2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

Süperrr çok sevindim arkadaşım umarım kalp atışlarınıda görüp sorunsuz bir gebelik geçirirsin darısı başıma benimde yarın test günüm bakalım inşallah pozitifi görürüm

Neldelin benim içinde hamile yazabilirsin.Çift kese görünüyor ultrasonda.İki haftaya kadar kalp atışının olmsı gerekiyormuş. İnşallah hayırlısıyla kalp atışlarınıda görürüz.

Süperrr çok sevindim arkadaşım umarım kalp atışlarınıda görüp sorunsuz bir gebelik geçirirsin darısı başıma benimde yarın test günüm bakalım inşallah pozitifi görürüm

canım inşaallah iyi haberlerini yazarsın yarınn...gercekten gün saymak beklemek çok zor...haftaya perşembe büyük gün bana...:26::26:

Hayırlısı olsun canım güzel haberlerini alırız insallah bende bugün gittim transfer oldu.Kızlar 3,5 bardak kadar içtim suyu,gittim ultrasonla baktılar eğer yetersiz görüyorlarsa zaten söylüyorlar o yüzden çok fazla içip kendinizi zorlamayın.sonra yumurta toplanan yere gittik yattım çok heyecanlanmıştım doktorum geldi beni teselli etti ve işlem başladı.Rahim filmi sırasındada taktıkları aleti yavaşça girdirdi hiç acımadı sonra onu biraz açtı ve ince bir şey yerleştirdi zaten bundan sonrasını hissetmedim bile.Onun iiçinden yumoşları verdiler ultrasonda gördüm çok güzel bir duyguydu hiç korkmayın kasmayın rahat olursanız herşey kolay oluyor 3 yumurtadan 2 tane kalmış geriye onlarıda biraz riskli gördü sanırım doktorum 2 tane verdi dinlenme odasına gittim uzandım 15 dk sonra çook sıkışınca sürgü verdiler rahatladım 20dk sonra tekrar sıkıştım :) tuvalete kalkmak istemedim tekrar sürgü istedim inanılmaz bir rahatlama oluyormuş gerçektende:) şu anda yumoşlarım içimdeler Allahım hayırlısı ile beni bırakmasınlar inşallah.Birde namaz kılan arkadaşlarım varsa bir sorun olmaz heralde hareketler sırasında siz ne yapıyorsunuz merak ettim.

transferin hayırlı olsun cnm..inşallah güzel haberler alırız..artık bekleme zamanı,tedavininde en zor kısmı...test günün nzmn???

transferin hayırlı olsun cnm..inşallah güzel haberler alırız..artık bekleme zamanı,tedavininde en zor kısmı...test günün nzmn???

Sağol canım test günüm 22 mart olacak inşallah.Canım bu sürede neler yapıyorsun yeme içme falan.Banyo konusu nasıl olmalı?bilgisayardan telefondan uzak durmak gerekirmi acemiyiz nede olsa bilgili arkadaşların tavsiyelerini bekliyoruz

Hayırlı olsun canım inşallah ikiside sana sıkı sıkı tutunurlar hareketlerine ve beslenmene çok dikkat et bol bol ananas ve kabak çekirdiği ye

Sağol canım tamam yememe dikkat edeceğim.Aklıma bişey takıldı bugün ayın 14ü test tarihim 22si 8 gün normalmi?

benim transferim 5.gün transferi olduğu için 12martta transfer oldu.22 martta verdi test tarihini 3.gün olsaydı 24 mart olacaktı..sana nasıl 22 mart dediler anlamadım arkadasım???

