2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

neden umuttan vazgeçtin ve nereye karar verdin ne olur yazar misin?avrupa yakasında iyi bir merkez arıyorum.

hayatım negatif 2denemem oldu umutta ama bana tatmin edici bir açıklama yapılmadı 3.ye artık oraya gidesim yok doktorum iyiydi hakkını yiyemem ama çok açıklama yapmıyordu ben şuan memorial şişliye karar verdim fiyatı yüksek olsun ama içime sinsin herşeye detaylıca bakıyorlar o bana yeter

canım rabbim hayırlısı ile bizede anneliği nasip edecek ben inanıyorum.demekki hayırlı zaman değil di.ben ıst yaşamıyorum ama ıst te deneyeceğim.ama merkeze karar veremiyorum.yeni yerde ne kadarmış bir de bakıyorum çoğunluk umutta yaptırıyor.bence bu merkezlerde mutlaka psikolog olmalı.cevabın için çok teşekkürler.dualarim sizlerle.

canım yeni girebildim inan ne diyeceğimi bilmiyorum.allah sabır versin.bu arada flufem sanada.bundada vardır bir hayır bol bol dua et.biz ne yaparsak yapalım Rabbim verecek biz alacağız.sabır sabır .dualarim sizlerle.

canım teşekkür ederim dr düşük tehlikesi gibi gördü dinlenmei söyledi ama bu günkü kan değerimi öğrenince çok iyi dedi 12.gün 54,18 idi 14.gün 112,18 olmuş ama kanama halen devam ediyo kahverengi bir renkte.inşallah kesilir rabbim bebeklerimizi korusun.aminn

kızlar merhaba bugün benim 6.günüm ve çok başım ağrıyor doktorum aradı bugün herhangi bi durum varmı die sordum ağrı kesici içebilirmiyim dedi içebilirsin dedi bu ağrı beni bi kez daha olumsuzluğa itti çünkü adet öncesi hep ağrır benim arkadaşlar umuda çok ihtiyacım var aranızda benim gibi olup pozitif sonuç alan varmı gerçekten artık psikolojim bozuldu ne kasık nede bel ağrım var sadece başım ağrıyor

canım yeni girebildim inan ne diyeceğimi bilmiyorum.allah sabır versin.bu arada flufem sanada.bundada vardır bir hayır bol bol dua et.biz ne yaparsak yapalım Rabbim verecek biz alacağız.sabır sabır .dualarim sizlerle.

çok teşekkür ederim canım,allah sabır versin hepimize,inşallah bizim de yüzümüz güler hayırlısıyla,sen nasılsın?

canım 5.günde benimde çok şiddetli baş ağrım olmuştu.estofrem kullanıyordum migren ağrısını tetikliyormuş .2 tane serum yedim geçmedi ilacı kestik seninde kullandığın bir ilaçtan kaynaklı olabilir baş ağrın.

evet cnm doktorumda estrofemden kaynaklanıyor dedi ama korkuyorrum ben işte herşeyden çok zorluklarla oluyoruz bu tedaviyi senin sonucun ne oldu peki sende bekleme aşamasındamısın

canım ne güzel, bebeğinin sesini de duymuşsun, inşallah sağlıkla kucağına da alırsın. gerçekten o korkular hiç bitmiyo, en baştan tedavinin başından başlıyo, her aşamasında ayrı tedirginlik. bende cuma gidicem kontrole acaba büyüdümü yaşıyomu hala diye tedirginliklerim var.

maşallah maşalah canım, tebrikler, darısı tüm isteyen arkadaşlara....

canım güzel haberini bekliyoruz, heyecan dorukta yanii...inşallah miniğinin haberini alırsın, bizi de sevindirirsin.

hoşgeldin canım, inşallah olumlu sonuç alırsın da son denemen olur. bu topik uğurlu, sanada uğurlu gelir inşallah.

mrb arkadaslar yarin kan verecegim, sonuc cuma cikacak.pazartesi sali gunu siddetli kasik agrim olmustu simdi hafifledi. midemde eksime ve yanma var. ama hepsi psikilojik olabilir. kendimi taniyorum cunku.(cok endiseliyim kizlar yaa, Keske biri bana hamilesin endiselenme dese. Allahim yardim etsin. Saglik ocagindaki hemsirenin tekrar bana negatif demesi uykularimi kaciriyor. yurumeye mecalim kalmaz heralde... ben versem kani biri alistira alistira soylese sonucu ne iyi olurdu.

olumsuz düşünmemeye çalış canım, Allahımın izniyle hayırlı haberini alırız. bu sonuçları niye hemen vermiyolar ki anlamam bir türlü, aslında hemen bakılabiliyo, böyle daha da işkence oluyo, ben aynı gün almıştım ama çoğu yerde böyle herhalde.

insallah hayirli guzel mutlu haberler veririm insallah. bizim burada boyle canim. napiyim katlanacagim artik.

kizlar ben dün histereskopi oldum hic birsey ckmadi cok sükür ama hemen iki hafta sonra Dondurulmus embiryolari transfer yapilacak Rabbimin izniylen sizce bu normalmi Histereskopiden sonra transfer yapilmasi o ay.Doktoruma sordum eger problem olsadi rahimde ve biz ona müdahele etseydik en az iki adetinin gecmesi lazimdi dedi ama bende birsey cikmadigi icín bir müdahale edilmedigi icn sakincasi yok transferi bu ay yapabiliriz dedi böyle birsey yasiyan varmi?

Hemde nasil heycan. Cok tesekkur ederim canim. Insallah hayirli haber veririm. Yarin erkenden hastanede olucam. ALLAHIM emeklerimizi bosa cikarmasin.

canim heralde hamilelik testi yapican yarin.Insallah yarin hamile cikarsinda burda kutlariz hep beraber Rabbim kimseyi mahrum birakmasin.....

canim heralde hamilelik testi yapican yarin.Insallah yarin hamile cikarsinda burda kutlariz hep beraber Rabbim kimseyi mahrum birakmasin.....

evet yarin test gunum. cok heycanliyim. gerci her iki durumada hazirim ama yinede olumlu dusunuyorum ALLAHIN izniyle insallah olumlu olur. sagol iyi dileklerin icin. Seninde ve isteyen butun arkadaslarima Rabbim tez vakitte hayirlı evlatlar nasip etsin insallah.

slm cnm yanlış hatırlamıyosam sana msj atmıştım merkezle ilgilş sende bana detaylı tedavini yazmıştın...çooook sevindim Allahım kucağına alıp sağlıkla huzurla büyütmeni nasip etsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…