2012 öğretmenleri çalışma kampı =)

cnm bak internetten buldum cevabını ben...şöyle cvp vermiş biri...

özel eğitimle özel yetiştirme arasındaki fark (Memurlar.Net - Forum)

evet çocuğun öğrenmesınde bır gerılık ya da üstünlük varsa özel eğıtım verılıyor.
ama dıyelım kı çocuk resımde çok yeteneklı bu yüzden öğretmenı onunla ek olarak ders dışında çalışıyor. bu da özel yetıştırme oluyor

hadi bakalım hayırlısı hepimiz için :) sen biraz daha şanslısın bize göre :KK34:
benim de ingilizce.

özel yetiştirme durumayanın dediği gibi bir anlamda bireysel oluyor evet :KK34:

yaa bana göre şnslı sayılmam...son anda başladım çalışmaya..yetişmedi konular..hala yetştrcm diye anam ağlıo :KK14: meslk lisesi çıkışlı olduğum içinde temelim yok :KK14:

hayırlısı artık...

yaa bana göre şnslı sayılmam...son anda başladım çalışmaya..yetişmedi konular..hala yetştrcm diye anam ağlıo :KK14: meslk lisesi çıkışlı olduğum içinde temelim yok :KK14:

hayırlısı artık...

az çok yaptıysan bir şeyler olur inş. sıkma canını.ben de mezun olduğum sene aman aman çalışamamıştım temelim de yoktu 71.5 almıştım benim için iyi bir puandı ama tabi yetmedi :KK52::KK52:

az çok yaptıysan bir şeyler olur inş. sıkma canını.ben de mezun olduğum sene aman aman çalışamamıştım temelim de yoktu 71.5 almıştım benim için iyi bir puandı ama tabi yetmedi :KK52::KK52:

ay ne güzel ya..tam istediğim puan :) inşllh alabilirm...dedğim gibi zor benm içn :KK43: nyse çıkayımda tarihten devm edeym :KK9:

görüşürüz :KK3:

2011 sorularına bakan var mı kızlar,Türkçe de 7.soru var noktalama işaretleri ile ilgili olan biri bana açıklayabilir mi?
bana kalsa hepsine virgül koydum :)

a şıkkıında noktalı virgül konulmalı çünkü noktalı virgülden önce ve sonra virgülle ayrılmış ve benzer olan iki eylem var. böyle durumlarda araya noktalı virgül giriyor

a şıkkıında noktalı virgül konulmalı çünkü noktalı virgülden önce ve sonra virgülle ayrılmış ve benzer olan iki eylem var. böyle durumlarda araya noktalı virgül giriyor

ortak fiillerinden dolayı mı benzer eylem oluyor o cümleler :26:

a2.b + b2.a / a2-b2 * a2-2ab+b2 / a.b2-a2.b

a2.b+b2.a nın açılımını yapalım; ortak paranteze alabiliriz..a.b(a+b) olur o da..
a2-b2 nin açılımı zaten biliyoruz..--> (a-b)(a+b)
a2-2ab+b2 de bildiğimiz bir açılım--->(a-b)2
ab2-a2.b nin açılımı da aynı ilk açılım gibi...ortak paranteze alıcaz-->a.b(b-a) olur..

SONUÇ;

a.b(a+b) / (a-b).(a+b) * (a-b)2 / a.b(b-a)

buradan sadeleştirme yaptığımızda sonuç -1 çıkar..sağ taraftaki işlemde işaret değişikliği oluyor..

Sadeleştirme sorularında sadece bildiğiniz açılımlar yeterli değil kızlar..bildiğiniz açılımların dışında mutlaka ortak paranteze alabileceğiniz ve bu şekilde sadeleştirebileceğiniz açılımlar koyarlar..şıklar sizin için ipucu oluştursun..

Son düzenleme:
çok da basit değilmiş yahu :KK43:
tşk ederim Direncim:KK34: sen de mi sınava hazırlanıyorsun yoksa o yolları geçtin mi :KK1:

X