• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım anlamadım ben, bebişinde ne varki??
yok canım daha sonuç belli değil ense kalınlığı da normal çıktı sadece doktora üçlü zamanında ona da gerek var mı diye sordum
bu durum doktordan doktora değişiyor sanırım. dün gittiğim doktor ikili testinde bir sorun yok o yüzden 3 lü testi gerek görmüyoruz dedi. çok tuhaf yaa. hepsi ayrı telden çalıyor..
evet doktor açık açık dediki bana ben kendimi koruma adına istiyorum sonra çünkü laf ediyorlar sanırım uyarsaydınız aldırırdık gibi... bide öyle rahat söledi ki kimse böyle bi bebeği dünyaya getirmek istemez heralde diye... allah korusun allah kimseyi bu kararı verecek durumda bırakmasın inşallah çok zor ama ben o hoplayışlarını dönüşlerini hareketlerini gördükten sonra testin sonucu ne çıkarsa çıksın kabullenirim sanırım
Maaşallah bebişine :nazar::nazar::nazar:
Ense kalınlığı gayet iyi çıkmış, test sonuçların da böyle güzel çıkar inşallah.
2 linin sonucu iyi çıksa da çıkmasa da 3lü testi ben de yaptıracağım...
evet saol ama kan testi de çıksın o zama tabi değerlendirme yapar heralde ikili sonucu iyi çıkarsa belki üçlüyü yaptırmaktan vazgeçebilirim biraz boşuna stres gibi çünkü karındayken müdahele edilebilecek bi durum değil sadece doğuma kadar kendimi strese sokmuş olurum acaba mı diye...

yalnız kızlar bu tablo olayında kiloları doğru söyleyin yok 1 kilo aldım demeyin:9::9: ben doğru söyledim walla en son 28 haziranda tam 12 haftalıkken toplam 3 kilo almış oldumm her ay 1 kilo böyle giderse iyi benim için 9 kilo ile bitiririm hadi olmadı 10 kilo:52::52:

bende bugun ikli test için gittim 1 mm çıktı ense kalınlığı test sonucunu da pazartesi veya cumartesi alıcam inşallah sorun yoktur bu arada doktora dedimki eğer ikili de sorun çıkmazsa yine de üçlüyü yaptırmak şartı mı dediki ben istiyorum mutlaka kendimi de korumak adına dedi... kaldı zaten öyle bi bebeği kimse doğurmak istemez dedi ben de dedimki şuan bu hallerini gördükten sonra aldırmayı da düşünemem ki... nasıl hopluyo dönüyo falan :49::49: o zaman ne ikili ne üçlü hiçbirini yaptırma dedi ben de allah korusun böyle bişey varsa kendimi hazırlamış olurum dedim bu duruma....
ekte bebişimin son hali :69:Eki Görüntüle 220127

slm canım ense kalınlığı normal çıkmış testin sonucu da normal çıkacaktır korkma doktorunda resmen saçmalamış benim test sonucum çıktığında kendi doktorum yoktu başka doktora gösterdik çok ii dedi, 3lüye 4lüye gerek yok ama yınede yaptırmak istersen sen bilirsin dedi senın doktorun kendini düşünmüş bencil şey.:37:

yalnız kızlar bu tablo olayında kiloları doğru söyleyin yok 1 kilo aldım demeyin:9::9: ben doğru söyledim walla en son 28 haziranda tam 12 haftalıkken toplam 3 kilo almış oldumm her ay 1 kilo böyle giderse iyi benim için 9 kilo ile bitiririm hadi olmadı 10 kilo:52::52:

canım inşallah istediğin gibi olur ama 6. ay itibari ile her ay 2 şer kilo alıyorsun o yüzden 6. aya kadar dikkat etmeye çalış güzelim ben kızımda 9 kiloyla bitirmiştim.3 ayda kilo kaybım vardı ama bunda vermedim aldım.inşallah bende 9-10 kilo ile bitirebilirim...

tatlım ben bir yemeye başlayabilsem, o tablodaki herkesi geçecek potansiyel var bende :60:
Hamile değilken bile 6 ayda 10 kilo almışlığım var, hamileyken kaç 10 u deviririm bilmiyorum :60:

