli.

şunlar yazıyor..
1-genel yurt
2-öncelikli genel yurt
3-sadece yüksek ücretli yurtlar
4-öncelikli yüksek ücretli yurtlar

şunlar yazıyor..
1-genel yurt
2-öncelikli genel yurt
3-sadece yüksek ücretli yurtlar
4-öncelikli yüksek ücretli yurtlar

Genel yurt benim kaldığım yurt oluyor. 6 ya da 8 kişilik yurt.
Yüksek ücretli bizim yarı özel diSe adlandırdığımız yurt oluyor.
** Sadece yüksek ücretli yapmayın bence hem genel hem yüksek ücretli yapın ki biri olmazsa biri olsun.

Son düzenleme:
** Sadece yüksek ücretli yapmayın bence hem genel hem yüksek ücretli yapın ki biri olmazsa biri olsun.

Yarı özel yurtların ne gibi avantajları oluyor :26:
Çok soru soruyoruum ama kusuruma bakmayın :17:

Yarı özel yurtların ne gibi avantajları oluyor :26:
Çok soru soruyoruum ama kusuruma bakmayın :17:

Ne demek. Bildiklerimi paylaşırım tabi ki.
Öncelikle daha rahat. 3 ya da 4 kişilik. Arkadaşımdan yola çıkarak anlatayım 4 kişilik odada kalıyor. Yatakları baza ve odalarında tuvalet banyo ve çalışma masası var. Bizde bunların hiçbirisi yok ve 6 kişi kalıyoruz bir odada.

O zaman öncelikli yüksek ücretli yurt diyeceğiz :26:

Ne karışıkmış :1:
Sizin yakanıza yapıştık bırakmayacağız :1:

Sorun değil kızlar sorabilirsiniz. Ayrıca karışık değil basit ama işte önemli olduğundan insan sıkıntı yapıyor :)
Bi de çıkma durumları var bana çıkmamıştı 600 bilmem kaçıncı yedekteydim. misafirhanelerde süründüm bir kaç ay :)

Sorun değil kızlar sorabilirsiniz. Ayrıca karışık değil basit ama işte önemli olduğundan insan sıkıntı yapıyor :)
Bi de çıkma durumları var bana çıkmamıştı 600 bilmem kaçıncı yedekteydim. misafirhanelerde süründüm bir kaç ay :)

Ayyy onlar var daha :18: :18:

Back