• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benim henüz ağrım olmadı ama hafta hafta gebelik takibi yapıyorum internetten bu haftalarda sağ kasıkta ağrılar oluşması normal diye okumuştum.. çok endişelendiysen doktoruna danışmalısın..

bir de benim bu şikayetleri daha erken yaşamam çok olası, daha hızlı büyüyo rahim... biraz daha bakayım duruma da geçmezse doktoru ararım olmadı.. sağol canım.
bi de saat 13 te direksiyon dersine çağırdılar yaf

Son düzenleme:
kızlar bu sabah sağ kasığım ağrıyodu kalktığımda, ayaktayken falan ağrıyo arada belim de ağrıyo... endişelendim.. normal midir acaba, yaşayanınız var mı?

bu tarz ağrıalr ilk hamileliklerde mutlaka oluyor canım bel ve rahimin genişleme süreci. bide sende 3 kişilik yer açlılıyor daha fazla olması normal

kızlar bu sabah sağ kasığım ağrıyodu kalktığımda, ayaktayken falan ağrıyo arada belim de ağrıyo... endişelendim.. normal midir acaba, yaşayanınız var mı?

canım ben bu gidişimde o ağrıları sordum doktor normal olduğunu bunun rahim genişlediği için olduğunu söyledi bunun sende 3 katı olduğunu düşünürsek 3 kat ağrı demek ...lekelenmen falan yoksa endişe etme...birde uzanıp dinlenmeye çalış...geçmiş olsun canım

bu tarz ağrıalr ilk hamileliklerde mutlaka oluyor canım bel ve rahimin genişleme süreci. bide sende 3 kişilik yer açlılıyor daha fazla olması normal
yürürken sağ adımı attıkça falan, sağ leğen kemiğinin ucuna da vuruyo gibi... sağol canım, tecrübe de yok, endişeleniyorum böyle bişey olunca...

canım ben bu gidişimde o ağrıları sordum doktor normal olduğunu bunun rahim genişlediği için olduğunu söyledi bunun sende 3 katı olduğunu düşünürsek 3 kat ağrı demek ...lekelenmen falan yoksa endişe etme...birde uzanıp dinlenmeye çalış...geçmiş olsun canım

lekelenme yok çok şükür ama işteyim, uzanamıyorum.. bir de şu direksiyona gitmesem mi bilemedim ya...

lekelenme yok çok şükür ama işteyim, uzanamıyorum.. bir de şu direksiyona gitmesem mi bilemedim ya...

canım kendini çok kötü hissediyorsan gitme ...birde sana bişi söyleyim işe giderken yanına şu küçük araba yastıklarından alsan beline destek koyup oturursan belin daha rahat eder

bende bugun ikli test için gittim 1 mm çıktı ense kalınlığı test sonucunu da pazartesi veya cumartesi alıcam inşallah sorun yoktur bu arada doktora dedimki eğer ikili de sorun çıkmazsa yine de üçlüyü yaptırmak şartı mı dediki ben istiyorum mutlaka kendimi de korumak adına dedi... kaldı zaten öyle bi bebeği kimse doğurmak istemez dedi ben de dedimki şuan bu hallerini gördükten sonra aldırmayı da düşünemem ki... nasıl hopluyo dönüyo falan :49::49: o zaman ne ikili ne üçlü hiçbirini yaptırma dedi ben de allah korusun böyle bişey varsa kendimi hazırlamış olurum dedim bu duruma....
ekte bebişimin son hali :69: $img407-1.jpg

Akşamdan duş alınca saçlarımla başedemiyorum :37: bir de geceleri terliyorum ben mecburen sabah alıyorum :34:
benim de sabaha garip saç modellerim oluyooo :37: ama saç düzleştiricim var çok beeniyorum kendisini, o saçlar ancak öyle kısa zamanda şekle girer :60:
canım kendini çok kötü hissediyorsan gitme ...birde sana bişi söyleyim işe giderken yanına şu küçük araba yastıklarından alsan beline destek koyup oturursan belin daha rahat eder
evle iş yakın canım 5 dk oturuyorum arabada ama işte çok oturuyorum, koltuğun beli destekleyen yeri var ama yine de yastık daha iyi olabilir..
ben çok halsiz hissediyorum ya sudan çıkmayan ben banyoya gidene kadar ayaklarım geri geri gidiyor
bana da herşey çok zor gelmeye başladı yaf, yerimden kalkasım yok, tembel bişe oldum

