2012 öğretmenleri çalışma kampı =)

26 yı da açarsan kesin gidersin. ben de açacam. 3 senedir bekliyorum.. saçlarım ağardı kpss yollarında.. :KK14:

kızlar ne şanslısınız 73 le atanacaksınız.Ben 80 eşim 84 aldı bizde ümidin ümidi bile yok :KK43: :KK14:

kızlar ne şanslısınız 73 le atanacaksınız.Ben 80 eşim 84 aldı bizde ümidin ümidi bile yok :KK43: :KK14:

adaletin a sı yok ki canım.. bakar mısın puanlarınızın güzelliğine.. ümidi kesme.. bu sene alım çok..

Son düzenleme:

ingilizce burcu :) 73.75 aman inş Allahım yüzümüzü güldürsün.

josse,hy patia nerelerde acaba?
kızlar kusura bakmayın 20 gündür eşimin memleketinde köydeydik telefondan nete girebildim sadece ama cevap yazamadım malesef.
benim puanım iyi aslında. 93 aldım ama istanbul dışı çıkamadığım ve istanbula da ne kadar kadro açar bilemediğim için yine de oh be diyemiyorum malesef.

kızlar kusura bakmayın 20 gündür eşimin memleketinde köydeydik telefondan nete girebildim sadece ama cevap yazamadım malesef.
benim puanım iyi aslında. 93 aldım ama istanbul dışı çıkamadığım ve istanbula da ne kadar kadro açar bilemediğim için yine de oh be diyemiyorum malesef.

puanın ne kadar güzel canım ya,İstanbul içi umarım atanırsın Allah emeğini boşa çıkarmasın inş..
biz ne olucaz bakalım sıram neredeyse 4700.İnş alım çok olur gerçekten :KK43:

kızlar gozumuz aydın olsun klavuzu bir kısmı acıklandı. bir de iller bazında olsaydı iyiydi...

bi atanma hayali daha böylece sona erer.. şimdi kara kara düşünüyorum hayatın neresinden tutunayım diye.. :KK14:

X