- 25 Kasım 2010
- 4.441
- 6
- 156
- Konu Sahibi antidepresif
- #27.261
kızımda sümüksü bir şekilde yapıyor kakasını.ciddi bişi olacağını sanmamaıştım.doktoruna söyliyim en iyisi.
bacaklarını toplayıp ıkınmaya başladığı zaman biraz hareket yaptırıyorum gazı bu şekilde çıkmazsa altını açıp hametanla popo deliğini yumuşatıyorum hemen çıkıyor gazı.bazen ne yapsam fayda etmiyor.
kakasını emerken daha rahat yapıyor.
banyodan sonra ben hemen masajını yapıp giydiriyorum,üşür diye korkuyorum.bide benim kızım banyodan sonra emince hemen uyuyor ve neredeyse 6 saat uyuyor.arada birkere uyanıp emiyor ve sonra yine uyuyor.genelde geç banyo yaptırmaya çalışıyorum ki gece ben de uyuyabileyim.
kolları tek kat üşümez mi ? bir de file ile yıkayan var mı bebeğini ?
kıyafetini evin ısısına göre ayarlarsın.. ama 2 kat olsun bence yine de.. fazlasına gerek yok.. terleyip üşümesi daha kötü olur..
banyomuzu babamızla yapıyoruz.. file kullanıyorum çok pratik buldum..
tabi mutlaka elektrikli sobanın yanında yıkıyorum üşümesin diye.. banyo öncesinde küveti biraz sobaya doğru çeviriyorum ısınıyor. yada banyo suyundan döküyorum ılınıyor hemen
oğluşu eşim tutuyor ben yıkıyorum.. biraz ellerimizden korkuyoruz da.. çıplak olunca öyle bir açıyor kolları dünyaya sarılacakmış gibi :) çok tatlı oluyor ozaman
başını da yüzü aşağı bakarken yıkıyorum.. suyu döker dökmez yüzünden sıyırıyorum suyu .. 1-2 kez su yuttuğu oluyor ama okadardan bişi olmaz.. suyu yavaş yavaş dökmekte fayda var