2012 öğretmenleri çalışma kampı =)

çok da basit değilmiş yahu :KK43:
tşk ederim Direncim:KK34: sen de mi sınava hazırlanıyorsun yoksa o yolları geçtin mi :KK1:

Rica ederim tatlım..Ama bunlar kaçırılmaması gereken çok ta zor olmayan sorular..
Ben geçtim o yollardan, canı cehenneme kpss nin :KK9:
Sayısalım fena değildir..Profilimde görünce yanıtlayayım dedim:KK16:

Rica ederim tatlım..Ama bunlar kaçırılmaması gereken çok ta zor olmayan sorular..
Ben geçtim o yollardan, canı cehenneme kpss nin :KK9:
Sayısalım fena değildir..Profilimde görünce yanıtlayayım dedim:KK16:

ah canım benim için zor işte,beynimin sol lobu matematiğe pek önem vermemiş:KK1:
Allah kurtarmış seni,darısı başımıza inş..

ah canım benim için zor işte,beynimin sol lobu matematiğe pek önem vermemiş:KK1:
Allah kurtarmış seni,darısı başımıza inş..

Evet bir yere yerleşemeden atlattım :KK9:

Sayısaldaki sorularınızı gördükçe yanıtlamaya çalışırım, hepinize bol şanslar canım:KK16:

a2.b + b2.a / a2-b2 * a2-2ab+b2 / a.b2-a2.b

a2.b+b2.a nın açılımını yapalım; ortak paranteze alabiliriz..a.b(a+b) olur o da..
a2-b2 nin açılımı zaten biliyoruz..--> (a-b)(a+b)
a2-2ab+b2 de bildiğimiz bir açılım--->(a-b)2
ab2-a2.b nin açılımı da aynı ilk açılım gibi...ortak paranteze alıcaz-->a.b(b-a) olur..

SONUÇ;

a.b(a+b) / (a-b).(a+b) * (a-b)2 / a.b(b-a)

buradan sadeleştirme yaptığımızda sonuç -1 çıkar..sağ taraftaki işlemde işaret değişikliği oluyor..

Sadeleştirme sorularında sadece bildiğiniz açılımlar yeterli değil kızlar..bildiğiniz açılımların dışında mutlaka ortak paranteze alabileceğiniz ve bu şekilde sadeleştirebileceğiniz açılımlar koyarlar..şıklar sizin için ipucu oluştursun..
ben bu tür sorularda a ve b ye değer veriyorum anca öyle yapıyorum yapabilirsem

Tarihte sorulabilecek şahıs ismi
bir de güncel olaylarda 2012 başından beri gerçekleşen sinema,ekonomi,spor ve uluslararası kuruluşlar hakkında aklımızda olan varsa paylaşalım mı? son günlerde kalıcı olur.
aklımda olanları yazıcam birazdan :)

Farabi: Muallimi Sani (2.öğretmen)
İbni Sina: Avıcenna

2012 Avrupa spor başkenti İstanbul.
2012 Dünya salon atletizm yarışması İstanbul da yapıldı.
2012 Paralimpik(engelli) yaz olimpiyatları Londra da yapılacak.
UEFAnın 36.olağan kongresi 2012 mart ayında İstanbulda yapıldı.
2012 avrupa futbol şampiyonası geçen günlerde Polonya ve Ukraynada oynandı.

2011de Azerbaycan ile Kafkasya doğalgaz projesi enerji ant. İmzalandı.
2012 mart ayında yapılan konusu “suriyede barış” olan nükleer güvenlik zirvesi Seulda yapıldı.

65.Cannes fil festivalinde kısa film dalında Sessiz ile ödül alan yönetmen Rezan Yeşilbaş.

Unesco 2012 yılını Buhurizade Mustafa Itri yılı ilan etti.
2012 Türkiyede çin kültür yılı olarak kutlanıyormuş.
2012 Avrupa kültür başkentleri slovenya-maribor ve Portekiz guimaraes.

Yatırım bankası Golden Sachs “Türkiye yatırım konferansı:2023 e giden yol” konferansını Londra da düzenledi.
Üyesi olduğumuz G-20 zirvesi 2012de meksikada yapılacak.
Dünya ekonomik forumu bu yıl İstanbulda düzenlendi.
2012 Avrupa birliği dönem başkanlığı Danimarka ve Kıbrısta.

değer verince genelde doğru çıkıyor mu canım,olur da çıkarsa ben de deneyebilirim o zaman.

doğru çıkıyor. tabi her zaman değil. o yüzden ikişer değer vermek ve ikisiyle de çözmek lazım. zaman alıyor o da ama hiçbir şey yapılamıyorsa denemeye değer herhalde

benim cts. sabah formumun çıktısı tek sayfada çıkmıyor yaa sizin de öyle mi. altta bir iki satır 2. sayfaya geçiyor.

hadi kızlar Allah yardımcımız olsun yarın bitiyor, başlıyor mu deseydim acaba? çok stres yaptım bu 2 gün hayırlısıyla güzel bir şekilde atlatır umarım...

Tüm emek verip çalışanlar umarım sınavdan mutlu bir şekilde çıkar ve şöyle bir ohhhh çekeriz.
Hepimize başarılar :) Allah yardımcımız olsun..

hepimize başarılar bol bol şanslar öğretmenlerimmm :KK34: yarın buraya gelip süper geçtiiiiiiiiii diye bağiririz umarım..

sınavda başarılar arkaşlar..allah yardımcımız olsun..inş istediğiimz gibi geçer hepimizin sınavı

sınavda başarılar kızlar:)))))
inşallah güzel ve hayırlı yerler olur.

hepimize geçmiş olsun...
sanırım gy-gk sınavının soruları çalınmış yine.cemaatçiler yaptı diye bir iddiada bulunmuşlar..
biz eğitim sınavındayken yayınlamışlar soruları aynıları vallahi :KK43:

benim sabahki pek iyi geçmedi.eğitim ona nazaran daha iyi geçti bakalım hayırlısı.

hepimize geçmiş olsun...
sanırım gy-gk sınavının soruları çalınmış yine.cemaatçiler yaptı diye bir iddiada bulunmuşlar..
biz eğitim sınavındayken yayınlamışlar soruları aynıları vallahi :KK43:

benim sabahki pek iyi geçmedi.eğitim ona nazaran daha iyi geçti bakalım hayırlısı.

nasıldı sınav kızlar

X