Neldelin benim içinde hamile yazabilirsin.Çift kese görünüyor ultrasonda.İki haftaya kadar kalp atışının olmsı gerekiyormuş. İnşallah hayırlısıyla kalp atışlarınıda görürüz.
Süperrr çok sevindim arkadaşım umarım kalp atışlarınıda görüp sorunsuz bir gebelik geçirirsin darısı başıma benimde yarın test günüm bakalım inşallah pozitifi görürüm
merhabalarrr bende transferimi oldum bugün çok bekledik ama sonunda oldu 10 dan beri bekledik 5 de anca alındım bebeklerimin yarışması devam ediyomuş 8 taneden 2 si seçildi onlarıda aldım geldim çok iyiler dedi embiryolog bizde başından beri istiyoduk 2 taneyi allahım hayırlısıyla hepimize nasip etsin 24 mart test günüm dondurmaya kalmadı elendiler yatıyorummmmmkocişim bakıyo yatırıyo yediriyo ohhhh
Neldelin benim içinde hamile yazabilirsin.Çift kese görünüyor ultrasonda.İki haftaya kadar kalp atışının olmsı gerekiyormuş. İnşallah hayırlısıyla kalp atışlarınıda görürüz.
Hayırlısı olsun canım güzel haberlerini alırız insallah bende bugün gittim transfer oldu.Kızlar 3,5 bardak kadar içtim suyu,gittim ultrasonla baktılar eğer yetersiz görüyorlarsa zaten söylüyorlar o yüzden çok fazla içip kendinizi zorlamayın.sonra yumurta toplanan yere gittik yattım çok heyecanlanmıştım doktorum geldi beni teselli etti ve işlem başladı.Rahim filmi sırasındada taktıkları aleti yavaşça girdirdi hiç acımadı sonra onu biraz açtı ve ince bir şey yerleştirdi zaten bundan sonrasını hissetmedim bile.Onun iiçinden yumoşları verdiler ultrasonda gördüm çok güzel bir duyguydu hiç korkmayın kasmayın rahat olursanız herşey kolay oluyor 3 yumurtadan 2 tane kalmış geriyeonlarıda biraz riskli gördü sanırım doktorum 2 tane verdi dinlenme odasına gittim uzandım 15 dk sonra çook sıkışınca sürgü verdiler rahatladım 20dk sonra tekrar sıkıştım :) tuvalete kalkmak istemedim tekrar sürgü istedim inanılmaz bir rahatlama oluyormuş gerçektende:) şu anda yumoşlarım içimdeler Allahım hayırlısı ile beni bırakmasınlar inşallah.Birde namaz kılan arkadaşlarım varsa bir sorun olmaz heralde hareketler sırasında siz ne yapıyorsunuz merak ettim.
merhabalarrr bende transferimi oldum bugün çok bekledik ama sonunda oldu 10 dan beri bekledik 5 de anca alındım bebeklerimin yarışması devam ediyomuş 8 taneden 2 si seçildi onlarıda aldım geldim çok iyiler dedi embiryolog bizde başından beri istiyoduk 2 taneyi allahım hayırlısıyla hepimize nasip etsin 24 mart test günüm dondurmaya kalmadı elendiler yatıyorummmmmkocişim bakıyo yatırıyo yediriyo ohhhh
Kızlar dayanamdım 15 dak.önce idrar test yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı yarında kanda baktıracağım ne olur dualarınızı esirgemeyin çoookkk ihtiyacım var
inşallahhhhh rabbim hepimizin mucizesini versinnnhadı hayırlı olsun canım. ınsallah bebıslerın 280 gun boyunca senınle olurlarrrr :)))) ınsallah hayırlı haberlerını de alıcaz hep bırlıkte merak etme kendıne dıkkat ewt yat dınlen yavas hareket et yavas yavas yuru ( rahme kan gıtmesı ıcın) ...... bol bol sıvı tüket
hadi hayırlısı canım, bebişlerinle bolca dinlen, sıkıca tutunsunlar anneciğine..
hayırlı olsun canım inşallah sımsıkı tutunurlar sana benimde bugündü 2 embiriyo ikimizinkidee hayırlısı olsunn ya hepimizin hakkındaa canım kafan karışmasın ama benim ki 5.gün embiriyosu 10 gün sonrasına tahlil verdi 24 marta seninki çok erken geldi bana
bide namaz sormuşsun 3 gün banyo yasak haliyle tatilizsonrasında eskisi gibi kılabiiliriz bisorun olmazzz ayyy canım yaaaa inşallah sonrasında ikiz annelerinde konuşuruz
Insallah olmaz sagol 3. ayi atlatinca risk ortadan kalkarmiymis doktor ne diyor bu konuda birde senin sorun neydi sorabilirmiyim,,,,,, Allah kismet ederse kucagimizada aliriz insallah saglikla......
canımmm bende seni merak ediyodum, hayırlısıyla kalp atışını da duyarsın inşallah, kaçıncı haftadasın, tek yumurta mı çift mi?
Canım çok sevindim inşallah dediğin gibi ikiz anneleri oluruz:) sana ne güzel embriyoların iyi demişler benim 6 taneden 2 gün sonra 2ye düştü doktorum da umutsuzluk sezdim ama hep Allahtan ümit kesilmez dedi.O kadar güzel bir duguki içimde hissetmek onları kaybetmek istemiyorum inşallah güzel sonuçlar alırız.Yatıyormusun yeme içme konusunda doktor özellikle birşey dedimi sana? transferin nasıl geçti? Allah hepimizin yardımcısı olsun
kızlarrr yaa test gunume daha 4 gun var ama az az karnıma sancılar gırmeye basladı. korkuyorum regl olmaktan aranızda sancısı olup da hamıle kalan var mı
:18:
ınsallahhh hayırlısıysa gorursun canım. güzel haberlerını beklıyorum yarın canım. bı belırtın var mı
kızlar merhaba bende bu aytüp bebek işlemlerine başladım pazartesi 23 yumurtam toplandı bunlardan 15 iyi durumda ve yarın sabah transfer için haber bekliyorum ...ama çok korkuyorum karnımda çok fazla şişlik var ve eğer bu halimle yaparlarsa tutmaz gibime geliyor. bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin..
ınsallahhh canım ya ınsallahhh :))endişelenme canımmm bana hem dün anlattılar bide yazılı kagıt verdiler olabilcek şeyleri az şekilde kanama kahve pembe leke olabilecegi bel kasık agrısı adet olacak gibi agrılar normalmiş bana sadece isal kusmuk şişlikde artış ateş olursa bekleme hemen gel dedi ama bilmiyorum benim agrım hep var olcakda hayırlısı hakkımızda inşallah 4 gün sonra mutlu haberi verirsin bize ardından da biz geliriz
sağol arkadaşım dün dün 11. günümdü ben dayanamayıp akşam üstü idrar testi yaptım ve ikinci çizgiyi silikte olsa gördüm bu sabah yine yaptım daha belirgin olarak çıktı öğlen gdip kan verecem belirti olarak dünden beri başım dönüyor kasık ve göğüs ayrılarım var onlarda ilaçların etkisinden olduğunu biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?