neden umuttan vazgeçtin ve nereye karar verdin ne olur yazar misin?avrupa yakasında iyi bir merkez arıyorum.
hayatım negatif 2denemem oldu umutta ama bana tatmin edici bir açıklama yapılmadı 3.ye artık oraya gidesim yok doktorum iyiydi hakkını yiyemem ama çok açıklama yapmıyordu ben şuan memorial şişliye karar verdim fiyatı yüksek olsun ama içime sinsin herşeye detaylıca bakıyorlar o bana yeter
canım hayırlı olsun. bebiş yerleşirken o tarz kanamalar olabilir diye biliyorum. tabi doktoruna sorman en doğrusu
inşallah hayırlı haberi alırsın canım. ya bu biraz kişiye göre değişiyor ama 50 ve üzeri olursa bu iş olmuş bil :)))
çok şükür çok şükürçok sevindim canım. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip eylesin. biz seninle çok yakınız benim de 7+2 :)) İnşallah hayırlısıyla, sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alırız ki zaten kucağımıza alana kadar o telaşlar hiç bitmeyecek.
canım yeni girebildim inan ne diyeceğimi bilmiyorum.allah sabır versin.bu arada flufem sanada.bundada vardır bir hayır bol bol dua et.biz ne yaparsak yapalım Rabbim verecek biz alacağız.sabır sabır .dualarim sizlerle.
kızlar merhaba bugün benim 6.günüm ve çok başım ağrıyor doktorum aradı bugün herhangi bi durum varmı die sordum ağrı kesici içebilirmiyim dedi içebilirsin dedi bu ağrı beni bi kez daha olumsuzluğa itti çünkü adet öncesi hep ağrır benim arkadaşlar umuda çok ihtiyacım var aranızda benim gibi olup pozitif sonuç alan varmı gerçekten artık psikolojim bozuldu ne kasık nede bel ağrım var sadece başım ağrıyor
canım 5.günde benimde çok şiddetli baş ağrım olmuştu.estofrem kullanıyordum migren ağrısını tetikliyormuş .2 tane serum yedim geçmedi ilacı kestik seninde kullandığın bir ilaçtan kaynaklı olabilir baş ağrın.
Arkadaşlar merhaba,
Nihayet dün bebişimizin kalp atışlarını duyduk( 6+6) . Çok endişelenmiş burayada yazmıştım.. allaha çok şükür kalbini bile gösterdi doktorumuz. Çok güzeldi Rabbim isteyen herkese göstersin ve kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Pes etmeyin!!!! bu benim 10.tüp bebek denemem ( 1 tanede yarım kalmıştı). Rabbim inşallah bu sefer bebişimizi kucağımıza almamıza izin verecek buna inanıyoruz:) Öyle olumsuzluklar yaşadımki bi yerden sonra yaşadığım olumsuzlukları görmezden gelmeye umursamamaya başladım.. Ama herşeye rağmen endişe ve kaygılar hiç bitmiyor.. kalp atışlarınıda duysam yinede korkular bitmiyor..
Allah hepimizin yardımcısı olsun
kızlar en son girdigimde kanamam wardı ve birdaha bişey yazamadım...ama düünnn kan tahlili yaptırdım ve sonuçç 195.7ALLAH BÜTÜN İSTEYENLERİ EN YAKIN ZAMANDA SEWİNDİRSİN İNŞ...ŞİMDİ DAHA ÇOOOK DUALARINIZA İHTİYACIM WAR....
Selam arkadaşlar nasılsınız... Yarın test günüm çok heycanlıyım.:18:. dün gece meraktan gözüme uyku girmedi. çok heycanlıyım yarın inşallah ALLAHın izniyle hayırlı bi sonuç alırım diye umud ediyorum.. Olmasada demekki hakkımda hayırlı olan buymuş dicem.
sabah erkenden test yaptırmak için hastaneye gidicem..
RAHMAN VE RAHİM OLAN ALLAHIM emeklerimizi boşa çıkarmasın. İsteyen bütün din kardeşlerime hayırlı evlatlar nasip etsin..
Merhabalar arkadaşlar benide aranıza alırsanız çok sevınırım.yarın antalya tüp bebek merkezine gidiyorum tedavimi başlamak için bu benim 3 denemem olacak çok ama çok heycanliyım ve çok ta korkiyorum İNŞALLAH ALLAH hepimize hayırlı sonuç almaya nasib etsin kimsenin emeğini boşa çikartmasin.hepimizin yuzünü güldürsin.
mrb arkadaslar yarin kan verecegim, sonuc cuma cikacak.pazartesi sali gunu siddetli kasik agrim olmustu simdi hafifledi. midemde eksime ve yanma var. ama hepsi psikilojik olabilir. kendimi taniyorum cunku.(cok endiseliyim kizlar yaa, Keske biri bana hamilesin endiselenme dese. Allahim yardim etsin. Saglik ocagindaki hemsirenin tekrar bana negatif demesi uykularimi kaciriyor. yurumeye mecalim kalmaz heralde... ben versem kani biri alistira alistira soylese sonucu ne iyi olurdu.
olumsuz düşünmemeye çalış canım, Allahımın izniyle hayırlı haberini alırız. bu sonuçları niye hemen vermiyolar ki anlamam bir türlü, aslında hemen bakılabiliyo, böyle daha da işkence oluyo, ben aynı gün almıştım ama çoğu yerde böyle herhalde.
canım güzel haberini bekliyoruz, heyecan dorukta yanii...inşallah miniğinin haberini alırsın, bizi de sevindirirsin.
Hemde nasil heycan. Cok tesekkur ederim canim. Insallah hayirli haber veririm. Yarin erkenden hastanede olucam. ALLAHIM emeklerimizi bosa cikarmasin.
canim heralde hamilelik testi yapican yarin.Insallah yarin hamile cikarsinda burda kutlariz hep beraber Rabbim kimseyi mahrum birakmasin.....
kızlar en son girdigimde kanamam wardı ve birdaha bişey yazamadım...ama düünnn kan tahlili yaptırdım ve sonuçç 195.7ALLAH BÜTÜN İSTEYENLERİ EN YAKIN ZAMANDA SEWİNDİRSİN İNŞ...ŞİMDİ DAHA ÇOOOK DUALARINIZA İHTİYACIM WAR....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?