dün kızılaydaydım çatlak kremi ve hamile pantolonu almaya gitmiştim. güvenpark da özkaya tıp merkezi diye bir yer var. dur dedim şuraya bi gidiyim, cinsiyetimi söyler belki dr. aklım sıra uyanıklık ettim. 12lira verdim muayene için. dr gıcık uyuz bişi, kan değerlerimi ikili testimi yaptırıp yaptırmadığımı sordu, hepsi ok dedim. o zaman ultrasonda bebeğe bi bakalım dedi. elime bi kağıt verdi sekretere götür bunu dedi, anlamadım bişi. gittim sekretere , saat 17,30da gelin dedi 30 lira rica edeyim dedi. nasıl yani deidm. ultrason için ayrıca para ödeniyormuş. hiç böyle bişi duydunuzmu yaaaaa. aldım kağıdımı çıktım geldim. .
cinsyet tahminim kaldı ctesiye yani.
lcw bakanlıklar mağazasında hamile kıyafeti iki üç penye kapri ve eşpfman dışında bişi yok.
ykmye baktım, ebrumaternity satıyor. ben normalde alt ve üst 40 beden ya da L beden giyen biriyim, ebrunun tişörtlerinde M oldu bana. ama göbüş dolmayınca çirkin durdu almadım bişi. kot etek denedim o da 3 oldu. esprili tişörtler vs kötüleri kalmıştı, çeşit yoktu. biz ne giyces yaaaaaaaaaaaaaaaaa.
diğer mağazalara bakamadım, vakit yetmedi. mine ve izgiye ctesi gidicem artık.