2012 öğretmenleri çalışma kampı =)

kızlar bir hafta kaldı ve bilgilerimi toparlama konusunda stres yaşıyorum. hiçbir şey bilmiyormuşum ve hiçbir şey yetişmeyecek gibi geliyor Allah korusun

şu tarih ne nankör ders :KK14:

orta asyada var olan ''kut'' anlayışıyla ilgili;
1. kurultayın toplanmasını sağlaması,
2. egemenliğin meşrulaştırılması,
3. tapınak yapımında etkili olması
özelliklerinden hangileri doğrudur?

a) yalnız 2
b) yalnız 3
c) 1 ve 2
d) 2 ve 3
e) 1,2,3

yalnız 2 olması gerek canım

1.kurultayın toplanmasıyla kutun bir ilgisi yok,
2. kut anlayışı göktanrının seçilmiş aileye yönetme yetkisi vermesine dayanır ve egemenliği meşrulaştırır.
3.kut anlayışının hakim olduğu zamanlar Türklerin göçebe yaşadığı zamanlar, yani tapınak yapımının olması mümkün değil,

Son düzenleme:
yalnız 2 olması gerek canım

1.kurultayın toplanmasıyla kutun bir ilgisi yok,
2. kut anlayışı göktanrının seçilmiş aileye yönetme yetkisi vermesine dayanır ve egemenliği meşrulaştırır.
3.kut anlayışının hakim olduğu zamanlar Türklerin göçebe yaşadığı zamanlar, yani tapınak yapımının olması mümkün değil,

:KK9::KK9: teşekkür ederim canım cevap doğru, çok yardımın dokundu
ben 2,3 demiştim. 3 ü alırken göçebe yaşadıklarını unutmuştum :KK1:

kızlar bir hafta kaldı ve bilgilerimi toparlama konusunda stres yaşıyorum. hiçbir şey bilmiyormuşum ve hiçbir şey yetişmeyecek gibi geliyor Allah korusun

öyle düünmemeye çalış canım ama malesef bende öyleyim ...

bir ara çok taktım strese girdim..

şimdi hergün bi saat de olsa konulara bakıyorum her dersten

arkadaslar hangi denemeleri çözüyorsunuz ?

ben de aynıyım canım.eğitim konularına bakıyorum şu an tekrar amaçlı.birkaç gündür bıraktım o yüzden soru çözmeyi.

günaydın kızlar:)ben size bir şey danışıcam benim bu yıl atanma umudum pek yok çünkü hiç çalışamadım ve geçenlerde bir denemesınavına girdim gkgy 65 eğitimde 56 geldi yani bu puanlarla atanmam mucizeolur ancak moralimin biraz yerine gelmesi için en azından gkgy 70 eğitiminde 65 üstü gelmesini istiyorum, bir site var ve orda konu tekrarları oluyor 15er dakikalık rehberlik mesela o dersten hiç bir şey bilmiyorum 30 video falan var onu izlesem bir haftada 5 puan yükseltmeme yeter mi kızlar, ölçme değerlendirmeyide izlesem mesela?ölçmeden temelim var,birde gkden vatandaşlığı izlesem faydası olur mu?yoksa hiç uğraşma mı dersiniz?bu arada herkese başarılar dilerim:))

günaydın kızlar:)ben size bir şey danışıcam benim bu yıl atanma umudum pek yok çünkü hiç çalışamadım ve geçenlerde bir denemesınavına girdim gkgy 65 eğitimde 56 geldi yani bu puanlarla atanmam mucizeolur ancak moralimin biraz yerine gelmesi için en azından gkgy 70 eğitiminde 65 üstü gelmesini istiyorum, bir site var ve orda konu tekrarları oluyor 15er dakikalık rehberlik mesela o dersten hiç bir şey bilmiyorum 30 video falan var onu izlesem bir haftada 5 puan yükseltmeme yeter mi kızlar, ölçme değerlendirmeyide izlesem mesela?ölçmeden temelim var,birde gkden vatandaşlığı izlesem faydası olur mu?yoksa hiç uğraşma mı dersiniz?bu arada herkese başarılar dilerim:))

eğer sınava gireceksen izle bence,zararı olmaz.en azından bilerek yaptığın sorular olur,mutlaka bişiler kaparsın izlediklerinden.boş boş girmemiş olursun.

sınav giriş yerleri belli olmuş kızlar,istediğim yer çıktı :) bana değil ama kayınvalidemlere yakın.iki sınav arasında gidebileceğim bir yer var çok şükür :)

Benimki de Çamlıca Kız Anadolu Lisesi.