Kızlar dayanamdım 15 dak.önce idrar test yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı yarında kanda baktıracağım ne olur dualarınızı esirgemeyin çoookkk ihtiyacım var

hayır normal değil bence doktormu istedi normalde transferden sonraki 9. gün bebek tamamen yerleşir ve hcg hormonunu salgılamaya başlar ve en erken 11. gün çıkar diye biliyorum

Sağol canım tamam yememe dikkat edeceğim.Aklıma bişey takıldı bugün ayın 14ü test tarihim 22si 8 gün normalmi?

meraba herkese , ben aylardır forumu takip ediyorum ancak ilk kez yazmak istedim.. yazmamın sebebi burada insan derdine çare arıyor ve kendisi gibi olanları okuyunca teselli oluyor veya boş yere umutlara kapılmıyor..ben ilk tüp denememi yaptım ve hcg değerlerim bizi hayallere sürükledi maalesef..
10.gün 11, 12. gün 13 , 14. gün 123 oldu ümitli değildik haliyle ,ancak sonradan 1500 ve sonrada 3500 e çıkınca doktorum dahil herkes hamile olduğuma neredeyse emin oldu ve keseyi görmeye gittik..bütün ekip toplandı güzel haber için yalnız bir bakıldı kese yok ve gitmiş benim tüpüme yerleşmiş..ve o kadar normal ve sağlıklı oraya yerleşmiş ki nerdeyse orada doğacak ,acil ameliyata alındım şimdi 2 gün geçti ..sadece göbek deliğimden yapıldı ameliyat tüpüm gitti ,basit gibi görünen ancak hasta için zor bir ameliyattı..şimdi 3 ay sonra 2. denememizi yapıcaz ve doktorum şansımın çok yükseldiğini söyledi ..umarım öyle olur ..

Arkadaşım çok geçmiş olsun gerçekten zor bir olay atlatmışsın ALLAH tekrar göstermesin inşALLAH bir sonraki tedavinde yüzün güler bizim gibi doğal yolla hamile kalamayanların çilesi bu dört gözle kan testini bekleriz pozitif çıkar sonra kese için stresli bekleyiş oda gözükünce bu sefer kalbinin atışlarını duymayı bekleriz dört gözle yani kısacası kucağımıza alıncaya kadar bize huzur haram arkadaşım ALLAH hepimizin yardımcısı olsun kucaklarımızı boş bırakmasın

ayyy ne güzel sözler bunlar canım arkadaşım senin ağzından ALLAHın kürsüsüne inşALLAH

canımcım ben sana demiştimmm ....nekadar sevindim bilemezsinnn....inşallah sağlıkla kucağına da alırsın...hamilelerin duaları kabul olur derler, bizim gibi sonuç bekleyenlere dua etki bizde bu güzel haberleri alalım inşallah...

benim transferim 5.gün transferi olduğu için 12martta transfer oldu.22 martta verdi test tarihini 3.gün olsaydı 24 mart olacaktı..sana nasıl 22 mart dediler anlamadım arkadasım???

Canım iğne kullanıyorum ya o gün bitecek dedi parmak hesabı ilede saydı yanımda kağıda 22sinde gelinecek yazdı belkide ogün kan değerime bakacak ve değerlerime göre iğneye devam edip etmeyeceğimi söyleyecek bakalım?birde kızlar bana verilen kağıtta değerler en son e2 değeri 1882 rFSH 2475+hmg 750 yazıyor hücre sayıları 4 hücreliymiş sizde nasıl

her doktorun tedavi şekli farklı bilemiyorum cnm.ben iğne kullanmıyorum zaten.sadece vajinal jel ve elevit vitamin kullanıyorum..kan degerlerime bakılmadı,doktor gerek görürse bakılıyormuş,..

Son düzenleme:
İnan bana canım dua ederken hepimiz için dua ediyorum Allah herşeyin hayırlısını versin yarın kan testi sonucumuda burada sizlerle paylaşacağım....

:
Kızlar dayanamdım 15 dak.önce idrar test yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı yarında kanda baktıracağım ne olur dualarınızı esirgemeyin çoookkk ihtiyacım var

Hayirli olsun canim insallah yarinda positifi alir güle oynaya gelirsin. Dualarim seninle yarin olmaz artik senin icin heyecandan o cizgiyi görmek bile nasil mutlu ediyo dimi insani allah isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar versin.

Cok gecmis olsun. Bütün bu sikintilardan sonra insallah ikinci denemende saglikli bir gebelik olusur ve sende saglikli evlatlara kavusursun.Emin ol bütün zorluklardan sonra Rabbim bir kolaylik veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…