• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ösys Yerleştirme Sonuçları - Nereleri Kazandık ?

Yaşadığımız şehirden mi yapacağız acaba başvuruları yoksa hem yurt için hem kayıt için git-gel mi yapacağız

http://www.kyk.gov.tr/web/OSYM_Bsv_2012/basvuruGirisAnaSayfa.do

Buradan yapılıyor başvurular :26:
Ama çok dikkatli doldurmk gerekiyor ben yurt seçiminde kaldım hangisi daha avantıjlı bilmiyorum :14:

http://www.kyk.gov.tr/web/OSYM_Bsv_2012/basvuruGirisAnaSayfa.do

Buradan yapılıyor başvurular :26:
Ama çok dikkatli doldurmk gerekiyor ben yurt seçiminde kaldım hangisi daha avantıjlı bilmiyorum :14:

Yut ve bursta öncelikleri okudun mu
Bi sürü madde var bize nasıl gelecekse artık :31:

ben yarım dönem devlet yurdunda kaldım. kayıt yaptırdıktan sonra depozito parası ve 3 aylık yurt parasını ödüyorsunuz. Yorgan,yatık vs. her şeyi teslim ettiğinizde çıkarken depozitoyu geri alıyorsunuz

ben yarım dönem devlet yurdunda kaldım. kayıt yaptırdıktan sonra depozito parası ve 3 aylık yurt parasını ödüyorsunuz. Yorgan,yatık vs. her şeyi teslim ettiğinizde çıkarken depozitoyu geri alıyorsunuz

Haaa şimdi anladım o depozitoyu,teşekkür ederim :17:
Birde başvururken hangi yurt türünü seçmiştiniz :26:

Öğrenirsen benimlede paylaş canım :1:
Aman dikkatli oku :1:

Başvuru sayfasına gitmeye cesaret edemedim :18:
Yarı-özel yurt istiyodum ben o hangisi oluyo acaba :44:
Yada hem normal hem yarı-özele başvuru yapılabiliyo mu ?
Of,ne karmaşık işlermiş :31:

Başvuru sayfasına gitmeye cesaret edemedim :18:
Yarı-özel yurt istiyodum ben o hangisi oluyo acaba :44:
Yada hem normal hem yarı-özele başvuru yapılabiliyo mu ?
Of,ne karmaşık işlermiş :31:

Evet ya kafamda bir soru dönüyor :26:
Ne sıkıntısı bitmez bi süreçmiş bu canım,sınavıtercihisonucuyurdu herşeyi ayrı dert :1:
İlk derse girene kadar rahat edemiyecez sanırım :1:

Kyk'da kalıyorum kızlar. Girerken 175 lira depozito vermiştik, çıkışta alacağız ama. Tavsiyem yarı özel varsa onları tercih etmeniz.

Back