Cümlemize hayırlı olsun =)Mübarek Cuma gününde dileyelim: İnşallah iyi, güzel bir sınav anı geçirelim.

Allah çalışmalarımızın karşılığını fazla fazla versin.

Hepimiz iyi yerlere atanalım, feraha kavuşalım tez zamanda inşallah=))

bu sene tıp fakültesinde giriyorum :KK76: geçen sene ziraat, daha önce eğitim.. bu gidişle kampüsün sınava girmediğim fakultesi kalmayacak uleeeennn :KK55:

Benimki de Çamlıca Kız Anadolu Lisesi.

Cümlemize hayırlı olsun =)Mübarek Cuma gününde dileyelim: İnşallah iyi, güzel bir sınav anı geçirelim.

Allah çalışmalarımızın karşılığını fazla fazla versin.

Hepimiz iyi yerlere atanalım, feraha kavuşalım tez zamanda inşallah=))

ne güzel yazmışsın canım, amin :)

bu sene tıp fakültesinde giriyorum :KK76: geçen sene ziraat, daha önce eğitim.. bu gidişle kampüsün sınava girmediğim fakultesi kalmayacak uleeeennn :KK55:

güldürdün beni :KK1::KK1: bu sefer son olsun inş. ben de yüksekokulda giricem.

özel eğitim ve özel yetiştirme arasındaki fark nedir ya :KK50::KK50:

önceki notlarımda aynı şey olarak almışız not ama bu sene girdiğim denemelerde şıklarda hep ayrı ayrıydılar.
kendimce düşününce özel eğitim ya akranlarına göre geride kalanlara ya da ileride olanlara veriliyor sanırım.engellilere veya hiperaktiflere.

özel yetiştirme de müzik,resim,spor gibi alanlarda sanırım.

doğru muyum kızlar? nette bakındım biraz.özel eğitimde dediğim gibi çıktı ama yetiştirme de ayrı bir şey bulamadım.

Banada Marmara eğitim fakültesi gelmiş=)
Tamda gönlümden geçen okul.
Geçen 2 yılda ilköğretimde sınava girdim,sıralardan rahatsız oluyordum,küçük ve dar olduğu için.
Bu yüzden mutluyum şimdi=)

önceki notlarımda aynı şey olarak almışız not ama bu sene girdiğim denemelerde şıklarda hep ayrı ayrıydılar.
kendimce düşününce özel eğitim ya akranlarına göre geride kalanlara ya da ileride olanlara veriliyor sanırım.engellilere veya hiperaktiflere.

doğru muyum kızlar? nette bakındım biraz.özel eğitimde dediğim gibi çıktı ama yetiştirme de ayrı bir şey bulamadım.

özel eğitim dedğin gibi cnm..bölümüm gereği ilgi alanıma giriyor o kısımda :KK55:

özel yetiştrme dedğin gibi olabilir...

Özel eğitim doğruda,özel yetiştirmenin bireysel ağılıklı olduğunu düşünüyorum. Yine otizim,hiperaktive..vs çocukların ileri düzeydeki çocuklar için bireysel eğitim değilmidir?

özel eğitim dedğin gibi cnm..bölümüm gereği ilgi alanıma giriyor o kısımda :KK55:

özel yetiştrme dedğin gibi olabilir...

bölümün neydi canım :)

Özel eğitim doğruda,özel yetiştirmenin bireysel ağılıklı olduğunu düşünüyorum. Yine otizim,hiperaktive..vs çocukların ileri düzeydeki çocuklar için bireysel eğitim değilmidir?

memurlar nette bir yorum gördüm şimdi.orda birisi özel yetiştirme için çocuk resimde özel yeteneğe sahipse öğretmeninin ona özel ders vermesidir demiş.

X