birkaç gün sonra 2010 2011 sorularını çözücem orada böyle bir şeye dikkat edersem burdan yazarım canım
canım sanırım 2005te çıkmış bu soru
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
birkaç gün sonra 2010 2011 sorularını çözücem orada böyle bir şeye dikkat edersem burdan yazarım canım
yalnız 2 olması gerek canım
1.kurultayın toplanmasıyla kutun bir ilgisi yok,
2. kut anlayışı göktanrının seçilmiş aileye yönetme yetkisi vermesine dayanır ve egemenliği meşrulaştırır.
3.kut anlayışının hakim olduğu zamanlar Türklerin göçebe yaşadığı zamanlar, yani tapınak yapımının olması mümkün değil,
teşekkür ederim canım cevap doğru, çok yardımın dokundu
ben 2,3 demiştim. 3 ü alırken göçebe yaşadıklarını unutmuştum
kızlar bir hafta kaldı ve bilgilerimi toparlama konusunda stres yaşıyorum. hiçbir şey bilmiyormuşum ve hiçbir şey yetişmeyecek gibi geliyor Allah korusun
kızlar bir hafta kaldı ve bilgilerimi toparlama konusunda stres yaşıyorum. hiçbir şey bilmiyormuşum ve hiçbir şey yetişmeyecek gibi geliyor Allah korusun
günaydın kızlar:)ben size bir şey danışıcam benim bu yıl atanma umudum pek yok çünkü hiç çalışamadım ve geçenlerde bir denemesınavına girdim gkgy 65 eğitimde 56 geldi yani bu puanlarla atanmam mucizeolur ancak moralimin biraz yerine gelmesi için en azından gkgy 70 eğitiminde 65 üstü gelmesini istiyorum, bir site var ve orda konu tekrarları oluyor 15er dakikalık rehberlik mesela o dersten hiç bir şey bilmiyorum 30 video falan var onu izlesem bir haftada 5 puan yükseltmeme yeter mi kızlar, ölçme değerlendirmeyide izlesem mesela?ölçmeden temelim var,birde gkden vatandaşlığı izlesem faydası olur mu?yoksa hiç uğraşma mı dersiniz?bu arada herkese başarılar dilerim:))
Benimki de Çamlıca Kız Anadolu Lisesi.
Cümlemize hayırlı olsun =)Mübarek Cuma gününde dileyelim: İnşallah iyi, güzel bir sınav anı geçirelim.
Allah çalışmalarımızın karşılığını fazla fazla versin.
Hepimiz iyi yerlere atanalım, feraha kavuşalım tez zamanda inşallah=))
bu sene tıp fakültesinde giriyorum geçen sene ziraat, daha önce eğitim.. bu gidişle kampüsün sınava girmediğim fakultesi kalmayacak uleeeennn
özel eğitim ve özel yetiştirme arasındaki fark nedir ya
önceki notlarımda aynı şey olarak almışız not ama bu sene girdiğim denemelerde şıklarda hep ayrı ayrıydılar.
kendimce düşününce özel eğitim ya akranlarına göre geride kalanlara ya da ileride olanlara veriliyor sanırım.engellilere veya hiperaktiflere.
özel yetiştirme de müzik,resim,spor gibi alanlarda sanırım.
doğru muyum kızlar? nette bakındım biraz.özel eğitimde dediğim gibi çıktı ama yetiştirme de ayrı bir şey bulamadım.
özel eğitim ve özel yetiştirme arasındaki fark nedir ya
önceki notlarımda aynı şey olarak almışız not ama bu sene girdiğim denemelerde şıklarda hep ayrı ayrıydılar.
kendimce düşününce özel eğitim ya akranlarına göre geride kalanlara ya da ileride olanlara veriliyor sanırım.engellilere veya hiperaktiflere.
özel yetiştirme de müzik,resim,spor gibi alanlarda sanırım.
doğru muyum kızlar? nette bakındım biraz.özel eğitimde dediğim gibi çıktı ama yetiştirme de ayrı bir şey bulamadım.
özel eğitim dedğin gibi cnm..bölümüm gereği ilgi alanıma giriyor o kısımda
özel yetiştrme dedğin gibi olabilir...
Özel eğitim doğruda,özel yetiştirmenin bireysel ağılıklı olduğunu düşünüyorum. Yine otizim,hiperaktive..vs çocukların ileri düzeydeki çocuklar için bireysel eğitim değilmidir?