- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
benim ilk bölüm hepsi kötüydü
aslında benim de öyle.bir vatandaşlık hoşuma gitti.tarih de kolay gibi geldi ama 5-6 tane yanlışım var galiba yine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim ilk bölüm hepsi kötüydü
Türkçeyi nasıl evirip çevirelim de zor yapalım diye kendilerini yırtmışlar
coğrafya da coğrafya değil genel kültür sorusuydu mübarek..
Kesinlikle coğrafya çalıştığım saatlere acıyorum genel kültür soruları bildiğin.Ölçmedede zorlandım çok=(
edebiyat öğretmeni olarak türkçeyi batırdım
glsn Türkçe de noktalama işareti sorusu ne olacaktı :) ... mü : mi
geliyor geliyor aklıma bu geliyor :)
Sınav bitti herkes dağılmış,fazla yazamasamda buraya takıp ederdim hazırlık sürecinde iyi gelirdi bana,motive olurdum.
Kızlar ne zaman açıklanacak şu sınav sonuçları.İyice strese girdim ben.
Ramazan ayı birde genelde evdeyim beklemek ve hiçbişey yapmamak..Dua ediyorum bol bol.
Birde soru ve cevaplara korkumdan bakmadım,sürpriz olsun istedim..
Bakalım artık hayırlsı herbirimiz için.
Emeklerimizin karşılığını alırız umarım:)
ağustosun ilk haftası açıklanır diye bekliyorum,benim netlerim iç açıcı değil.dileğim puanların yüksek gelmesi,ben de bunun için dua ediyorum.çünkü geçen seneye göre hesaplarsam iyi bir sonuç geliyor ama 2010a göre berbat geliyor.
hepimiz için hayırlısı,Allah yüzümüzü güldürür inş
ben bugün yazlığa geldim,tatilin keyfini çıkarmak istiyorum sınavsız bir şekilde
bu arada ben yutiss
hatırladım yutss:))
Benim yerimde çıkar tatilin keyfini:)Biz bu yaz tatil yapamadık malesef ev aldık onun borçları dolayısıyla tatilede gidemedik,anlayacağın hep evdeyim,maddiyat dolayısıyla dışarı çıkıp dolaşamıyorum bile.
Tek bekleyişim sınav sonuçlarının açıklanması=)
İnş hayırlı sonuçlarımız gelirde burda güzel haberlerimize veririz birbirimize,ve en önemlisi atanıp artık hayatımıza yön veririz.
Kurtuluruz artık bu sıkıntılardan,stresten...bide seneye sistem değişti,hiç ama hiç istemiyorum seneye kalmayı..
oy..oy..bu son olur inş hepimiz için :))
hayırlı olsun canım eviniz,aynı zamanda almışız sanırım biz de ev aldık ama sınırları zorlayıp tatili de soktuk araya.eşim desen hep çalışıyor ben de bütün kış evde derslerle cebelleştim hakettik dedik kendimizce :)
ama olmasa da olur evin olsun da kendinin o bile yeter
dileklerini ben de paylaşıyorum,umarım şuradan güzel haberler veririz.benim de bazı hayallerim hep atanmak üzerine kurulu,inş Allahım hayırlısını kılmıştır bizler için,ama olmazsa da canımızı sıkmayalım,güzel mesleğimiz var az buz da olsa ekmeğimizi çıkarırız taştan :)