2012 öğretmenleri çalışma kampı =)

Türkçeyi nasıl evirip çevirelim de zor yapalım diye kendilerini yırtmışlar :KK47:
coğrafya da coğrafya değil genel kültür sorusuydu mübarek..

glsn Türkçe de noktalama işareti sorusu ne olacaktı :) ... mü : mi
geliyor geliyor aklıma bu geliyor :)

kimsecikler yok :44:
sınav nasıl geçti canlarım uzun zaman uğrayamadım
umarım hepinizinde güzel netleri olur

Sınav bitti herkes dağılmış,fazla yazamasamda buraya takıp ederdim hazırlık sürecinde iyi gelirdi bana,motive olurdum.
Kızlar ne zaman açıklanacak şu sınav sonuçları.İyice strese girdim ben.

Ramazan ayı birde genelde evdeyim beklemek ve hiçbişey yapmamak..Dua ediyorum bol bol.
Birde soru ve cevaplara korkumdan bakmadım,sürpriz olsun istedim..
Bakalım artık hayırlsı herbirimiz için.
Emeklerimizin karşılığını alırız umarım:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sınav bitti herkes dağılmış,fazla yazamasamda buraya takıp ederdim hazırlık sürecinde iyi gelirdi bana,motive olurdum.
Kızlar ne zaman açıklanacak şu sınav sonuçları.İyice strese girdim ben.

Ramazan ayı birde genelde evdeyim beklemek ve hiçbişey yapmamak..Dua ediyorum bol bol.
Birde soru ve cevaplara korkumdan bakmadım,sürpriz olsun istedim..
Bakalım artık hayırlsı herbirimiz için.
Emeklerimizin karşılığını alırız umarım:)

ağustosun ilk haftası açıklanır diye bekliyorum,benim netlerim iç açıcı değil.dileğim puanların yüksek gelmesi,ben de bunun için dua ediyorum.çünkü geçen seneye göre hesaplarsam iyi bir sonuç geliyor ama 2010a göre berbat geliyor.
hepimiz için hayırlısı,Allah yüzümüzü güldürür inş
ben bugün yazlığa geldim,tatilin keyfini çıkarmak i
stiyorum sınavsız bir şekilde :KK52::KK52::KK52:

bu arada ben yutiss :KK1::KK1::KK1:

ağustosun ilk haftası açıklanır diye bekliyorum,benim netlerim iç açıcı değil.dileğim puanların yüksek gelmesi,ben de bunun için dua ediyorum.çünkü geçen seneye göre hesaplarsam iyi bir sonuç geliyor ama 2010a göre berbat geliyor.
hepimiz için hayırlısı,Allah yüzümüzü güldürür inş
ben bugün yazlığa geldim,tatilin keyfini çıkarmak i
stiyorum sınavsız bir şekilde :KK52::KK52::KK52:

bu arada ben yutiss :KK1::KK1::KK1:

hatırladım yutss:))
Benim yerimde çıkar tatilin keyfini:)Biz bu yaz tatil yapamadık malesef:KK43: ev aldık onun borçları dolayısıyla tatilede gidemedik,anlayacağın hep evdeyim,maddiyat dolayısıyla dışarı çıkıp dolaşamıyorum bile.
Tek bekleyişim sınav sonuçlarının açıklanması=)
İnş hayırlı sonuçlarımız gelirde burda güzel haberlerimize veririz birbirimize,ve en önemlisi atanıp artık hayatımıza yön veririz.
Kurtuluruz artık bu sıkıntılardan,stresten...bide seneye sistem değişti,hiç ama hiç istemiyorum seneye kalmayı..
oy..oy..bu son olur inş hepimiz için :))

hatırladım yutss:))
Benim yerimde çıkar tatilin keyfini:)Biz bu yaz tatil yapamadık malesef:KK43: ev aldık onun borçları dolayısıyla tatilede gidemedik,anlayacağın hep evdeyim,maddiyat dolayısıyla dışarı çıkıp dolaşamıyorum bile.
Tek bekleyişim sınav sonuçlarının açıklanması=)
İnş hayırlı sonuçlarımız gelirde burda güzel haberlerimize veririz birbirimize,ve en önemlisi atanıp artık hayatımıza yön veririz.
Kurtuluruz artık bu sıkıntılardan,stresten...bide seneye sistem değişti,hiç ama hiç istemiyorum seneye kalmayı..
oy..oy..bu son olur inş hepimiz için :))

hayırlı olsun canım eviniz,aynı zamanda almışız sanırım biz de ev aldık ama sınırları zorlayıp tatili de soktuk araya.eşim desen hep çalışıyor ben de bütün kış evde derslerle cebelleştim hakettik dedik kendimizce :)
ama olmasa da olur evin olsun da kendinin o bile yeter :KK34:
dileklerini ben de paylaşıyorum,umarım şuradan güzel haberler veririz.benim de bazı hayallerim hep atanmak üzerine kurulu,inş Allahım hayırlısını kılmıştır bizler için,ama olmazsa da canımızı sıkmayalım,güzel mesleğimiz var az buz da olsa ekmeğimizi çıkarırız taştan :)

hayırlı olsun canım eviniz,aynı zamanda almışız sanırım biz de ev aldık ama sınırları zorlayıp tatili de soktuk araya.eşim desen hep çalışıyor ben de bütün kış evde derslerle cebelleştim hakettik dedik kendimizce :)
ama olmasa da olur evin olsun da kendinin o bile yeter :KK34:
dileklerini ben de paylaşıyorum,umarım şuradan güzel haberler veririz.benim de bazı hayallerim hep atanmak üzerine kurulu,inş Allahım hayırlısını kılmıştır bizler için,ama olmazsa da canımızı sıkmayalım,güzel mesleğimiz var az buz da olsa ekmeğimizi çıkarırız taştan :)

Saol canım benim,ailemin ev, aslında gerekte yoktu vardı ev,öyle borca soktular durduk yere kendilerini,kiraya verilir diye,inş hayırlı olur bakalım:/
bekarlar kervanındayım hala=) yaş 24 ü geçti nerdeyse daha yolu varmı bilmiyorum:)1 nişan atmışlığım var,hayatımda verdiğim en doğru karar oda:)

Bu yıl dişimizi sıkıyoruz bakalım,bu yıl atanırsam bu evde kalmışlarımın acısını çıkartıcam inş.
Benimde nişan bittikten sonra tüm hayallerim kpss üzerine kurulu.olmasa çok hayal kırıklığım olur ama dünyanın sonu değil elbet,ücretli köleliğe devam,çok şükür yine iş sahibi olabiliirz dediğin gibi.
sizinde eviniz hayırlı uğurlu olur inş,çoktaan hakettik güzel bi tatli,eğlenmeyi..allah ağzının tadını bozmasın canım.
sonuçlar açıklandığında burası hareketlenir yine,iyikide var burası=)
iyi tatiller sana,bol bol eğlen,herşeyin tadını çıkar=)
görüşmek üzere muahhhh*)

kızlar ben sonuçların açıklandığı anı düşündükçe kalp çarpıntısı yaşıyorum ya offf
ne olacak
:KK53:

X