- Konu Sahibi antidepresif
-
- #1.601
telefon açma imkanın yok mu canım doktoruna .kızlar ya benimde problemim var zaten kocamda yok evde gececi moralimde bozuk kanım düşük diye iğne ilaçlar haplar artık bıktım aç karnına içmememe gereken ilacı içtim unuttum kustum ilaçlar beni mahvetti resmen bebeğe zararı olmuşmudur. doktora sorsam mı acaba haftadan çok var doktora gitmeme
sedacım hurma ye armutta süper ishal yapıyor.ben hurma yiyorum günde 3-4 oh yatmadan da su içiyorum ,sabah uyanır uyanmaz bir su bardağı ne var ne yoksa gidiyo .ekle canım foto görelim bakalım.benimde büyüdü bende çektirim de ekliyeyeim bir ara.benim göbiş önce siviriliyo gibi sonra yayılıyo yanlar yanlara.
Kızlar iyi akşamlar hepınızeeee
ben yorucu bırgun okul alısverıs derken eve attım dınlendım oyle gecdı tum gunum :)
uc tane elbıse aldım kendıme bol bol gıyerım dıye artık sıkıldım tayttan
gobusumu sıkıyor
bır ara eklıcem gobus fotomu baya bır buyudu
ama tabı kabızda oldum onunda etkısı buyuk
ayy ne zor kabızlık
dıkkatlı olun kızlar aman olmayın kabız mabız
bugun kuru kayısı hosafı yapıp ıcdım bakalım ne gıbı faydasını gorucez :)
telefon açma imkanın yok mu canım doktoruna .
sedacım hurma ye armutta süper ishal yapıyor.ben hurma yiyorum günde 3-4 oh yatmadan da su içiyorum ,sabah uyanır uyanmaz bir su bardağı ne var ne yoksa gidiyo .ekle canım foto görelim bakalım.benimde büyüdü bende çektirim de ekliyeyeim bir ara.benim göbiş önce siviriliyo gibi sonra yayılıyo yanlar yanlara.
canım 15. haftadan önce mümkün olmuyr pek özellkle kesenin olduğu yerde hareket oluşumları o haftalarda bize pıt pıt olarak duyuluyor.çünkü çok erken bir dönem daha kücücük 100 gramlık falan oluyor 2-3 haftada bu iki katına çıkıor o yüzden en çok 16. haftadan sonra hissediliyor.ben bile daha 4-5 gündür hissediyorum .fark olarak kütle hissetmen lazım hissetmezsen orda bebek yoktur bilemezsin ne olduğunu.özellikle yemekten yarım saat sonra yatsırt üstü kendini dinle o haftalara gelince. önce vücudunda göbeğinin sağ,sol çevresine adapta olacaksın.o çevrede çünkü bebek hatta daha aşağıda .bir yumruk tarzı bir kütle hissi var ve orda içerden sağlı sollu seri birsağ bir sol değişler oluyor .bu elleri ve ayak ucları oluyor .ben ilk bebeğimde 18. haftada bunları hissettim şimdi 17 nin içindeyim daha hassasım ve oturduğumda orda aynı yerde ki hep göbeğimin sağında duruyor alt kısımdan sertleşiyor orda sonra kımıldıyor.çok aşırı bariz farkediyorsun .ilerleyen haftalarda hepiniz hissediceksiniz.kütle önemli ama .elle ya da dışardan farkedilmiyor siz orda hissediyorsunuz .bebek uyurken his olmaz ama uyanıkken kendini kasıyo ağırlaşıyo çok bariz belli ediyor kendini canım.bu arada biz uyurken onlar uyanık ,biz ayakta gezerken onlar uyuyor cünkü harekethalindeyken onlar beşikte sallanır gibi uyuyorlar .oğlumda gece hiç uyuyamazdım sürekli oynar dururdu .gündüz pek kıpraşmazdı bıdık geceyi beklerdi .bakalım bunda neler yaşayacağım.
benim de 2 tane balkon var valla gülüm yıkamaya bile çıkmadım bir su döküyorum giden gidiyor kalan kalıyor.bende taşınacağım kısmetse .öncelikle sitede olması ,güvenlikli olması ve balkonu kapalı olması tercihlerim arasında
ne zor kaçtane şık var duşakabin şart,gömmme dolap şart aman ne blim kafama göre ev bulamyorum hiç ,bu ikinci taşındığım ev ,şimdi 3. ü arıyorum bakalım.en güzeli insanın kendi evi ,kafasına göre herşeyi yaptırır.bizim istanbulda var evimiz kiracımız her birşeyi istedi yaptırdık,biz ankaradayız ev sahibine diyoruz balkonları kapattıralım diye mümkün değil diyor para hesabı yapıyor.inşallah eşimin iş yeri taşınma kararı alırsa istanbula gider düzenimi kurarım diyorum 1-3 ay bekleyelim belki taşınır karar çıkardiyor bekleşiyorz poff.karnım kocaman olacak bu gidişle böyle saçma evde kalacağım
telefon açma imkanın yok mu canım doktoruna .
Günaydınnnn
Güne felaket bir bulantıyla başladım, içim dışıma çıkıyor yine, hani 3 ayda geçecekti bu, kendimi kandırılmış hissediyorum
Günaydınnnn
Güne felaket bir bulantıyla başladım, içim dışıma çıkıyor yine, hani 3 ayda geçecekti bu, kendimi kandırılmış hissediyorum
Günaydınnnn
Kizlar noolursunuz akil verin 12.haftamdayim bilmiyorum ya midemi üsüttüm yada kumalarim basladim aksam 7 de bide az once cikardim ama ögürmekten mahvoldum karnim kasildi acidi bebegime birsey olmusmudur dra gidiyimmi nnolur akil verin kizlar
Günaydınnnn
hemen zencefilli süt iç cnm.. benim kurtarıcım o.
günaydınlar herkese..
canım benim kişiden kişiye değişiyor %90 lık kısmının 3 ay itibari ile geçer bulantıları geri kalan %10 ise 6 ayda sürebilir 9 ayda belli olmaz o senin yapınla hormonlarınla lakalı canım benim...:106:
hemen zencefilli süt iç cnm.. benim kurtarıcım o.
günaydınlar herkese..
günaydın annişler,
dün ben de çok fenaydım, ama 5-6 gündür kusmuyorum, ilk kez bi kaç gr. aldım, çok mutluyumkarnım da hamiş gibi olmasa da kendini göstermeye başladı
kızlar sut içemeyen birine hazır meyveli kutu sütleri mi yoksa nesquiki mi önerirsiniz? doktora sormayı unuttum, hangisi daha zararsız diye? ya da ikisini de içmemeli miyimm?? meserret aynı durumdayız, süt ve balık kabus gibi geliyo bana, ama ben sütü sade önce de içmezdim, balığa da bayılırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?