Kizlaar ben geldim Allaha sükür hersey yolunda bebek gayet saglikli veeeeeeeeeeeeeee kizim oluyor darisi sizlerin basina insallah sizde saglikli oldugunu ve cinsiyetini ögrenirsiniz hepinize sorunsuz bir hamilelik ve saglikli evlatlar dilerim rabbim hepimizi sag salim yavrularimiza kavustursun
Kizlaar ben geldim Allaha sükür hersey yolunda bebek gayet saglikli veeeeeeeeeeeeeee kizim oluyor darisi sizlerin basina insallah sizde saglikli oldugunu ve cinsiyetini ögrenirsiniz hepinize sorunsuz bir hamilelik ve saglikli evlatlar dilerim rabbim hepimizi sag salim yavrularimiza kavustursun
öyle düşünme ama canım dediğim gibi doktor biliyodur işini sana ne zaman transfer edicekler yani kaçıncı gün embriyosu olacak? Benim çikolata kisti canım o yüzden de doktorum 2 emriyo uygun gördü. Senin sorunun ne ?
cnm bu arada çikolata kisti nası oluo,nerde oluo,benim de bi polip görmüştü doktor ama regl ile gider dedi,sonra bidaha da bakmadık,tutunmayı engellermi acaba
BEBEĞİM BENİ BIRAKMADI MÜCADELİ KAZANDIHAMİLEYİMMMMM ARKADAŞLARRRR
Çok şükür arkadaşım ALLAH sağlıkla kucağına almak nasip etsin darısı başıma ve tüm isteyen arkadaşlarıma....
sen ve kızçen hoşgeeldinizzz maşallah hayırlı olsun inşallah allahım sag salim kucagına almayıda nasip etsin darısıdaaaa biz bekleyen ve isteyenlere olsunnnn
Gözün aydın canım...maşallah size allah nazardan saklasın...inşallah o gübleri bizlerde görürüz..rabbim herkesin yavrusunu bağışlasın..
BEBEĞİM BENİ BIRAKMADI MÜCADELİ KAZANDIHAMİLEYİMMMMM ARKADAŞLARRRR
kızlar günaydın. nasıl gidiyor hamilelik sıkıntısı olan varmı?
.......
slm cnm,bende acayip derecede iştahsızlık var,zorla yiyorum resmen ve yorgunluk + uyku hali,ayrıca yoğun bir şekilde duygusallık var:):):)böle işte
canım çikolata kisti polipten farklı tedavisi olmayan sadece ameliyatla alınabilen bir kist ilaçla vs. kaybolmuyo ve kısırlığa sebeb olabilen bir kist türü. ama polip için doktorun gider demiş doğrusur adet kanamasıyla gider inş. miyom tarzı galiba onlar gebeliği engellemiyo canım öyle biliyorum.
tutunmayı engelleyiceğini sanmıyorum engellese çikolata kisti engellerdi.
transferim oldu cnm,ama okadar dememe rağmen 1 transfer yapıldı,yok iyiymiş de embriyo güveniomuş,ben güvenmiom amaiki tane koysa ikisi de tutarmışmış ... çikolata kistiyle ilgili durumdan dolayımı sana 2 transfer olmuştu,tutunmayı belki biraz etkiler die ? bu haftayı nası geçiriyim cnm ,ne yiyim,daha gelir gelmez mutfağa girmem gerekti,bi çorba yapıyım dedim,yarım saat kaldım ayakta tabi ama yorulmadım bişi olmaz demi ) başka neler önerirsin,çok öptm,bebişinle beraber sağlıcakla kalın!
canım çikolata kisti polipten farklı tedavisi olmayan sadece ameliyatla alınabilen bir kist ilaçla vs. kaybolmuyo ve kısırlığa sebeb olabilen bir kist türü. ama polip için doktorun gider demiş doğrusur adet kanamasıyla gider inş. miyom tarzı galiba onlar gebeliği engellemiyo canım öyle biliyorum.
tutunmayı engelleyiceğini sanmıyorum engellese çikolata kisti engellerdi.
transferim oldu cnm,ama okadar dememe rağmen 1 transfer yapıldı,yok iyiymiş de embriyo güveniomuş,ben güvenmiom amaiki tane koysa ikisi de tutarmışmış ... çikolata kistiyle ilgili durumdan dolayımı sana 2 transfer olmuştu,tutunmayı belki biraz etkiler die ? bu haftayı nası geçiriyim cnm ,ne yiyim,daha gelir gelmez mutfağa girmem gerekti,bi çorba yapıyım dedim,yarım saat kaldım ayakta tabi ama yorulmadım bişi olmaz demi ) başka neler önerirsin,çok öptm,bebişinle beraber sağlıcakla kalın!
canım en az 2-3 gün dinlenmen lazım ayakta fazla kalma ben işten 1 hafta izin aldım ve yattım ara ara kalktım gezdim ama yemek falan yapmadım annemler geldi hep. bol su iç ilaçlarını düzenli kullan dediğim gibi birde ben ananas yedim günde 1 dilim 5 gün tutunmayı kolaylaştırıyomuş bunun dışında birşey yapmadım. Evet bana kist yüzünden 2 tane transfer edildi. Kendine dikkat et bol bol dinlen hayırlı sonuç alıcaz inş olumlu düşün hep, kafanı başka şeylerle meşgul et ok.
hayirli olsun canim ay kizlarda cok tatli olur Rabbim insallah sag saglim hayirlisiylan kucagina almayi nasip eder.
Bugün persembe dualarin kabul oldugu gün bana dua etmeyide unutma canim Rabbim insallah hayirlisiylan bizede nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?