nasıl söylenir bilmiyorum pek de bu şeyleri aleni yazan birideğilim kapalı yazcam anlarsın emi .yaşanmasada yaşanıyor gibi davranıp eşinin gönlünü hoş edebilrsin canım.
bana yasak ama hiç eşime yasak gibi davranmadım bir de kandırıkcılık oynuyo gibi birşey
canım ulusta eşimin sürekli aldığı bir yer vardı.sordurdum cuma günü 50-55 arası demiş .geliş fiyatıyla veririm sana demiş .pazartesi gitti 44 tl demiş sonrada 1 tane al gel dedim .40 dese 2 tane al dicektim .limango.com da 38 küsür falan diye duydum sanki onu bekliyorum orda indirim olursa cup diye alacağım 2 tane daha .şimdilik bir tane lierac bir tane komili bebek losyonuyla dönüşümlü kullanıyorum .
lcw sitesinde istediğin ürünü bulabilrsin canım .magazalarında bitmiş oluyor .penyeleri güzel yakmıyor tenini .pantolları da hoş ben keten almıştım ama hala kullanmaya başlamadım.livaa ya git tavsiye ederim .çok güzel hem de çok şık ben bayılyorum onların kıyafetlerine .hell klar var magazaları var birçok yerde keçiörende 2 tane şubeleri var.olduğun yerdede mutlaka vardır canım .
ben sağlık ocağına hiç gitmedim canım .oğluma hamileyken de aşımı falan hep özelde yaptırdım.oğluma aşısında 1 sefer gittim çok kalabalıktı başka gitmedim hemen aradılar gelmediniz diye bende kurumda yaptıracağım dedim sonra şimdiki eve taşındık dahada gidip ben buraya geldim demedim.şart değil eğer sen aşıları ordan takip etmiceksen.ama direkde gidersen önce arkadaşların dediği gibi doktorunu ögrenip gitmek lazım sanrım.
evet benim de popişim sonracığıma ,oracağım ,arada sırada agrıyor normal ama rahimin genişliyor ,baskı yapıyor kasıklarıma bir de karnımın altından kaşınıyorum sanırım enleşiyoruz aylincim kız.