bende bugun ikli test için gittim 1 mm çıktı ense kalınlığı test sonucunu da pazartesi veya cumartesi alıcam inşallah sorun yoktur bu arada doktora dedimki eğer ikili de sorun çıkmazsa yine de üçlüyü yaptırmak şartı mı dediki ben istiyorum mutlaka kendimi de korumak adına dedi... kaldı zaten öyle bi bebeği kimse doğurmak istemez dedi ben de dedimki şuan bu hallerini gördükten sonra aldırmayı da düşünemem ki... nasıl hopluyo dönüyo falan :49::49: o zaman ne ikili ne üçlü hiçbirini yaptırma dedi ben de allah korusun böyle bişey varsa kendimi hazırlamış olurum dedim bu duruma....
ekte bebişimin son hali :69:Eki Görüntüle 220127

canım anlamadım ben, bebişinde ne varki??

bizede sölede bizde bilek nasıl başka türlü gönül yapılır :23: düz duvara tırmanacak bizimkilerde yakındır :60:
:1: nasıl söylenir bilmiyorum pek de bu şeyleri aleni yazan birideğilim kapalı yazcam anlarsın emi .yaşanmasada yaşanıyor gibi davranıp eşinin gönlünü hoş edebilrsin canım.:17: bana yasak ama hiç eşime yasak gibi davranmadım bir de kandırıkcılık oynuyo gibi birşey :77:

ay valla kilo olayını yazmak iyi de gidişat iyi değil..
ben de 65 le başladım canım. boyum 1,76. şu anki kilom 66.

kuzum ben de muhtemelen aralık sonu pırtlatıcam ama bu topiği seviyorum, burdayımmm
lieracı nereden aldın canım 44e. ben kızılayda iki yere sordum 60lira idi.

herkese günaydınlar, yeni topiğimiz güzel haberlerle dolsun inşallah..
canım ulusta eşimin sürekli aldığı bir yer vardı.sordurdum cuma günü 50-55 arası demiş .geliş fiyatıyla veririm sana demiş .pazartesi gitti 44 tl demiş sonrada 1 tane al gel dedim .40 dese 2 tane al dicektim .limango.com da 38 küsür falan diye duydum sanki onu bekliyorum orda indirim olursa cup diye alacağım 2 tane daha .şimdilik bir tane lierac bir tane komili bebek losyonuyla dönüşümlü kullanıyorum .

dün kızılaydaydım çatlak kremi ve hamile pantolonu almaya gitmiştim. güvenpark da özkaya tıp merkezi diye bir yer var. dur dedim şuraya bi gidiyim, cinsiyetimi söyler belki dr. aklım sıra uyanıklık ettim. 12lira verdim muayene için. dr gıcık uyuz bişi, kan değerlerimi ikili testimi yaptırıp yaptırmadığımı sordu, hepsi ok dedim. o zaman ultrasonda bebeğe bi bakalım dedi. elime bi kağıt verdi sekretere götür bunu dedi, anlamadım bişi. gittim sekretere , saat 17,30da gelin dedi 30 lira rica edeyim dedi. nasıl yani deidm. ultrason için ayrıca para ödeniyormuş. hiç böyle bişi duydunuzmu yaaaaa. aldım kağıdımı çıktım geldim. .
cinsyet tahminim kaldı ctesiye yani.

