2012 öğretmenleri çalışma kampı =)

herkafadan bi ses çıkıyor,yine bekleyişlerdeyim açıklanmadı=/
Şimdide bu hafta ösym yoğun olacağından sonuçların haftaya kaydıgından bahsediliyor offŞ:/

canlarım nasıl geldi sonuçlar?
beklediğimden düşük geldi ama buna da şükür dedim yapıcak bir şey yok: 73.75

gkyi iyi hatırlayamamışım sanırım doğrum düşük yanlışlarım fazla geldi:KK50:

benim de beklediğimden düşük geldi
düz 75 almışım
off umarım fazla alım olur yoksa gümlerim :18:

sosyal bilgiler öğretmenliği branşım

benim ailevi durumlar da karışık şubata kalmaz dilerim :KK43:

Son düzenleme:
74 gelmiş, buna da şükür.. branşım ingilizce.. umutluyum.. hayırlısı olsun hakkımızda..

şubattaki baz alınmıyor diye biliyorum ama ben..ağsutos da 68 lemi ne kapatmıştı...şubat 54...

gecen senenin ağustosu geçerli değil mi?

e tabi bir nevi öyle,alımları karşılaştırcaz
mesela bizde 2750 kişi almışlar toplamda 75 küsura düşmüştü,ağustos-şubat.
bu sene toplamda 5000 alsalar diorlar işte 75in altına düşer diyorlar artık bilmiyorum.ben de bu yoruma inanmak istiyorum :)

ben de umutlanmak istiyorum ama memurlar nette yazılanlar moralimi bozuyor branşdaşlarımız 80lerde geziyor.

hayatım o sitede en fazla 100 kişinin 80lerde geziyor, kaç kişi yazıyor ki o sitede ? puanı düşük olanlar yazmıyor bile.. . alım iyi olacak bu sene. umudunu kaybetme. o siteye de girme.. ben girmiyorum. çok geriyor insanı.. sadece dua et ve bekle.. olacak diye düşün.. ben öyle yapiyorum..

hayatım o sitede en fazla 100 kişinin 80lerde geziyor, kaç kişi yazıyor ki o sitede ? puanı düşük olanlar yazmıyor bile.. . alım iyi olacak bu sene. umudunu kaybetme. o siteye de girme.. ben girmiyorum. çok geriyor insanı.. sadece dua et ve bekle.. olacak diye düşün.. ben öyle yapiyorum..

evet ya kimileri gayet olumlu şeyler yazarken kimileri de yere vurdurmuş yorumu.inş ya umudumu kaybetmicem :)

branşın ingilizce mi kuzucuk ? öyleyse 73 le gittin bu sene. hadi hayırlı olsun :KK34:

X