:9::9: hic kusura bakma daha bu sabah tartilim 60,5 yaziyordu yani bu da 1 kilo almisim demek oluyor :52::52:

aman ne far eder ha 1 ha 5 bebel saglikli olsun da kilolar verilir

canım inşallah istediğin gibi olur ama 6. ay itibari ile her ay 2 şer kilo alıyorsun o yüzden 6. aya kadar dikkat etmeye çalış güzelim ben kızımda 9 kiloyla bitirmiştim.3 ayda kilo kaybım vardı ama bunda vermedim aldım.inşallah bende 9-10 kilo ile bitirebilirim...

tatlım ben bir yemeye başlayabilsem, o tablodaki herkesi geçecek potansiyel var bende :60:
Hamile değilken bile 6 ayda 10 kilo almışlığım var, hamileyken kaç 10 u deviririm bilmiyorum :60:

canım sen zaten kilolarla çok barışıksın hiç umrunda değill bu da güzel aslında ben de pek takmıyorum ama böyle 20 -25 kilolardan korkuyorum:18:

:9::9: hic kusura bakma daha bu sabah tartilim 60,5 yaziyordu yani bu da 1 kilo almisim demek oluyor :52::52:

aman ne far eder ha 1 ha 5 bebel saglikli olsun da kilolar verilir

ayy canım üstüne alınma:34: hepimiz için dedim yani ne kadar aldıysak onu söyleyelim yada verdiysek bazı arkadaşlar vermiş mesela ben aldım sağlık herşeyden önemli benim fazla iştahım yok ama bu 3 kiloyu nasıl aldım 3 ayda anlamadım:9::9:

merhaba arkadaşlar konuyla alakasız olcak ama bağlı bulunduğumuz sağlık ocağına gidip ben hamıleyım diye bildirmek gerekiyormu? takip ediyorlar diye biliyorum ama çalıştığım için gidip soramadım bi türlü.

canım ben sağlık ocağına gitmemiştim ama devlet hastanesinde yaptırmıştım testleri sonra bi gün eve gelmişler sağlık ocağından şok oldum numaramı vermişler evden aradılar yarın arıycaz detaylı konuşucaz diye 5. ayda tetanoz aşısı var dedi biz hatırlatırız dedi... 15 dk faaln konuştuk telefonda devlet hastanesine geldiğin sürece burda bilgilerini görürsem aramam dedi ama başka hastaneye gidersen yine takip için ararım dedi doğumu nerde yapmayı düşündüğümü faaln sordu yani çok ilgilendiler ben aşılar için sağlık ocağına devam etmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı...

valla ben 15 kg kadar aldıydım oğlumda ,bakalım bunda nasıl bir yol izleyeceğim 10 kg alacağımı sanmıyorum bu sefer yine aynı alsam yeter diyorum ,ben 57.5 ile başlamıştım zayıfladım daha doğrusu yiyemeyerek vermiştim 54.5 kadar inmiştim sonra progestan kulllandım 1 ayda verdiğim geri 2kg olarak geri döndü.şimdi ilacı kestim 10 gün oldu şişliğim azaldı bakalım inşallah sağlıklı olsunda bebişler gerisi allah kerim.bebişimin gramınıda söylemişti doktorum güzel beslemişsin demişti :nazar: hiç çekinmicem yicem ama beni örnek almayın emi
doğumdan sonra şık şık vericem inşallah pufucukları 50 kg ollacağım ahanda buraya yazıyorum nasipse doğumdan sonrada birlikte olursak

tüm sayfaları okuyup başlayayım dedim yeni topiğimize ne mümkün...ne ara okadar konuştunuz maşaallah :nazar:

herkez iyidir inşallah:49:

slmm yeni konumuz hayırlı olsun herkes nasıl bugün

slm canım sen nasılsın benim diş ağrım var dolgusu düşmüş yarım ve biraz çürük bi dişim vardı karpuz yerken dün içine çekirdeği bi battı o dk dan beri ağrıyo dişetim şişti sanki yüzüm şişti hafiften :60:

canım sen zaten kilolarla çok barışıksın hiç umrunda değill bu da güzel aslında ben de pek takmıyorum ama böyle 20 -25 kilolardan korkuyorum:18:

