- Konu Sahibi antidepresif
ay ben balıkesirde araştrdm biyerde buldm 175 tl dedi aylık
ben blk.lıyım..neresı bı arkadasımın var salonu onu onerırım ıstersen..devlet hastanesının orda...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay ben balıkesirde araştrdm biyerde buldm 175 tl dedi aylık
selam kızlar.. yeni sayfamızı güle güle eskitelim... ben listeye dahil olmak için nurrose'a mesaj göndermeye calıstım ama olmadı çünkü en az 100 mesajımın olması gerekiyormuş özel mesaj göndermem için... nolacak şimdi???:44:
merhaba arkadaşlar konuyla alakasız olcak ama bağlı bulunduğumuz sağlık ocağına gidip ben hamıleyım diye bildirmek gerekiyormu? takip ediyorlar diye biliyorum ama çalıştığım için gidip soramadım bi türlü.
selam kızlar.. yeni sayfamızı güle güle eskitelim... ben listeye dahil olmak için nurrose'a mesaj göndermeye calıstım ama olmadı çünkü en az 100 mesajımın olması gerekiyormuş özel mesaj göndermem için... nolacak şimdi???:44:
ikametgahını alman gerekiyor canım. 10 dk sürer onunla ilgilenmen. sonrada sağlık ocağını ve aile hekimini bul.. ben ikametgahımı evlenir evlenmez aldırdım. hamile olduğuma emin olmak için özel hastanede kan testi yaptırdıktan 15 gün sonra sağlık ocağından telefon geldi bana. hamileymişsiniz buraya gelin diye.. şimdi ağuştosun 8inde tahlil ve aşılarım yapılacak ilgilenin derim canım..Bunu ben de merak ediyorum tetanoz aşısı yaptırmamız gerekecek ilerleyen haftalarda.Bi de benim ne sağlık ocağım ne aile hekimin var ,bildireceğim biyer yok yani :) evlenince ikametle fln ilgilenmedim hiç.Acaba bu mahalleye eşimle kaydımızı yaptırsam hemen aile hekimi fln belli oluyo mu?.Bilen varsa lütfen yazsın.
Ya da bu aşıyı özel sağlık kurumları da yapıyo mu?
Bunu ben de merak ediyorum tetanoz aşısı yaptırmamız gerekecek ilerleyen haftalarda.Bi de benim ne sağlık ocağım ne aile hekimin var ,bildireceğim biyer yok yani :) evlenince ikametle fln ilgilenmedim hiç.Acaba bu mahalleye eşimle kaydımızı yaptırsam hemen aile hekimi fln belli oluyo mu?.Bilen varsa lütfen yazsın.
aile hekimi sorgulama sitesinden bi sorgula bakim hiç bişey çıkmıycakmı linki şu galiba
sbu.saglik.gov.tr/sbahbs/
ikametgahını aldığında o bölgenin aile hekimine gidip kaydolabilirsin, aşıyı özel sağlık kurumları yapıyor ama, sağlık ocağında ebe bi gelinimiz var ve aşılarda mutlaka devleti tercih etmemi söyledi aşılar çok kolay bozulabiliyormuş sağlık ocakları en ufak bi riskte atıyormuş aşıyı devlet sorgulamıyormuş, özelde ise ufak risklere rağmen fiyatları yüksek olduğundan kullanıyorlarmış aşıları, ayy çok karışıkmı anlattım ya, üstelik bide bebek doğduğunda aşıları aşı takibi var o nedenle aile hekimini oluşturmakta fayda var diye düşünüyorum.
aile hekimi sorgulama sitesinden bi sorgula bakim hiç bişey çıkmıycakmı linki şu galiba
sbu.saglik.gov.tr/sbahbs/
ikametgahını aldığında o bölgenin aile hekimine gidip kaydolabilirsin, aşıyı özel sağlık kurumları yapıyor ama, sağlık ocağında ebe bi gelinimiz var ve aşılarda mutlaka devleti tercih etmemi söyledi aşılar çok kolay bozulabiliyormuş sağlık ocakları en ufak bi riskte atıyormuş aşıyı devlet sorgulamıyormuş, özelde ise ufak risklere rağmen fiyatları yüksek olduğundan kullanıyorlarmış aşıları, ayy çok karışıkmı anlattım ya, üstelik bide bebek doğduğunda aşıları aşı takibi var o nedenle aile hekimini oluşturmakta fayda var diye düşünüyorum.
Günaydın kızlar,
listeyi güncelledim ,bilgilerini göndermek isteyenler göndersin lütfen .
eline sağlık canım, pek güzel olmuşGünaydın kızlar,
listeyi güncelledim ,bilgilerini göndermek isteyenler göndersin lütfen .
bunu sen istedinnnn gülüm ilk başı zor olacaktır ama inşallah güncelleme daha kolay olur..canım sakin ol :)) düzeltiyorum da yaşın kaçtı özel msj kutum dolmasın diye yazdıktan sonra sildim msjını göremiorum walla kızlar çok karışık bu tablo :) asemin kilosu muydu 79 80 o zaman:84::84:
lcw ye hiç bakmiyim o zaman ben...dün kızılaydaydım çatlak kremi ve hamile pantolonu almaya gitmiştim. güvenpark da özkaya tıp merkezi diye bir yer var. dur dedim şuraya bi gidiyim, cinsiyetimi söyler belki dr. aklım sıra uyanıklık ettim. 12lira verdim muayene için. dr gıcık uyuz bişi, kan değerlerimi ikili testimi yaptırıp yaptırmadığımı sordu, hepsi ok dedim. o zaman ultrasonda bebeğe bi bakalım dedi. elime bi kağıt verdi sekretere götür bunu dedi, anlamadım bişi. gittim sekretere , saat 17,30da gelin dedi 30 lira rica edeyim dedi. nasıl yani deidm. ultrason için ayrıca para ödeniyormuş. hiç böyle bişi duydunuzmu yaaaaa. aldım kağıdımı çıktım geldim. .
