• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

gelmedi msjın canım ama sanırım brz geç gelio msjlar:51::51:

sat 16 nısan
beklenen dogum 21 ocak
cınsıyeti:erkek
isim:Mete
11 temmuzda 2'li test yapılacak
yas:27
hamıle kalınan kılo:85 sımdıkı:88
bugun:11+4 teyım
yasadıgım sehır:istanbul
gerceklesecek dogum tarıhı:bellı degıl
dogum seklı:bellı degıl

bu sekılde benı update edebılırmısın?tşk.ler cnm

11 haftalık hamileyim çok garip bir duygu. beklenmedik bir hamilelik uzun bir şok süreci ve alışamama. ama bu hafta ultrasonda ellerini ayaklarını gördüm ve bambaşka oldum ya haftaya ikili testimiz var umarım iyi çıkar. 28 yaşındayım ve inanılmaz kilo kaybım var 45 kiloyum haftada 2 gün serumtedavisi uygulanıyor. kalp sıkışması ve migrende çabası. kilo alma yok artık ne zaman düzeleceğim. bulantılar için sea band bulantı bilekliği aldım kesinlikle tavsiye diyorum etkili.

geçmiş olsun kısa sürede atlatırsın inşallah aynı haftadayız seninkisi istemsiz olmuş benimkisi tüp bebek hayat işte

kızlar biliyomusunuz dün bebişimi gördük kıpır kıpır miniğim.....
sürekli hareket halinde cumaya dr.um tahliller istedi ikili testi yaptırmak istemiyorum dedim ama dr.um yapalım dedi yaşdan dolayı sanırım... ii çıkarsa 3lüyü yapmayız dedi
ense ölçümüde cumaya kaldı bi türlü uygun pozisyonu yakalayamadık... test sonuçları ii çıkar inş.
şimdiden heyecan sardı valla:18::18:

sat 16 nısan
beklenen dogum 21 ocak
cınsıyeti:erkek
isim:Mete
11 temmuzda 2'li test yapılacak
yas:27
hamıle kalınan kılo:85 sımdıkı:88
bugun:11+4 teyım
yasadıgım sehır:istanbul
gerceklesecek dogum tarıhı:bellı degıl
dogum seklı:bellı degıl

bu sekılde benı update edebılırmısın?tşk.ler cnm

Biz de Mete koymayı da düşündük ama snra Tuğra olsun dedik evlenmeden önce bulmuştuk,ama Mete de çok güzel :) Cemileeenin Meteyi görünce zaten Mete doğurasım gelio:32::emir_bebek::49::51:

günaydın annecikler, ben yeni uyandım. tatil olunca alıştım geç kalkmaya. duşumu alıp, kermleneyim, kavhvaltımı yapayım, geliyorum bende muhabbette. herkese mutlu günler...

bu arada nurrose eline sağlık canım. çok güzel olmuş tablo...

günaydın annecikler, ben yeni uyandım. tatil olunca alıştım geç kalkmaya. duşumu alıp, kermleneyim, kavhvaltımı yapayım, geliyorum bende muhabbette. herkese mutlu günler...

bu arada nurrose eline sağlık canım. çok güzel olmuş tablo...

oh keyfine bak canım:nazar: bende boyle bi hayat istiyom işteeeeeeeeeeeeeeee
geç kalkayım, yürüyüşümü yapayım, duşumu alayım kremleneyim kahvaltı edeyim, sonra evimde keyif yapayım. ama yooooooooooooooook:52:

ben bazen yapıyorum ama hamile pilatesine başlıycam geçen gün izledim bikaç video çok sakınılacak hareket yok normal pilatesteki bütün kalça hareketlerini yapabiliriz mesela sadece karın hareketleri yapılamıo :51:

bir tek ebru şallı yı biliyorum birde uzman tv de var ama ebru nun üf üf üf leri çıldırtıyor beni

kızlar biliyomusunuz dün bebişimi gördük kıpır kıpır miniğim.....
sürekli hareket halinde cumaya dr.um tahliller istedi ikili testi yaptırmak istemiyorum dedim ama dr.um yapalım dedi yaşdan dolayı sanırım... ii çıkarsa 3lüyü yapmayız dedi
ense ölçümüde cumaya kaldı bi türlü uygun pozisyonu yakalayamadık... test sonuçları ii çıkar inş.
şimdiden heyecan sardı valla:18::18:

iyi çıkar canım İnşallah yaptır sen, aklında soru işareti kalmasın,
Hem ensesi ölçülürken uzun uzun görürsün bebişini :34:

kızlar aranızda pilates yapan var mı

Ben son 5 yıldır yapıyordum canım, hamilelikte ara verdim, ilk 3 ay yapmak istemedim, şimdi hamile yogasına başlıyorum, pilates için de 14. haftayı beklicem.

ben bazen yapıyorum ama hamile pilatesine başlıycam geçen gün izledim bikaç video çok sakınılacak hareket yok normal pilatesteki bütün kalça hareketlerini yapabiliriz mesela sadece karın hareketleri yapılamıo :51:

ay ben balıkesirde araştrdm biyerde buldm 175 tl dedi aylık

Biz de Mete koymayı da düşündük ama snra Tuğra olsun dedik evlenmeden önce bulmuştuk,ama Mete de çok güzel :) Cemileeenin Meteyi görünce zaten Mete doğurasım gelio:32::emir_bebek::49::51:

bızde daha onceden düşünmüştük bu ismi..kız olursa Nil,Ada yada Asya arasından sececektık erkek olursa sadece Mete yı dusunmustuk..
sımdı de değiştirmeyı dusunmuyoruz..sağlıklı olsunlarda önemli diil ısmı..
ben cemılenın metesinın dısında coooookkkk eskı bı turk fılmınden sevıyorum mete adını..ordan yer edınmıs bılıncaltıma :))

merhaba arkadaşlar konuyla alakasız olcak ama bağlı bulunduğumuz sağlık ocağına gidip ben hamıleyım diye bildirmek gerekiyormu? takip ediyorlar diye biliyorum ama çalıştığım için gidip soramadım bi türlü.

Back