Aynen öyle canım, 1.65 boya 70 küsür kiloyken bile mini eteklerimden geri kalmadım, bikinimle salındım plajlarda, kimse de şişkoya bak demedi, hatta beğenildiğimi de düşünüyorum :34:
Sen kendini beğendiğin kendinle barışık olduğun sürece kilo falan boşşş, özgüveninle salındığın sürece en güzeli sensin :12:
Zaten ben etrafımdakilere pek söylemem kilomu, (burda çok döktüm kirli çamaşırları :60: ) arada muhabbeti olur, arkadaşlarım en fazla 60 sın derler, halbuki nerdeeeee dolu dolu 68 im yani, kilolu gibi davranmadığım için kilolu da görünmüyorum heralde :60:

merhaba arkadaşlar konuyla alakasız olcak ama bağlı bulunduğumuz sağlık ocağına gidip ben hamıleyım diye bildirmek gerekiyormu? takip ediyorlar diye biliyorum ama çalıştığım için gidip soramadım bi türlü.

canım sağlık ocağındaki hemşire benim bebek istediğimi biliyordu.hamile kalınca bana muhakkak heber ver dedi.hamile kalınca gittim.kadın doğomcumun yaptığı tüm testleri yineledi.tarttı,ölçtü tüm bunları not aldı.4,5 ayında iğnen var gel dedi.yani gebelik kartı çıkartıyorlar.zor olmazsa bir görüş derim.

valla ben 15 kg kadar aldıydım oğlumda ,bakalım bunda nasıl bir yol izleyeceğim 10 kg alacağımı sanmıyorum bu sefer yine aynı alsam yeter diyorum ,ben 57.5 ile başlamıştım zayıfladım daha doğrusu yiyemeyerek vermiştim 54.5 kadar inmiştim sonra progestan kulllandım 1 ayda verdiğim geri 2kg olarak geri döndü.şimdi ilacı kestim 10 gün oldu şişliğim azaldı bakalım inşallah sağlıklı olsunda bebişler gerisi allah kerim.bebişimin gramınıda söylemişti doktorum güzel beslemişsin demişti :nazar: hiç çekinmicem yicem ama beni örnek almayın emi
doğumdan sonra şık şık vericem inşallah pufucukları 50 kg ollacağım ahanda buraya yazıyorum nasipse doğumdan sonrada birlikte olursak

hadi inşallah canım ben 62 ila başladım boyuma göre kilo oranım 58 benim evlendiğimde 58 idim tartıldım gelinlik alırken ver ölçtüler tam 90-61-87 çıkmıştım ve 2,5 senede 4-5 kilo aldım yani doğumdan sonra 65 falan olsam yeterli ondan sonrakileri verririm 58 e düşersem ne mutlu banaaa birlikte vericez kiloları ve ispatlı vericez tabi :27::27::9::9::9:

slm canım sen nasılsın benim diş ağrım var dolgusu düşmüş yarım ve biraz çürük bi dişim vardı karpuz yerken dün içine çekirdeği bi battı o dk dan beri ağrıyo dişetim şişti sanki yüzüm şişti hafiften :60:
canım geçmiş olsun kötüdür diş acısı ya .benim de nerdeyse dolgu ,birine birşey olacak diye aklım gidiyor ,parol varsa kullan agrısı geçsin inşalah çabucak hallettirilir.

Aynen öyle canım, 1.65 boya 70 küsür kiloyken bile mini eteklerimden geri kalmadım, bikinimle salındım plajlarda, kimse de şişkoya bak demedi, hatta beğenildiğimi de düşünüyorum :34:
Sen kendini beğendiğin kendinle barışık olduğun sürece kilo falan boşşş, özgüveninle salındığın sürece en güzeli sensin :12:
Zaten ben etrafımdakilere pek söylemem kilomu, (burda çok döktüm kirli çamaşırları :60: ) arada muhabbeti olur, arkadaşlarım en fazla 60 sın derler, halbuki nerdeeeee dolu dolu 68 im yani, kilolu gibi davranmadığım için kilolu da görünmüyorum heralde :60:

haklısın cnm bende hiç bi zaman kilolu olmadım sadece kemiklerim kalınmış ve göğüslerim biraz yaşıtlarıma göre büyük olunca :37:biraz iri gösteriyorum die kendime kuruntu yapardım ama kimse banada demedi kilolusun die kendinle barışık herşeyden önemlisi çok haklısın ama ilk gebelik olunca vucut yapımı bilemiyorum yinede alırmıyım ya veremezsem die korkularıım olmuyor değil

geçmiş olsun.. ağrı kesicide içemiyorsun..:50:

dişe,hamileliğin 3. ayından sonra müdahale ediyorlarmış.benimse varda öyle bir sıkıntım,3 ayı bir doldurayım görüşeceğim artık bir hekimle.
oysaki bebeğe karar verdikten sonra yaptırmıştım diş bakımımı ve tüm kontrollerim:50:

Back