lcw bakanlıklar mağazasında hamile kıyafeti iki üç penye kapri ve eşpfman dışında bişi yok.
ykmye baktım, ebrumaternity satıyor. ben normalde alt ve üst 40 beden ya da L beden giyen biriyim, ebrunun tişörtlerinde M oldu bana. ama göbüş dolmayınca çirkin durdu almadım bişi. kot etek denedim o da 3 oldu. esprili tişörtler vs kötüleri kalmıştı, çeşit yoktu. biz ne giyces yaaaaaaaaaaaaaaaaa.
diğer mağazalara bakamadım, vakit yetmedi. mine ve izgiye ctesi gidicem artık.
lcw sitesinde istediğin ürünü bulabilrsin canım .magazalarında bitmiş oluyor .penyeleri güzel yakmıyor tenini .pantolları da hoş ben keten almıştım ama hala kullanmaya başlamadım.livaa ya git tavsiye ederim .çok güzel hem de çok şık ben bayılyorum onların kıyafetlerine .hell klar var magazaları var birçok yerde keçiörende 2 tane şubeleri var.olduğun yerdede mutlaka vardır canım .

merhaba arkadaşlar konuyla alakasız olcak ama bağlı bulunduğumuz sağlık ocağına gidip ben hamıleyım diye bildirmek gerekiyormu? takip ediyorlar diye biliyorum ama çalıştığım için gidip soramadım bi türlü.
ben sağlık ocağına hiç gitmedim canım .oğluma hamileyken de aşımı falan hep özelde yaptırdım.oğluma aşısında 1 sefer gittim çok kalabalıktı başka gitmedim hemen aradılar gelmediniz diye bende kurumda yaptıracağım dedim sonra şimdiki eve taşındık dahada gidip ben buraya geldim demedim.şart değil eğer sen aşıları ordan takip etmiceksen.ama direkde gidersen önce arkadaşların dediği gibi doktorunu ögrenip gitmek lazım sanrım.
evet benim de popişim sonracığıma ,oracağım ,arada sırada agrıyor normal ama rahimin genişliyor ,baskı yapıyor kasıklarıma bir de karnımın altından kaşınıyorum sanırım enleşiyoruz aylincim kız.:1:

bu durum doktordan doktora değişiyor sanırım. dün gittiğim doktor ikili testinde bir sorun yok o yüzden 3 lü testi gerek görmüyoruz dedi. çok tuhaf yaa. hepsi ayrı telden çalıyor..

Maaşallah bebişine :nazar::nazar::nazar:
Ense kalınlığı gayet iyi çıkmış, test sonuçların da böyle güzel çıkar inşallah.
2 linin sonucu iyi çıksa da çıkmasa da 3lü testi ben de yaptıracağım...

:1: nasıl söylenir bilmiyorum pek de bu şeyleri aleni yazan birideğilim kapalı yazcam anlarsın emi .yaşanmasada yaşanıyor gibi davranıp eşinin gönlünü hoş edebilrsin canım.:17: bana yasak ama hiç eşime yasak gibi davranmadım bir de kandırıkcılık oynuyo gibi birşey :77:

evet benim de popişim sonracığıma ,oracağım ,arada sırada agrıyor normal ama rahimin genişliyor ,baskı yapıyor kasıklarıma bir de karnımın altından kaşınıyorum sanırım enleşiyoruz aylincim kız.:1:
eşlerle olan yeni durumu, kısaca sürtünme kuvveti olarak anlatsak sanırım herkes anlar :60:
genişliyoruz evet :)) ama böle bişe varmış orda gibi bi yer ağrıyo hoff.. du bakalım geçer inşallah

kızlar doğum sözcülerimizide ayarlayalım yavaş yavaş.
mesela şeydaferhat doğuma gidiyor o ara telefonla nurrosa ya msj ile doğuma gidiyorum diyor.nurrosa geliyor bize haber veriyor sonra doğumdan çıktı bebek iyi şu kadar kilo falna diyor yani bir nevi onun sözcülügünü yapyor.telefon numarasını sözcüzü olduğu kişi bliyor sadece.
ben oğlumda bulunduğum gebelk forumunda böyle birşey yapmıştık çok hoş birşeydi.doğuma arkadaşım 5 te gitmişti bana msj atmıştı hep birlikte dua etmiştik sevinmiştik falan .

eşlerle olan yeni durumu, kısaca sürtünme kuvveti olarak anlatsak sanırım herkes anlar :60:
genişliyoruz evet :)) ama böle bişe varmış orda gibi bi yer ağrıyo hoff.. du bakalım geçer inşallah
çok açıklayıcı oldun bacım aferim sana

:78:

Back