cinsyet tahminim kaldı ctesiye yani.
lcw bakanlıklar mağazasında hamile kıyafeti iki üç penye kapri ve eşpfman dışında bişi yok.
ykmye baktım, ebrumaternity satıyor. ben normalde alt ve üst 40 beden ya da L beden giyen biriyim, ebrunun tişörtlerinde M oldu bana. ama göbüş dolmayınca çirkin durdu almadım bişi. kot etek denedim o da 3 oldu. esprili tişörtler vs kötüleri kalmıştı, çeşit yoktu. biz ne giyces yaaaaaaaaaaaaaaaaa.
diğer mağazalara bakamadım, vakit yetmedi. mine ve izgiye ctesi gidicem artık.
c&a ankamallda var, ankamallda başka gebe kıyafeti bulunan nereler var biliyo musunuz???canım H&M yok ankarada
eski çatlak bende de var. sen ne kullanıyorsun nurgül çatlak için?
3.aydan sonraymış canım sanırımkızlar çatlak için ne zaman krem kullanmaya başlamamız gerekiyo bend dr.a sormayı unuttum dün
evet ya ben de huylandım, çok mu eski aceplierac krem gittigidiyor sitesinde 3 kutusu 100ytl bi dandiklimi var acaba aynı kremdir dimi
ilk hareketini hissedince, kokusunu duyunca asla pişman olmazsın bence hayırlı olsun canım :)11 haftalık hamileyim çok garip bir duygu. beklenmedik bir hamilelik uzun bir şok süreci ve alışamama. ama bu hafta ultrasonda ellerini ayaklarını gördüm ve bambaşka oldum ya haftaya ikili testimiz var umarım iyi çıkar. 28 yaşındayım ve inanılmaz kilo kaybım var 45 kiloyum haftada 2 gün serumtedavisi uygulanıyor. kalp sıkışması ve migrende çabası. kilo alma yok artık ne zaman düzeleceğim. bulantılar için sea band bulantı bilekliği aldım kesinlikle tavsiye diyorum etkili.
sabah-akşam mı sürüyosun? ben şimdilik sadece akşam yatarken sürüyorum..genelde 3. ay dolduktan sonra başlanmasını öneriyorlar, ben yavaştan başladım, ama unutuyorum her gün sürmüyorum, dün akşam da bu sabah da sürmedim mesela :44:
maşallah :) sonuçlar da iyi çıkar inşallahkızlar biliyomusunuz dün bebişimi gördük kıpır kıpır miniğim.....
sürekli hareket halinde cumaya dr.um tahliller istedi ikili testi yaptırmak istemiyorum dedim ama dr.um yapalım dedi yaşdan dolayı sanırım... ii çıkarsa 3lüyü yapmayız dedi
ense ölçümüde cumaya kaldı bi türlü uygun pozisyonu yakalayamadık... test sonuçları ii çıkar inş.
şimdiden heyecan sardı valla:18::18:
ben evde sıkılıyorum yaa...oh keyfine bak canım bende boyle bi hayat istiyom işteeeeeeeeeeeeeeee
geç kalkayım, yürüyüşümü yapayım, duşumu alayım kremleneyim kahvaltı edeyim, sonra evimde keyif yapayım. ama yooooooooooooooook
canım ikametgahını mahallene aldırırsan oraya bakan doktora tabi oluyosun sanırım.. bi de şey duymuştum, başka yerde bile olsa aile doktorun, en yakındakine gidip ben burda devam etmek istiyorum dersen de oluyomuş dedilerBunu ben de merak ediyorum tetanoz aşısı yaptırmamız gerekecek ilerleyen haftalarda.Bi de benim ne sağlık ocağım ne aile hekimin var ,bildireceğim biyer yok yani :) evlenince ikametle fln ilgilenmedim hiç.Acaba bu mahalleye eşimle kaydımızı yaptırsam hemen aile hekimi fln belli oluyo mu?.Bilen varsa lütfen yazsın.
Selam kızlar nasılsınız bende yeni uyandım sayılır ve mide bulantılarıyla uyandımmmm :95:
Daha bişey yemeden oturdum biraz geçer belki diye ama geçmiyo yaa nerden çıktı yine bunlarr
sabah-akşam mı sürüyosun? ben şimdilik sadece akşam yatarken sürüyorum..
unutmasam sabah akşam sürücem de unutuyorum işte
akşam yatmadan sürerim, her sabah duş alıyorum zaten, duştan sonra da mutlaka sürmem lazım, ama alelacele evden çıkarken hatırlayabilecek miyim bilemiyorum
benim aile hekimim çok ilginç bi adam kayıt olmaya gittim şaşırdı niye geldiğimi sordu iki saatte kayıt edemedi nerdeyse ben kalkıp yardım edecektim zannedersem kayıt ettim dedi ama beceremedi...
kızlar bu sabah sağ kasığım ağrıyodu kalktığımda, ayaktayken falan ağrıyo arada belim de ağrıyo... endişelendim.. normal midir acaba, yaşayanınız var mı?
baya bi acemi herhalde bu konuda, aile hekimimizi müracat ederek değiştirebiliyormuşuz