• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ösys Yerleştirme Sonuçları - Nereleri Kazandık ?

hayirlisi olsun ablamda İstanbul üniversitesi kimyadan mezun :) Mühendislik fakültesindesin .Hocalari da iyidir. Tebrik ederim.

Çok teşekkür ederim.:16:

benim ortaokuldan arkadaşımda kimyada okuyor 2.sınıf oldu yardımcı olabilir istersen :)

Aa öyle mi.Ne güzel. Çok sagolun ilginiz için.Pek uzak olmasa da şehir dışından geleceğim.Devlet yurduna başvurdum ama çıkması sıkıntı olabilir.Arkadaşın yurtta kalıyorsa fiyatlar hakkında bir bilgisi var mı acaba ?

Son düzenleme:
arkadaşım kendi evinde kalıyor canım. yurtta kalan arkadaslardan ogrenırım fıyatlarını :)

Çok sevinirim canım.Bir kaç tane buldum ama fiyatları pahalı geldi.:50:
İstanbul'da devlet yurtlarına baktım.Şartları diğerlerine göre daha iyi.Onlardan biri gelse bari.

selamlar herkese :) ben sadece "üniversite" başlığına bakıyordum burayı görmemişim malum yeni üyeyim de :D neyse buraya da yazmak istedim daha kalabalıkmış :)

düzceye gidiyorum inşallah bilgisayar mühendisliği :)

Eğer gitmezse seneye sınava girdiğinde yerleştiği için puanı kesilecek . 2 yılı bitirip ardından DGS ye girebilirsin ve TM bölümlerinde kazananlar DGS'de 3.sınıftan başlatılıyor.Son olarak da okuldaki notların yüksek tutup kolay bir şekilde kazanır diye düşünüyorum...

eğer bölüm hoşuma giderse aklıma yatarsa 4 yıla tamamlarım ama hoşuma gitmezse iki yılı bitirip açıktan adalet falan okumayı düşünüyorum en azından o arada bi işte bulurum tabi inşallah

Back